QUOTE(Etama @ 2012 01 19, 22:05)
Laba,
ar verta įsigyti jojobos perlus veido šveitiklio gamybai (iš AZ)? JMO jojobos prausiklis man visai patiko, nei per agresyvus, nei per švelnus, tai įdomu ar su šiais panašiai gaunasi? Gal kuri bus bandžiusi ir JMO, ir AZ jojobos perlus, o gal ir kitus 'grūdelius' iš AZ, būtų įdomu sulaukti palyginimo
ar verta įsigyti jojobos perlus veido šveitiklio gamybai (iš AZ)? JMO jojobos prausiklis man visai patiko, nei per agresyvus, nei per švelnus, tai įdomu ar su šiais panašiai gaunasi? Gal kuri bus bandžiusi ir JMO, ir AZ jojobos perlus, o gal ir kitus 'grūdelius' iš AZ, būtų įdomu sulaukti palyginimo
Sveika:)
na man tai tikrai jie patinka. Tik kiek pastebėjau, po kurio laiko kreminiam prausiklyje pabrinksta tie grūdeliai ir paskui šiek tiek tyžta ant veido..bandysiu savaitgalį daryt ne kreminį, bet daugiau gelinį prausiklį, gal šis mažiau išbrinkins grūdelius
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2012 01 19, 22:33)
O pats šveitimo pojūtis turi panašumo? Nespėjau stalčių atlaisvinti, tai nebenoriu papildomu balastu užsikrauti, jaučiu su guaru pasidaryčiau kokį gelinį ir tiek Kaip tik laukiu aparačiuko veido valymui, tai tam tikslui ruošiuosi kažkokį šveitikliuką neagresyvų pasidaryti. Labiausiai link jojobos perlų ir linkstu Jei bus laisvo laiko, parašysiu AŽ
Kas čia per aparačiukas? gal galima plačiau??
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 01 20, 10:39)
Kas čia per aparačiukas? gal galima plačiau??
Jau matau:)