QUOTE(Indre.horn @ 2012 01 10, 17:27)
Naturtint plauku dazu sudetis yra be didziuju blogieciu, kurie paprastai buna dedami i kitu firmu dazus: be amoniako, rezorcinolio ir parabenu, bet sudetis nera visiskai naturali (ta pastebejo ir mano mama, labai jautri chemijai, iki siol daziau su siais dazais, bet tada pasinagrinejau sudeti). Jei norima visisko naturalumo, tada reiketu plaukus dazyti zolelemis, chna dazais. Pvz. dazai
Henna, juose zoleliu milteliai, kuriuos reikia sumaisyti su karstu vandeniu ir ta kose dazyti plaukus. Visgi zolelemis ne visada imanoma isgauti norima atspalvi ir jis neissilaiko taip ilgai kaip su nenaturaliais dazais. Na, cia jau priklauso nuo skirtingo zmogaus plauko ir poreikiu.
svarbiausia, kad nenusiurtu plaukai. mano jie labai ploni, todel as jau pora metu nedazau. nes bijau. plaukai svelnus kaip voveres kailis.
man rodos kuo plaukas plonesnis, tuo labiau pazeidziamas
nebent su naturtint nenusiura. apie ta henna plus natural spray, tai purskiklis, kuri gali naudoti daznai, po kiekvieno gal net plovimo ant sausu plauku, nereik nuplauti, isblukina plaukus. galima net sviesiai rudiem naudot, atseit nekenkia, pavercia blondine ir uztenka labai ilgam, blukina, blondina. kaina apie 30 lt. porai metu uztenka...