Sveikutes kuribingosios supermamytes
Reikia jusu patarimo... Noriu karpytomis popierinemis snaigemis isklyjuoti langus, taciau nezinau kuo jas prilipinti... Patarkit
Girdejau, kad galima su slapiu muilu kazkaip istepti, bet zinau, kad po to buna vargo nuvalyti langus... Gal zinote kitokiu prilipinimo budu? Pasidalinkite
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 11, 16:44)
. Gal zinote kitokiu prilipinimo budu?
aš šiais metais klijuosiu mažais siaurais lipnios permatomos juostos gabaliukais.
Pernai klijavau dvipusės lipnios juostos gabaliukais. Buvau nusipirkus tokią juostą, visą suskirstytą į mažas dvipusio lipnumo pagalvėles. Tai tą pagalvėlę dar per pusę perkirpau..
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 11, 14:44)
Reikia jusu patarimo... Noriu karpytomis popierinemis snaigemis isklyjuoti langus, taciau nezinau kuo jas prilipinti... Patarkit
Girdejau, kad galima su slapiu muilu kazkaip istepti, bet zinau, kad po to buna vargo nuvalyti langus... Gal zinote kitokiu prilipinimo budu? Pasidalinkite
Sušlapinki muilą, ir patrink tas snaigutes, ir prilips ir nusiplaus vėliau
QUOTE(deltadu @ 2011 12 11, 12:37)
Sveikutės. Kiek grožių čia pas jus.
Aš radau tokį vainiką, bet nežinau, kaip sulankstyti tas žvaigždutes. Gal kuri esate dariusi?
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 08, 16:45)
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 08, 18:30)
QUOTE(cipse00 @ 2011 12 11, 16:42)
tiesiog nuostabu
Man patinka balta su žaliu, šiais metais pas mane taip puošti namai. Nors ale drakono metai reik aukso. Gal ką vėliau sugalvosiu dadėt.
Sveikos,gal zinote is kur gauti snaigiu angeliuku... trafaretu? Ant lango,kad butu galima uzpurksit su dirbtiniu sniegu. Gal kas turi ir pavyzdziu? Butu smagu pamatyti
QUOTE(Saulytex @ 2011 12 11, 17:57)
Sveikos,gal zinote is kur gauti snaigiu angeliuku... trafaretu? Ant lango,kad butu galima uzpurksit su dirbtiniu sniegu. Gal kas turi ir pavyzdziu? Butu smagu pamatyti
Yra parduotuvėje nebrangiai pirkt, bet jei norit galiu inkelti nuotraukyčių čia.
QUOTE(Neta258 @ 2011 12 11, 15:44)
Pamuilinti šlapiu muilu,ir laaabai gražiai paskui muikas nusivalo. Seniau klijais klijuodavom ,tai reikdavo britva kaišt langus
QUOTE(Eirwen @ 2011 12 11, 19:47)
Yra parduotuvėje nebrangiai pirkt, bet jei norit galiu inkelti nuotraukyčių čia.
parduotuvese nepastebejau jei nesunku galetumete ikelti,aciu