Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, XVI tema

QUOTE(alioniukas @ 2012 02 05, 17:06)
jei neturite, tokiu atveju geriau tada kremas be emulsikliu, issuktas smile.gif

bet tada sviestmedzio reikia daugiau nei 10% ar ne? Ir gal nesildyti o saltuoju budu sukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 05 vasario 2012 - 15:12
QUOTE(SaDa @ 2012 02 05, 13:11)
bet tada sviestmedzio reikia daugiau nei 10% ar ne? Ir gal nesildyti o saltuoju budu sukti?

tada jau sviestmedzio reiktu zymiai daugiau, temose mergaites dalinosi proporcijomis smile.gif , siuo metu neturiu uzrasu..
Atsakyti
Prašau patarimo. Mano dukreles (6m.) silpni plaukučiai ir jautri galvos oda, net plaukų šepečiu perbraukus oda trumpam parausta. Plaukučiai šviesūs, plonyčiai, o dabar dar ir plaukų galiukai dvigubintis pradejo. Aš pusvalandį prieš plaunant galvą galiukus kokosu aliejumi patepdavau, bet, sakau, gal reikia kokį nors balzamą pagaminti. Mano pačios stiprūs plaukai, kuriems be šampūno nieko kito nereikia, netgi kenkia. Tad patirties tokiuose gaminiuose neturiu. Gal kas pasidalintų konkrečiu receptu, ar šeip gyvenimiška patrirtimi, kuri tiktų ir vaikams.
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2012 02 05, 16:53)
Su olivem 1000 gausis visiskai kitokio poveikio kremas, neziurint i tai, kad panaudosite tuos pacius aliejus  verysad.gif , Olive Protection emulsiklyje ir yra ano kremo prasme, nes jis sudaro griztamaja emulsija (paprastai tariant, kai vandens laselius apsupa aliejus), ir tokios strukturos kremai sprendzia gilias sausos odos problemeles

O as noriu pasmalsauti, konservantu deti nereikia, ar cia jau sios medziagos kazkiek konservuoja tai yra: Olive Protection g.gif
Atsakyti
mielosios, kaip manote, jei tirštinsiu žolelių nuovirą, kuriuo žadu dažytis plaukus, ksantanu, ar jis nesumažins efekto, t.y. - dažninių medžiagų įsiskverbimo?

neįsivaizduoju, kur galėčiau tokį dalyką sužinoti, ar vien tik eksperimentai pagelbės, kaip Jums atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2012 02 05, 22:03)
mielosios, kaip manote, jei tirštinsiu žolelių nuovirą, kuriuo žadu dažytis plaukus, ksantanu, ar jis nesumažins efekto, t.y. - dažninių medžiagų įsiskverbimo?

neįsivaizduoju, kur galėčiau tokį dalyką sužinoti, ar vien tik eksperimentai pagelbės, kaip Jums atrodo?  rolleyes.gif

O kas čia per dažymo būdas nuovirais?smile.gif
bent jau aš tai nemanau, kad ksantanas turės įtakos
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 02 05, 23:08)
O kas čia per dažymo būdas nuovirais?smile.gif
bent jau aš tai nemanau, kad ksantanas turės įtakos

būdas panašus, kaip dažant su chna, tik chna nereikia virinti, užtenka verdančiu vandeniu užplikyti, ir chna su visom žolėm tepama ant galvos. noriuksantanu tirštinti, kad patogiau pavyktų užtepti ant plaukų "dažus" , o nenubėgų visi į kriauklę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2012 02 05, 19:03)
O as noriu pasmalsauti, konservantu deti nereikia, ar cia jau sios medziagos kazkiek konservuoja tai yra: Olive Protection  g.gif

konservanto tiesiog neminejau, o Olive Protection tik emulsiklis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2012 02 05, 23:35)
būdas panašus, kaip dažant su chna, tik chna nereikia virinti, užtenka verdančiu vandeniu užplikyti, ir chna su visom žolėm tepama ant galvos. noriuksantanu tirštinti, kad patogiau pavyktų užtepti ant plaukų "dažus" , o nenubėgų visi į kriauklę  smile.gif

Šit kaip..aš irgi vargdavau su chna doh.gif pastoviai pilni namai tų miltelių buvo, tai mečiau šitą reikalą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 02 06, 10:57)
Šit kaip..aš irgi vargdavau su chna  doh.gif  pastoviai pilni namai tų miltelių buvo, tai mečiau šitą reikalą  verysad.gif

O as nemeciau "sito reikalo", tik patobulinau. kai paruosiu chna mase, imusu kiausinio tryni (tada kose buna vientisa, nebyra ) ir pridedu visokiu geriu, alijosiaus sulciu, keramidu, pantenolio , silko, fitokeratinu ir eteriniu alieju. Tai kartu plaukus dazau ir stiprinu. vargas, bet plaukams thumbup.gif
Atsakyti
aš ir nemečiau, tuo labiau, kad kai laukies, nelabai rekomenduojama cheminiais dažyt. reiks su tryniu išbandyti, ačiū už patarimą. aš dabar pačią chna užpilu karštu stipriu jonažolės nuoviru, tai duodarausvą spalvą, galvoju, bandysiu kurią dieną vien su nuoviru palaikyti plaukus,gal dar labiauparaus smile.gif už tat domiuos, kaip su tuo ksantanu, jei juo tirštinsiu, ar nemažins dažo absorbacijos į plauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima44 @ 2012 02 06, 11:14)
O as nemeciau "sito reikalo", tik patobulinau. kai paruosiu chna mase, imusu kiausinio tryni (tada kose buna vientisa, nebyra ) ir pridedu visokiu geriu, alijosiaus sulciu, keramidu, pantenolio , silko, fitokeratinu ir eteriniu alieju. Tai kartu  plaukus dazau ir stiprinu. vargas, bet plaukams  thumbup.gif

O kažkaip apie kiaušinį nepagalvojau:)
bet aš dar mečiau tokį dažymą ir dėl to, kad man nenudažo g.gif tokį vos vos atspalvį suteikia ir viskas - nei tai ryžoką, nei tai rusvą..
gal negerai proporcijas imdavau g.gif
Atsakyti