Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, XVI tema

Gal galit pasidalinti info kur pigiausiai perkat muilo riesutus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2011 12 12, 13:40)
Gal galit pasidalinti info kur pigiausiai perkat muilo riesutus?  blush2.gif

Aš tai iš AZ 4u.gif 1 kg - 9.90 eurų kainuoja, gal yra kur ir pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2011 12 12, 14:46)
Aš tai iš AZ 4u.gif 1 kg - 9.90 eurų kainuoja, gal yra kur ir pigiau ax.gif

Ajajai kaip nepaziurejau ten, labai reikia kaledoms ir tik pries dvi dienas uzsisakiau prekes is AZ. doh.gif
Atsakyti
sveikos,

jus jau ant manes nesupykite baisiai, bet noriu paklausti: zinau, kad sneketa, bet reikia skubiai, tai klausiu cia 4u.gif
jei man 50 ml mazes reikia 1 proc eteriniu al. tai kaip apskaiciuoti kiek lasiuku ? ar lasinat i cilindriuka ir ziurit ml ? blush2.gif
aciu !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 12 12, 15:40)
sveikos,

jus jau ant manes nesupykite baisiai, bet noriu paklausti: zinau, kad sneketa, bet reikia skubiai, tai klausiu cia  4u.gif
jei man 50 ml mazes reikia 1 proc eteriniu al. tai kaip apskaiciuoti kiek lasiuku ? ar lasinat i cilindriuka ir ziurit ml ?  blush2.gif
aciu !!! smile.gif

Sveika:)
priklauso, kokius lašiukus lašini..vieni klampesni, kiti skystesni:)
tarkim Aroma zone prie kiekvieno skysto produkto parašo, kiek lašiukų sudaro 1 ml.

Tuomet 1 proc nuo 50 ml būtų 0,5 ml. Tai jei tarkim tavo produkto 26 lašiukai sudaro 1 ml, tai tau tereiktų 1*0.5:26=13 lašiukų.

Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 12 12, 14:45)
Sveika:)
priklauso, kokius lašiukus lašini..vieni klampesni, kiti skystesni:)
tarkim Aroma zone prie kiekvieno skysto produkto parašo, kiek lašiukų sudaro 1 ml.

Tuomet 1 proc nuo 50 ml būtų 0,5 ml. Tai jei tarkim tavo produkto 26 lašiukai sudaro 1 ml, tai tau tereiktų 1*0.5:26=13 lašiukų.

aciu
tai va, kad sita ir pati sumascius esu . o maniskiai ea yra is KN arba AN. proporcijas apskaiciuoti tai moku, bet va del tu kiek lasiuku sudaro ml, tai nezinau.
visi pas mane tokie neklampus (eukaliptas, ramuneles), nezinau del kamparo dar, tai matuosiu ml.
arba jauciu vadovausiuos taisykle is AN, kad 3-5 lasu i 10 ml bazes. kadangi man reikia silpnos koncentracijos, tai uzteks man , ane ? smile.gif
Atsakyti
Žiūrint ką tepsi tuo kremuku. Veidui stengiuos neviršyt(na arba jei jau ko labai norisi truputėlio dėl kvapo, mano odos nedirginančio) maždaug 1 lašo į 10ml ar 10g. kremo, kūnui kitaip, galima drąsiau, tavo planai būtų apie 0,5 - 0,8proc., normalu, nestipru. Kamparą galima naudot gerai atskiestą, nepadaugink, ir su eukaliptu gali būt "per aštru", bus toks mentolato stiliaus kvapas. Nebent tokio ir nori, reikia kad kvėpavimo takus praplėstų. biggrin.gif Aš vis dėlto lašais skaičiuočiau, labai labai plono cilindriuko reikia, kad tiksliai pamatuot 0,5ml., cilindru matuoju tik tada, kai didelius kiekius kremo darau, juk jie netikslūs labai. Mažas vienkartinis švirkštukas bus daug tiksliau nedideliam kiekiui.
Skiriasi ne tik klampumai EA, bet ir lašintuvėlių angos diametras pas skirtinus pardavėjus, nuo to irgi priklauso, kiek lašų mililitre, todėl vienų bus apie 25 (KN), kitų apie 35 lašus(AZ). 4u.gif
Atsakyti
sian supermarkete, prie miltu ir kepimo milteliu uzmaciau arrowroot powder - kaina tai koks 20 kartu pigiau negu perkant is tiekeju. pagal sudeti parasyta, arrowroot milteliai, naudojimas kaip tirstiklis ir standintojas. nusipirkau, jei ne ant veido tai i tortus sueis biggrin.gif reiks dar pasibandyt.
Atsakyti
po kruvos darbu ir amzinbes nesilankymo radau slakeli laiko... perskaiciau viska ir neliko jo smile.gif. siaip apie dantu alieju - naudoju jau seniai ir labai dziaugiuosi. tik su saulegrazu aliejumi darau, bet ea panasus: ciobriai, rozmarinai, salavijas, arbatmedis (metu nemegstu)

vis dar vargstu su gero svelnaus sampuno receptu: niekaip nerandu to, kas man tiktu...

pasidariau dilgelini krema: vis bandau su dilgelemis ant veido susidraugauti - siaip man jos super augalas, bet veidui nepritikdavo vis: nors reguliuoja sebumo gamyba, bet vis spuogelis vienas kitas iskildavo... dabar galiausiai pavyko, su siek tiek vasko, miroir du sucre, mantanot68 ir lecitinu.. proporciju nepasakysiu - dejau kol gavosi smile.gif savaite jau naudoju oda ypac patenkinta - zieminis, bet lengvas ir isskirtinai mazai reikia (o pasidariau tai daugokai lotuliukas.gif )
Atsakyti
Paaiskinkit man prasau: pasidarius masinos gaivikli su zele, kaip neseniai buvo parasytas receptas, kur ji laikyti, t.y. ar ji i kazka supilti ar kazkaip pakabinti. Nelabai suprantu doh.gif
O gal dar kas galit pasakyti kokiu masinos gaiviklio receptuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2011 12 12, 13:40)
Gal galit pasidalinti info kur pigiausiai perkat muilo riesutus?  blush2.gif

as pirkau is assorti.lt smile.gif
Atsakyti
sveikos, turiu keistą klausimą. Dariausi kremą veidui ir netyčia padauginau pelargonijų ea - kokius keturis lašiukus į 30ml supyliau. Tai ar yra kokia galimybė panaikinti/ nuslopinti tą jau man per daug aštrų kvapą. Ar belieka tik kūnui sunaudoti?
Atsakyti