mes persikekiam gyventi
o ten balkokia kregdžių lizdas ka patartumėte ar naikinti ar palikti?
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 03 24, 15:12)
mes persikekiam gyventi
Tu aplamai ar dėl vištų gripo?Jei dėl gripo, tai ir gatve einant sergantis balandis apkakot gali arba ant lauke džiovinamų rubų koks kitas sparnuotis pirstelėt, ir net nepamatysi, jei mažiukas.Juk Lietuvoj kaip ir nėra dar jo, ar mano žinios pasenusios? O jei aplamai, tai aš platesnę lentą apačioj pritvirtinčiau.Mano vyrasa kliedi, kad kreždes prisiviliot, bet jam nesiseka.
Cia turbut ne patarimas bus, bet papasakosiu. O buvo taip ...
Dar pas tevus, atsimenu, buvo du kregzduciu lizdai. Ypatingai ryte smagu budavo girdet, kaip ten cirskauja maziukai pauksciukai Bet atejo ruduo... pauksciukai isskrido... ir kazkodel sugriuvo ju lizdelis. Kad jus zinotumet, kiek pasipyle
B L U S U !!! Visa armija! Milijonai!!! Kazkas baisaus ir slykstaus. Tai nuo to laiko, kazkaip man tie kregzduciu lizdai.
Va tokia istorija
Dar pas tevus, atsimenu, buvo du kregzduciu lizdai. Ypatingai ryte smagu budavo girdet, kaip ten cirskauja maziukai pauksciukai Bet atejo ruduo... pauksciukai isskrido... ir kazkodel sugriuvo ju lizdelis. Kad jus zinotumet, kiek pasipyle
B L U S U !!! Visa armija! Milijonai!!! Kazkas baisaus ir slykstaus. Tai nuo to laiko, kazkaip man tie kregzduciu lizdai.
Va tokia istorija
QUOTE(rrr? @ 2006 03 25, 13:43)
Cia turbut ne patarimas bus, bet papasakosiu. O buvo taip ...
Va tokia istorija
Va tokia istorija
nu tikuosi tas lizdas nesugrius ir blusos neužpus bet kol tas lizdas nesugriuvo ju nebuvo tu tu blusu
nes aš visokiam i kandimas labai jau jautri o dar mažiukė mūsų net baisu ir pagalvoti
nu bet to lizdo mes nelabai jau galim giauti
tai ir nežinau ka daryti
na bus problema tokia,kad kakos po tuo lizdu.bet galima juk kokį laikraštį keist po lizdu ar kažką..man tai ranka nekiltų naikint
Pas mane visad kregzdes lizdus suko balkone. To meslo ne tik ant zemes budavo, bet ir visa siena apvaryta Oi, kiek valymo budavo Viena ziema sumaniau, kad kol kregzdutes negrizo, sugriausiu ju lizdus Sugrioviau. Ziema zvirbliukai ten jau neapsigyveno Pavasari grizo kregzdutes ir vel eme lizdus sukt. O as vel nugrioviau. Kita ryta ziuriu, o jos vel purva lipdo ir namelius sau statosi. Pagailo man ju nezmoniskai. Sazine eme grauzt, gi ir jos turi teise kazkur namelius pasistatyt, o dabar juk beveik visu balkonai istiklinti Ne, negriaunu kregzdziu lizdu, sirdis daugiau neleidzia
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 03 26, 21:04)
Pas mane visad kregzdes lizdus suko balkone. To meslo ne tik ant zemes budavo, bet ir visa siena apvaryta Oi, kiek valymo budavo Viena ziema sumaniau, kad kol kregzdutes negrizo, sugriausiu ju lizdus Sugrioviau. Ziema zvirbliukai ten jau neapsigyveno Pavasari grizo kregzdutes ir vel eme lizdus sukt. O as vel nugrioviau. Kita ryta ziuriu, o jos vel purva lipdo ir namelius sau statosi. Pagailo man ju nezmoniskai. Sazine eme grauzt, gi ir jos turi teise kazkur namelius pasistatyt, o dabar juk beveik visu balkonai istiklinti Ne, negriaunu kregzdziu lizdu, sirdis daugiau neleidzia
Tu didele saunuole, kad rupinies kregzdutem!
Jau nuo senų laikų yra prietaras,kad negalima ardyti kregždžių lizdų, nes atneš nelaimę. Kiek čia tiesos neaišku
Na o pas mus šiek tiek kitaip:) Visa žiemą beveik nėjom į balkoną, pavasario girdim, burkuoja balandžiai kažkur, lyg apie langus skraido...Na, niekam nekenkia, tegu skraido... Kazkada isėjom į balkoną - ką sau manot - lizdelis su kiaušinuku!)))aš iškart pareiškiau kad neardysim, būtų tuščias tas lizdas tai gal, bet su kiaušiniu, tai man po to turbūt sapnuotųsi. Po kiek laiko atsirado ir antras būsimas balandžiukas:)). Taigi daba turiu naminių gyvūnų - stebiu kaip jie pakaitom peri , ir labai įdomu pamatyti kokio dydžio bus mažiukai balandžiukai - juk kiaušiniai tai miniatūriniai..... Tai va, o daugelio nuomone - draskyti, mesti nes priterš
QUOTE(juodoji_nasle @ 2006 03 29, 11:04)
Na o pas mus šiek tiek kitaip:) Visa žiemą beveik nėjom į balkoną, pavasario girdim, burkuoja balandžiai kažkur, lyg apie langus skraido...Na, niekam nekenkia, tegu skraido... Kazkada isėjom į balkoną - ką sau manot - lizdelis su kiaušinuku!)))aš iškart pareiškiau kad neardysim, būtų tuščias tas lizdas tai gal, bet su kiaušiniu, tai man po to turbūt sapnuotųsi. Po kiek laiko atsirado ir antras būsimas balandžiukas:)). Taigi daba turiu naminių gyvūnų - stebiu kaip jie pakaitom peri , ir labai įdomu pamatyti kokio dydžio bus mažiukai balandžiukai - juk kiaušiniai tai miniatūriniai..... Tai va, o daugelio nuomone - draskyti, mesti nes priterš
nu mes tai jau nusprendėm neardyti nes sako ten kur krekždės ten laimingi namai tegul gyvena kregždutės ir dovanoja mums laime
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 03 24, 17:12)
mes persikekiam gyventi
nu jei netrugdo tai as tikrai nenaikinciau