Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, XVI tema

QUOTE(aaangelika @ 2012 02 03, 16:49)
O spirita parduos man vaistinej?  g.gif

nebent su receptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 03, 17:50)
nebent su receptu biggrin.gif

O kaip vasara stiklainius ir dangtelius dezinfekuojat ? As vaistinej Salicilo rugsti perku be jokio recepto , na , kartais , is vyro kokio snapso praimta buteliuka priglaudziu dezinfekcijai. bigsmile.gif
Atsakyti

prase viena pazystama kremuka pagamint,skaiciuoju kiek cia iseina ta savikaina,na 30ml apie 10/15lt na tikiuosi negalvos kad uzsidirbineju biggrin.gif bet uzmetu aki i interneto platybes ir man akys blink.gif http://www.ecodesire...c...i&Itemid=12 ir tikriausiai yra kas ji perka g.gif
[/quote]
Aš dažnai pasiskaičiuoju savikainą. Bet man visada brangiau nei tau gaunasi, čia priklauso nuo veikliųjų medžiagų įvairovės ir kiekių, be to perkant parduotuvėje dar turi sumokėti pvm. 4u.gif
Atsakyti
O dektine tinka dezinfekcijai? nes turiu viena atidaryta, zagareliams naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 03, 16:37)
prase viena pazystama kremuka pagamint,skaiciuoju kiek cia iseina ta savikaina,na 30ml apie 10/15lt na tikiuosi negalvos kad uzsidirbineju  biggrin.gif bet uzmetu aki i interneto platybes  ir man akys blink.gif http://www.ecodesire...c...i&Itemid=12 ir tikriausiai yra kas ji perka g.gif

savikaina ir man didesne gaunasi, matyt priklauso nuo dedamu medziagu kainos. O tie kas pardavineja gi turi ir uzsidirbt biggrin.gif na tiek as nemokeciau, nes pati pasidaryciau, bet jei noreciau natur produkto ir nemokeciau gamint, tai pirkciau ir toki. Ar kada matet la prairie kremo sudeti? Va uz toki bruda pusantro tukstancio tai tikrai nemokeciau doh.gif (su ta nuoroda nesusijus as, jei ka lotuliukas.gif )

Palomina, koks skanus sampunas bigsmile.gif tavo blogas yra vienas mano megiamiausiu, labai ikvepiantis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aaangelika @ 2012 02 03, 17:03)
O dektine tinka dezinfekcijai? nes turiu viena atidaryta, zagareliams naudoju  biggrin.gif

is bedos tinka smile.gif Jei stikliniai indai storasieniai, tai dekit i dviguba puoda garinimui, ir pakaitinkit kokias 8 min. Plastikinius su spiritu as sterilinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievulyte: 03 vasario 2012 - 17:07
QUOTE(Ievulyte @ 2012 02 03, 17:06)
O tie kas pardavineja gi turi ir uzsidirbt  biggrin.gif

biggrin.gif as sita suprantu ir kiek kainuoja leidimai ir t.t. bet paciai gaminan kazka pnasaus labai jau ta kaina didele pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 03, 17:15)
biggrin.gif as sita suprantu ir kiek kainuoja leidimai ir t.t. bet paciai  gaminan kazka pnasaus    labai jau ta kaina didele pasirode biggrin.gif

paciai gaminant niekad tokia kaina nesigaus, suprantancioms ir gaminancioms baisiai brangiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as indelius sterilizuoju ranku dezinfekcijos skysciu 'Bode sterillium', melynas toks, nors pati nzn ar labai tai gerai. Gal kas pakomentuosite 4u.gif Dar norejau visu paklausti, kur rasti citrusu EA, kad butu nefototoksiski, randu tik bergamociu, kitokiu nerandu arba nemoku ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 02 03, 18:52)
jei dedi aktyvų,  įvairių pagerinančių ingredientų, o dar indelis, o dar etiketės ir t.t.(reikėtų ir darbą, dezinfekcines medžiagas, elektrą paskaičiuoti), tai tikrai gaunasi brangiau...
O pavyzdys - tai iš viso įdomus - ten 10% AHA, tai daug kam oda gali l.smarkiai sureaguoti blogaja prasme  blush2.gif

o tikrai kas skliaustuose ir neskaiciuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 03, 19:58)
Kazkokiu  "mandru" biotechnologiju as nematau ten  visai , uzrasas aqua flora ( ?)  ir essential oil ( suprask EA, o koks  g.gif ) irgi nerodo rimto gamintojo , o indukai , kaip is AN  doh.gif , bet su kaina nesikuklina ....

Tai aš ne apie jų kaina parašiau o apie tai, kad 30ml kremo savikaina didesnė negu 15Lt, kaip paskaičiavo Žydrėm.
Aš kiek bandžiau skaičiuoti - išeina 30ml kažkur 30-35Lt (be jokių uždarbių), aišku - jeigu visi komponentai kokybiški, iš rimtų parduotuvių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 03 vasario 2012 - 19:03
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 02 03, 19:02)
Tai aš ne apie jų kaina parašiau o apie tai, kad 30ml kremo savikaina didesnė negu 15Lt, kaip paskaičiavo Žydrėm.
Aš kiek bandžiau skaičiuoti - išeina 30ml  kažkur 30-35Lt (be jokių uždarbių), aišku - jeigu visi komponentai kokybiški, iš rimtų parduotuvių.

ai ne as cia apie savo gamybos krenuka rasiau kad kazkur tiek gaunasi
o ta idejau tik kaip pavyzdi kokios kainos gali buti beproto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2012 02 03, 18:52)
jei dedi aktyvų,  įvairių pagerinančių ingredientų, o dar indelis, o dar etiketės ir t.t.(reikėtų ir darbą, dezinfekcines medžiagas, elektrą paskaičiuoti), tai tikrai gaunasi brangiau...
O pavyzdys - tai iš viso įdomus - ten 10% AHA, tai daug kam oda gali l.smarkiai sureaguoti blogaja prasme  blush2.gif

tas 10proc AHA ir man irgi keistokai pasirode, gi nusisutint oda galima g.gif
Atsakyti