Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 25, 17:47)
aciu uz nuomone, man ir tie giliukai kazkap nelabai.. g.gif  gal tkrai reiks juos nupurksti sidabru, tada paziuresiu kaip atrodys, jei nepasiteisins tada is vis juos nuimsiu smile.gif

Cinamono lazdeles turetu graziai ziuretis ir daugiau mazu konkorieziu.
As siemet 'uzsikepiau' kuo naturaliau,bet blizgiu burbulu irgi keliu noriu. Advento vainika konstruosiu is ivairiu egles saku,dziovintu apelsinu, konkorieziu ir cinamono lazdeliu, jei liks vietos siaudinukus kelis uzmesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 25, 19:54)
Cinamono lazdeles turetu graziai ziuretis ir daugiau mazu konkorieziu.
As siemet 'uzsikepiau' kuo naturaliau,bet blizgiu burbulu irgi keliu noriu. Advento vainika konstruosiu is ivairiu egles saku,dziovintu apelsinu, konkorieziu ir cinamono lazdeliu, jei liks vietos siaudinukus kelis uzmesiu biggrin.gif

man ir siemet norisi naturalumo smile.gif bet nepavyks isvengti ir burbulu biggrin.gif butinai pasirodykit kai sukonstruosit savo vainika smile.gif
Atsakyti
Sitie nykstukai labai mieli

user posted image
Paprasta ir grazu
user posted image
biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Originalu: 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 11 25, 20:48)
O galit paaiškinti, kas juokinga? Aš ir dabar taip darau, kai eglutė ne "nuo grindų iki lubų". Man tai dar gražiau, negu maža eglė ant grindų.

Jums gražiau eglutė ant kažko padėta, man gražiau ant grindų, juk ne apie eglutes atėjom šnekėtis, o apie puošimą namų. Pasakiau tiesiog savo nuomonę, juk ne manau, kad visų nuomonės turi būti vienodos. smile.gif

zvirbliss - labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 25 lapkričio 2011 - 22:12
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 11 25, 23:10] Jums gražiau eglutė ant kažko padėta, man gražiau ant grindų, juk ne apie eglutes atėjom  šnekėtis, o apie puošimą namų. Pasakiau tiesiog savo nuomonę, juk ne manau, kad visų nuomonės turi būti  vienodos.  smile.gif
Tai būtent apie eglutes, juk jos - ko gero, pagrindinis šventės akcentas.
Suprantu, kad vienam vienaip gražiau, kitam - kitaip, bet kuo juokinga - nesupratau. blush2.gif
Va "aukštyn kojom" ant lubų man - be ryšio iš tikrųjų. cool.gif O jums nekilo klausimas - kur dovanas tada dėt - ant lubų? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 25 lapkričio 2011 - 22:16
Musu eglute pernai 3 kart griuvo, pastatem ir toliai stovi smile.gif
Siemet vaikis issirinko zaisliukus parduotuvej, nupirkom. Parvaziavom, issipakavo, sukule kelis doh.gif o ka darysi, man atrodo su vaikais kitaip ir nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2011 11 25, 12:18)
Musu eglute pernai 3 kart griuvo, pastatem ir toliai stovi smile.gif 
Siemet vaikis issirinko zaisliukus parduotuvej, nupirkom. Parvaziavom, issipakavo, sukule kelis doh.gif  o ka darysi, man atrodo su vaikais kitaip ir nebuna mirksiukas.gif

Tikrai,kad su vaikais taip daznai atsitinka drinks_cheers.gif
Pastebejau,kad musu suneliai tais paciais metais ir ta pacia diena gime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2011 11 25, 16:58)
geras  bigsmile.gif jums leidus pasinaudosiu taip pat sia ideja tik interpretuosiu siek tiek smile.gif

O ka keisi bigsmile.gif ? Gal butu idomu tas rankas daryt spalvotas g.gif
Atsakyti
Nu su eglute ir as sprendziau klausima,nes mazoji labai jau smalsi ir judri,bet nusipirkau dirbtine.Puosiu dziovintais apelsinais ir citrinom,cinamono lazdelem ir saldainiais.Tai tegul sau griuna,o be eglutes kazkaip nesventiska mirksiukas.gif

Ta eglute is rankyciu pernai dariau,o dabar galvoju kur as ja padejau g.gif

Pasidziaugsiu,kad kusudama kamuoliuka ismokau daryti yahoo.gif
Atsakyti
O mes pirksim didziule naturalia egle, zaisliukai plasmasiniai, tai nesukuls, bet jauciu bus idomu, nes pernai dar visai lelius buvo, nesuprato, o dbr tai visur jai reikia pabut ir visko prikrest. 4u.gif
Papildyta:
PUPA13 saunu, as pernai viena kamuoli pasidariau, daugiau kantrybes neturejau, tai siais metais ji dar padailinsiu ir pakabinsiu.
Atsakyti
Kas del mazu vaiku ir egliu..As pati turiu 2pametetinukus. Visada puosem tik gyva egle. Bandydavo patasyt koki zaisliuka, bet egle duria ir nustoja biggrin.gif I egle ziuri atsargiai ir nepuola jos ir zaislu ciupt. Tad manau daug geriau gyva smile.gif O jei ir sudauzytu koki zaisliuka, nematau cia dideles bedos..Bet uztai koks gyvos egles kvapas rolleyes.gif Pernai kai vaikams buvo 2m ir 1m jie netgi patys bande puost eglute ir labai patiko visiems ax.gif
Atsakyti