Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

Labas,

Ir aš pradedu sirgti Kalėdine liga tongue.gif
Visokių grožių čia yra. Pernai eglę puošiau meduoliais. O šiais metais bandysiu popieriumi puošti. Darysiu angeliukus, kalėdų senelius, žvaigždes ir pan. Kažin kaip atrodys? Gal jūs mane paprotinsit, kad be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2011 11 25, 12:00)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o man nieko nera graziau per Kaledas nei graziai papuosta eglute ir visur kur tik galima degancios zvakes wub.gif
user posted image
user posted image

Idomu kaip butu galima naturalias egliu sakas ilgiau islaikyti ant tokio stovo supintas g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Zvakides wub.gif
user posted image
user posted image
CIA viskas yra
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2011 11 25, 13:07)
Labas,

Ir aš pradedu sirgti Kalėdine liga  tongue.gif
Visokių grožių čia yra. Pernai eglę puošiau meduoliais. O šiais metais bandysiu popieriumi puošti. Darysiu angeliukus, kalėdų senelius, žvaigždes ir pan. Kažin kaip atrodys? Gal jūs mane paprotinsit, kad be reikalo.

labai graziai atrodys, mes pernaai miksa darem, puosem ir zaisliukasi ir bet ir popieriniais angeliukais blizguciais puostais, tik jau nelabai randu foto g.gif

o cia siuometine musu ideja, tik dar nebaigta, tiklsiau ideja tai is interneto blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 11 25, 16:47)
o cia siuometine musu ideja, tik dar nebaigta, tiklsiau ideja tai is interneto  blush2.gif

user posted image

geras bigsmile.gif jums leidus pasinaudosiu taip pat sia ideja tik interpretuosiu siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2011 11 25, 14:58)
geras  bigsmile.gif jums leidus pasinaudosiu taip pat sia ideja tik interpretuosiu siek tiek smile.gif

zinoma, taigi ir keliam viska i cia, tam kad visi pasinaudotume idejomes 4u.gif
Papildyta:
nu va idedu pernai metu musu dekoracija su popieriniais angeliukais 4u.gif plius nertos snaiges blush2.gif
user posted image

o cia is putoplasto kai prekes gaunam, labai jo buvo daug tai su vaikais tokius pernai ant langu darem smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ideja su zaliais delniukais ir man patiko. 4u.gif
Atsakyti
temike super, idejos nerealios. smile.gif
kas del egles tai mastau statyti svetainej. ir bus matyti kaip bus. svetainej stovi gele tai kentedavo ji, pora kartu nestipriai gavo per nagucius tai nebereik judinti geles.
blogiausiu atveju statysiu miegamajam ant komodos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 11 24, 22:10)
O tai kuo pagrindas-komoda/spintutė/dėžė ar kažkas panašaus yra blogiau negu pagrindas-grindys? Galvojat, dovanų neatlaiko?  lotuliukas.gif
Tiesa, kol vaikai buvo maži, dovanų būdavo kiek pagausintai, tai būdavo visur - ir ant komodos, ir ant grindų (šalia jos).

Nesakau, kad neatlaiko tiesiog pasidomėjau. Nes man šiek tiek juokinga biggrin.gif

Na, o idėja eglutės su žaliom rankom super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 11 25, 16:47)
o cia siuometine musu ideja, tik dar nebaigta, tiklsiau ideja tai is interneto  blush2.gif

gera ideja thumbup.gif

na o as pasirodysiu koki advento vainika sumeistravau, tik man kazko truksta jam, jis man daugiau toks rudeniskas atrodo nei kalediskas smile.gif gal dar pabandysiu kokia cinamono lazdeles pritvirtinti, net nezinau..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 25, 17:31)
gera ideja  thumbup.gif

na o as pasirodysiu koki advento vainika sumeistravau, tik man kazko truksta jam, jis man daugiau toks rudeniskas atrodo nei kalediskas  smile.gif gal dar pabandysiu kokia cinamono lazdeles pritvirtinti, net nezinau..

Pats vainikas fantastiskas labai originalus, neatsibodes. Sermuksniukai ir giliukai man asmeniskai asocijuojasi tik su rudeniu.
As sermuksniukus ir giliukus nuimciau arba nupurksciau sidabriniais ar auksiniais dazais,zvakes pakeisciau i zemesnes ir storesnes mirksiukas.gif Cia mano nuomone,nebutina ja priimti mirksiukas.gif
Pasikartosiu vainikas labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comet: 25 lapkričio 2011 - 18:45
QUOTE(Comet @ 2011 11 25, 19:44)
Pats vainikas fantastiskas labai originalus, neatsibodes. Sermuksniukai ir giliukai man asmeniskai asocijuojasi tik su rudeniu.
As sermuksniukus ir giliukus nuimciau arba nupurksciau sidabriniais ar auksiniais dazais,zvakes pakeisciau i zemesnes ir storesnes  mirksiukas.gif Cia mano nuomone,nebutina ja priimti mirksiukas.gif
Pasikartosiu vainikas labai labai wub.gif

aciu uz nuomone, man ir tie giliukai kazkap nelabai.. g.gif gal tkrai reiks juos nupurksti sidabru, tada paziuresiu kaip atrodys, jei nepasiteisins tada is vis juos nuimsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 25, 19:19)
Nesakau, kad neatlaiko tiesiog pasidomėjau. Nes man šiek tiek juokinga   biggrin.gif
O galit paaiškinti, kas juokinga? Aš ir dabar taip darau, kai eglutė ne "nuo grindų iki lubų". Man tai dar gražiau, negu maža eglė ant grindų.
Atsakyti