oi kiek grozybiu yra kokios kuribingos jus
QUOTE(cipse00 @ 2011 12 11, 17:42)
tiesiog nuostabu
Nerealiai gražus vainikas. Kaip jį pasidaryti?
spurgyyyte labai
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 11, 15:44)
Sveikutes kuribingosios supermamytes
Reikia jusu patarimo... Noriu karpytomis popierinemis snaigemis isklyjuoti langus, taciau nezinau kuo jas prilipinti... Patarkit
Girdejau, kad galima su slapiu muilu kazkaip istepti, bet zinau, kad po to buna vargo nuvalyti langus... Gal zinote kitokiu prilipinimo budu? Pasidalinkite
Pas mus viena mokytoja visas langų dekoracijas iš popieriaus klijavo ... sausais klijais
Visad maniau, kad bus nenulupama, bet ji sakė, kad jau ne pirmą kart taip daro ir viskas gerai nusivalo
Ėmiau ir aš taip palipinau. Na, jei nenulupsiu... tai jai visvien daugiau langų bus grandyt
[quote=rimulia12,2011 12 10, 23:36]
Pati gražiausia šiemet matyta Tokia subtili .... PASAKA!!!!!
Ačiū ,labai malonu .
Nežinau ar tokia jau ir gražiausia,bet man patinka tokios "ramesnės" dekoracijos
Pati gražiausia šiemet matyta Tokia subtili .... PASAKA!!!!!
Ačiū ,labai malonu .
Nežinau ar tokia jau ir gražiausia,bet man patinka tokios "ramesnės" dekoracijos
Spurgyyyte nuostabu
QUOTE(spurgyyyte @ 2011 12 11, 20:39)
Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas Mano kalėdiniai rankdarbiai:
sita kojine pati siuvot ? kur tokios medziagos yra ? labai visi rankdarbiai
[quote=Vaiva number 1,2011 12 12, 11:42]
Taip pati siuvau , medžiagos radau Vilniuje prie kalvarijų turgaus žalioj stotelėj audinių parduotuvėj, yra įvairiausių,kai pamačiau negalėjau išeiti, nusipirkau kelias ir siųsiu iš jų dovanų maišelius
Taip pati siuvau , medžiagos radau Vilniuje prie kalvarijų turgaus žalioj stotelėj audinių parduotuvėj, yra įvairiausių,kai pamačiau negalėjau išeiti, nusipirkau kelias ir siųsiu iš jų dovanų maišelius
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 11, 19:24)
Pas mus viena mokytoja visas langų dekoracijas iš popieriaus klijavo ... sausais klijais
Visad maniau, kad bus nenulupama, bet ji sakė, kad jau ne pirmą kart taip daro ir viskas gerai nusivalo
Ėmiau ir aš taip palipinau. Na, jei nenulupsiu... tai jai visvien daugiau langų bus grandyt
Na man atrodo kad ir as prisidirbau reikes vargti po svenciu, nes snaiges klijavau su skiestu lipalu Na ziuresim, kaip ten bus svarbu dabar sventiskai namai atrodo
Papildyta:
QUOTE(spurgyyyte @ 2011 12 11, 18:39)
Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas Mano kalėdiniai rankdarbiai:
Labai grazu Noriu paklausti, o kaip tie piesinukai ant kojines padaryti?