Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kokios firmos kremą ar aliejų galite rekomenduoti suskeldejusiomis rankomis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2011 12 27, 21:51)
Kokios firmos kremą ar aliejų galite rekomenduoti suskeldejusiomis rankomis? 4u.gif

pirma mintis, tai sviestmedis. bent jau mane labiausiai gelbėja, kai rankų oda labai sausėja šaltuoju metu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 27, 12:54)
Man pati Elytė su varnalėšomis buvo rekomendavusi. Šiaip tai jokio ypatingo poveikio savo odai nepastebėjau (spuogų atžvilgiu), bet ji lieka pamaitinta, tad išbandyti visai verta.  smile.gif

Ernesin gyrė su našlaitėmis, kad labai fainas, tai tą dabar galvoju pasiimti...

siuo metu mano pabertai ir ishsausejusiai odai, man patare pakaitom tuos du kremukus panaudot

(dar argitubo kauke esu suzaveta)
na ir tikrai thumbup.gif
sitas visas kompleksas mano odai lb teigiama poveiki padare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 12 27, 23:37)
pirma mintis, tai sviestmedis. bent jau mane labiausiai gelbėja, kai rankų oda labai sausėja šaltuoju metu laiku smile.gif

Ačiū 4u.gif reiks išbandyti
Atsakyti
Manau, kad paimsiu Argitubo kaukę ir našlaičių kremą. Beje, mano pusbrolis (15.5 m.) kenčia nuo jaunatvinių spuogų. Aš jų tiek niekada neturėjau. Jo veido oda atrodo labai išberta tokiais mažais pūlingais spuogiukais. Norėčiau kažką ir jam paimti, tik nežinau ką... Gal turit kokių patarimų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 28 gruodžio 2011 - 11:20
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 28, 12:20)
Manau, kad paimsiu Argitubo kaukę ir našlaičių kremą.

Man atrašė šiandien, kad nebeturi našlaičių kremo... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 28, 13:22)
Man atrašė šiandien, kad nebeturi našlaičių kremo...  angel_sadangel.gif

jei labai labai reikia, tai HOLOS turi
dar ir nuolaida gal pritaikys, kazka raso savo psl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 27, 20:45)
Aš naudoju jį kaskart duše. Užsitepu ant veido kol maudausi. Galima ir vakare juo nusiprausti ir palikti patepus šiek tiek nakčiai.

koki poveiki matai odai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 28, 15:22)
Man atrašė šiandien, kad nebeturi našlaičių kremo...  angel_sadangel.gif

Žinok jo nebuvo jau prieš kokios 1,5 sav verysad.gif Reikia ir man užklausti ar turi scrubą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 28 gruodžio 2011 - 15:52
Parekomenduokit kokį maskuoklį, kad neblogai maskuotų nedidelius paraudimus, dėmeles, spuogelius ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau keletą 100% Pure firmos produktų:

1. Pot rouge blush 'peachy' (kreminiai skaistalai)
user posted image
Spalva realybėje labiau persikinė-koralinė. Galvojau, kad bus labiau kreminiai, bet jie gana kieti. Patogiausia teptis pirštu, nes nuo šilumos šiek tiek suminkštėja, o ir labiau jaučiasi kiek pasikabina. Labai pigmentuoti, bet lengvai sklaidosi, todėl padauginti kaip ir nebaisu. Matiniai. Laikosi gerai.
Ant odos (foto iš interneto)
Plačiau

2. Fruit Pigmented Lip Gloss 'strawberry'
user posted image
Spalvytė labai lengva, perregima, be blizgučių. Nelipnus, malonios konsistencijos. Turi tokį truputį aliejaus skonį. Laikosi neitin ilgai, bet jis tiesiog susigeria į lūpas, jas pamaitindamas.

3. Fruit Pigmented Lip glaze 'peach'
user posted image
Labai smagi priemonė, drėkina kaip balzamas, atrodo kaip lūpdažis. Graži pakuotė. Spalva bent jau ant mano lūpų tai vėlgi tokia labiau persikinė-koralinė, labai vasariška wub.gif Malonios tekstūros, kreminis.
Ant lūpų (foto iš interneto)
Plačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 28 gruodžio 2011 - 23:10
QUOTE(apčy @ 2011 12 28, 23:09)
Išbandžiau keletą 100% Pure firmos produktų:

3. Fruit Pigmented Lip glaze 'peach'
user posted image
Labai smagi priemonė, drėkina kaip balzamas, atrodo kaip lūpdažis. Graži pakuotė. Spalva bent jau ant mano lūpų tai vėlgi tokia labiau persikinė-koralinė, labai vasariška wub.gif Malonios tekstūros, kreminis.
Ant lūpų (foto iš interneto)
Plačiau

O kur pirkote šiuos produktus? smile.gif

Spalva laaabai graži wub.gif
Atsakyti