Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(mititėja @ 2011 11 26, 00:15)
Va "aukštyn kojom" ant lubų man - be ryšio iš tikrųjų.  cool.gif O jums nekilo klausimas - kur dovanas tada dėt - ant lubų?  lotuliukas.gif

Ant lubų ir man negražu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 26 lapkričio 2011 - 13:04
Kai augo sunus tai buvo ir gyvu egliu.O dabar mergina ziuri i akis ir tampo geles ,kurios stovi ant zemes smile.gif Ir dar tie spygliai,bus gerai ir dirbtine ax.gif

O su tais kusudamais tai yra ka paveikti,jei iki kaledu 3 padarysiu tai bus thumbup.gif Reikes per vasara daryti ,tai kitiems metams uztektinai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi yra du mazi vaikai, bet vistiek puosim didele eglute, statysim ant zemes. Preitais metais irgi buvo eglute ant zemes tai nepasakyciau, kad jie prie jos lindo labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 26, 14:04)
Ant lubų ir man negražu.  smile.gif

Man irgi ant lubų nelabai g.gif
Atsakyti
Na merginos, mano pirmasis darbas siais metais, kabinsiu si ant duru... 4u.gif

user posted image

Truputeli kreivokas, bet man tai wub.gif wub.gif
Papildyta:
Biskeli didele foto gavosi, soriukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnute21: 26 lapkričio 2011 - 18:33
Agnute21, o man tas kreivumas labai mielas wub.gif Gal dėl to, kad matosi, jog namuose savom rankom darytas, o ne parsineštas iš parduotuvės ir vienodas kaip visi.
Atsakyti
Sveikos,dalinuos rasta idėja kuri man patiko.Manau ir savo kėdes padabinsiu,tik improvizuosiu-arba popierines mėginsiu daryt arba ieškosiu kur pigiai gaut.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 18:07)
Agnute21, o man tas kreivumas labai mielas wub.gif Gal dėl to, kad matosi, jog namuose savom rankom darytas, o ne parsineštas iš parduotuvės ir vienodas kaip visi.

Aciukas, su maziuke kartu darem... biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(sn-inga @ 2011 11 26, 18:14)
Sveikos,dalinuos  rasta idėja kuri man patiko.Manau ir savo kėdes padabinsiu,tik improvizuosiu-arba popierines mėginsiu daryt arba ieškosiu kur pigiai gaut.

Super ideja, tikrai taip mielai atrodo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2011 11 26, 20:34)
Aciukas, su maziuke kartu darem... biggrin.gif  biggrin.gif
Super ideja, tikrai taip mielai atrodo. wub.gif

Tai ne tik kad puikus rezultatas, bet dar ir laiką smagiai praleidot. Šaunu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2011 11 26, 19:34)
Na merginos, mano pirmasis darbas siais metais, kabinsiu si ant duru... 4u.gif

user posted image
Truputeli kreivokas, bet man tai  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Biskeli didele foto gavosi, soriukas  doh.gif

Man truputi truksta ar tai zaisliuku ar storesnio kaspino, lyg per tuscias jis man.. Bet siaip kaip pirmas blynas-saunuole. O sakykite kaip jus pritaisote kankorezius, eglutes zaisliukus ir koks vainiko pagrindas. Galvoju gal ir man pirma blyna siemet iskept. as kazkaip noreciau gal vien is zaisliuku sudelioti vainika, bet neisivaizduoju kaip juos pritvirtinti g.gif
Atsakyti
Man tai kaip tik gražu, kad neperkrautas smile.gif Ir apskritai toks lietuviškas natūralus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2011 11 26, 21:32)
Man truputi truksta ar tai zaisliuku ar storesnio kaspino, lyg per tuscias jis man.. Bet siaip kaip pirmas blynas-saunuole. O sakykite kaip jus pritaisote kankorezius, eglutes zaisliukus ir koks vainiko pagrindas. Galvoju gal ir man pirma blyna siemet iskept. as kazkaip noreciau gal vien is zaisliuku sudelioti vainika, bet neisivaizduoju kaip juos pritvirtinti g.gif

manau,kad su karštais klijais priklijavo mirksiukas.gif

o vien iš žaisliukų tai ant vielos suverti žaisliukai mirksiukas.gif
va čia parodyta 4u.gif

Kalėdinis vainikas

Kalėdinių vainikų įdėjos

Kalėdoms

user posted image

Kalėdiniai vainikai

ir šiaip googlė thumbup.gif kiek daug info ir vaizdų ax.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image