QUOTE(Sidabražolė @ 2012 01 26, 06:59)
Įdomu, kaip būtų, jei naudoti kokoso pieną tiesiai iš riešuto? Ar toks pats? Ačiū už mintį, būtinai pabandysiu. Mano paskutinis eksperimentas - vietoj hidrolato naudojau kinrožių vandeninį užpilą (distiliuotu vandeniu). Palaikiau šiltai vandens vonelėj. Manau, kad kažkiek antocianinų ir AHA rūgščių patenka. Be to suteikia kremui gražią rožinę spalvą. Ir beveik nekainuoja.
as jei turiu mazai zaliavos, kaip pvz. rugiagieliu ziedeliu, petrazoles, salieru lapu ir panasiai, tai juos tiesiog uzpilu saltu vandeniu (nieko nekaitinu), ir palieku iki paros saldytuve. Manau tikrai pereina kazkiek gerybiu, nes ir spalva ir kvapas ir skonis vandenuko pasikeicia. Ir kol kas nepastebejau, kad kremas su tokiu uzpilu greiciau rugtu