Labas,
Ir aš pradedu sirgti Kalėdine liga
Visokių grožių čia yra. Pernai eglę puošiau meduoliais. O šiais metais bandysiu popieriumi puošti. Darysiu angeliukus, kalėdų senelius, žvaigždes ir pan. Kažin kaip atrodys? Gal jūs mane paprotinsit, kad be reikalo.
QUOTE(arinius @ 2011 11 25, 12:00)
o man nieko nera graziau per Kaledas nei graziai papuosta eglute ir visur kur tik galima degancios zvakes
Idomu kaip butu galima naturalias egliu sakas ilgiau islaikyti ant tokio stovo supintas
Zvakides
CIA viskas yra
QUOTE(gorosinka @ 2011 11 25, 13:07)
Labas,
Visokių grožių čia yra. Pernai eglę puošiau meduoliais. O šiais metais bandysiu popieriumi puošti. Darysiu angeliukus, kalėdų senelius, žvaigždes ir pan. Kažin kaip atrodys? Gal jūs mane paprotinsit, kad be reikalo.
labai graziai atrodys, mes pernaai miksa darem, puosem ir zaisliukasi ir bet ir popieriniais angeliukais blizguciais puostais, tik jau nelabai randu foto
o cia siuometine musu ideja, tik dar nebaigta, tiklsiau ideja tai is interneto
QUOTE(EEmama @ 2011 11 25, 16:47)
geras jums leidus pasinaudosiu taip pat sia ideja tik interpretuosiu siek tiek
QUOTE(Dzenke @ 2011 11 25, 14:58)
geras jums leidus pasinaudosiu taip pat sia ideja tik interpretuosiu siek tiek
zinoma, taigi ir keliam viska i cia, tam kad visi pasinaudotume idejomes
Papildyta:
nu va idedu pernai metu musu dekoracija su popieriniais angeliukais plius nertos snaiges
o cia is putoplasto kai prekes gaunam, labai jo buvo daug tai su vaikais tokius pernai ant langu darem
temike super, idejos nerealios.
kas del egles tai mastau statyti svetainej. ir bus matyti kaip bus. svetainej stovi gele tai kentedavo ji, pora kartu nestipriai gavo per nagucius tai nebereik judinti geles.
blogiausiu atveju statysiu miegamajam ant komodos.
kas del egles tai mastau statyti svetainej. ir bus matyti kaip bus. svetainej stovi gele tai kentedavo ji, pora kartu nestipriai gavo per nagucius tai nebereik judinti geles.
blogiausiu atveju statysiu miegamajam ant komodos.
QUOTE(mititėja @ 2011 11 24, 22:10)
O tai kuo pagrindas-komoda/spintutė/dėžė ar kažkas panašaus yra blogiau negu pagrindas-grindys? Galvojat, dovanų neatlaiko?
Tiesa, kol vaikai buvo maži, dovanų būdavo kiek pagausintai, tai būdavo visur - ir ant komodos, ir ant grindų (šalia jos).
Tiesa, kol vaikai buvo maži, dovanų būdavo kiek pagausintai, tai būdavo visur - ir ant komodos, ir ant grindų (šalia jos).
Nesakau, kad neatlaiko tiesiog pasidomėjau. Nes man šiek tiek juokinga
Na, o idėja eglutės su žaliom rankom super
QUOTE(EEmama @ 2011 11 25, 16:47)
gera ideja
na o as pasirodysiu koki advento vainika sumeistravau, tik man kazko truksta jam, jis man daugiau toks rudeniskas atrodo nei kalediskas gal dar pabandysiu kokia cinamono lazdeles pritvirtinti, net nezinau..
QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 25, 17:31)
gera ideja
na o as pasirodysiu koki advento vainika sumeistravau, tik man kazko truksta jam, jis man daugiau toks rudeniskas atrodo nei kalediskas gal dar pabandysiu kokia cinamono lazdeles pritvirtinti, net nezinau..
Pats vainikas fantastiskas labai originalus, neatsibodes. Sermuksniukai ir giliukai man asmeniskai asocijuojasi tik su rudeniu.
As sermuksniukus ir giliukus nuimciau arba nupurksciau sidabriniais ar auksiniais dazais,zvakes pakeisciau i zemesnes ir storesnes Cia mano nuomone,nebutina ja priimti
Pasikartosiu vainikas labai labai
QUOTE(Comet @ 2011 11 25, 19:44)
Pats vainikas fantastiskas labai originalus, neatsibodes. Sermuksniukai ir giliukai man asmeniskai asocijuojasi tik su rudeniu.
As sermuksniukus ir giliukus nuimciau arba nupurksciau sidabriniais ar auksiniais dazais,zvakes pakeisciau i zemesnes ir storesnes Cia mano nuomone,nebutina ja priimti
aciu uz nuomone, man ir tie giliukai kazkap nelabai.. gal tkrai reiks juos nupurksti sidabru, tada paziuresiu kaip atrodys, jei nepasiteisins tada is vis juos nuimsiu
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 25, 19:19)
Nesakau, kad neatlaiko tiesiog pasidomėjau. Nes man šiek tiek juokinga
O galit paaiškinti, kas juokinga? Aš ir dabar taip darau, kai eglutė ne "nuo grindų iki lubų". Man tai dar gražiau, negu maža eglė ant grindų.