Sveikos,
su Naujais metais! Linkiu naujų atradimų!
O man labai reikia konsultacijos
Mano dukrai kažkokia alergija ant smakro odos (dabar jau atrodo ir ant skruosto matosi). Tokia oda raudona kaip nudeginta, labai labai raudona...
tepu kremu iš sviestmedžio (kaitintas prieš jungiant), alantoino, sezamų aliejaus (buvo ir vandens, bet jis blogai susijungė ir išpyliau visą). Tai dabar gavosi aliejų mišinys
Taigi, tuo mišiniu atrodo kiek apgydau (bent tiek, kad spalva iš bordo pasikeičia į raudoną ir oda lieka raudona apšerpetojus), bet tuoj pat vėl tas pats...
Priežasties nežinau. Gydytoja sakė, kad nuo mano maisto, bet valgau tą patį kaip ir iki šiol, sūnui tokio amžiaus irgi panašiai buvo, bet ne tiek daug. Gal drabužiai, bet nesuprantu kurie. O gal šiuo metu bet kuris drabužis dirgina... Gydytoja siūlė tepti excipial kremu, bet gal galima apsieit be jo?...
Nelabai ką gero turiu... Galvoju vėl daryt su sviestmedžiu, tik nežinau ar kaitint, ar sukti šaltu būdu
Alantoino, sezamų arba migdolų aliejaus, turiu dar ramunėlių užmerktų sezamo aliejuje. Štai ir viskas iš ko ketinu daryti kremą. Dar turiu šaltalankių maceratą alyvuogių aliejuje, tamanų al., levandų eterinį. Medetkų neturiu...
Prašau patarti
64,7 - 65 - 57
172cm