Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

Na štai ir mano pirma dekoracija virtuvėje
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 12 09, 13:10)
Kodencija- gražu, o senis išvis nerealus thumbup.gif
Pabandžiau išlankstyt snaiges, pagal youtube pamokymus, štai kas gavosi:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
pasikabinsiu ant eglutės

gal gali nuorodele imesti? smile.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 12 09, 15:09)

cia tos tuju sakels viduj ar kazkaip priklijuotos g.gif
LABAI LABAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 12 09, 15:16)
cia tos tuju sakels viduj ar kazkaip priklijuotos  g.gif
LABAI LABAI  wub.gif

4u.gif
Priklijuotos iš išorės,su titano klijais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 12 09, 16:09)
Na štai ir mano pirma dekoracija virtuvėje

Miela wub.gif

QUOTE(roberta82 @ 2011 12 09, 16:15)
gal gali nuorodele imesti? smile.gif aciukas  4u.gif

yra nuoroda šioje temoje-501 žinutė.
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus dėl purškalų friends.gif Radau ir aš šnd karsta.gif biggrin.gif
QUOTE(Kodencija @ 2011 12 08, 20:40)
dar pasigaminome lipanti kaledu seni, jis kabes lauke, bet kol kas dar nepakabinom (niekur negavom nusipirkti, norejom tokio lipancio sviecianciom kopeciom, bet deje...)

LAbai thumbup.gif

Dar patiko žvakidės su tujom ir marmeladinių saldainių eglutė bigsmile.gif
Atsakyti
superinių darbelių jūs čia pridarot smile.gif Išradingos kokios visos smile.gif
aš šiandien eisiu dar pasigaminti kelis eglutės žaisliukus iš sausinių formelių. Patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 07, 13:19)
kad ne, nesmirda, nors dar daug ir nenudeginau, bet tie krašteliai, bent jau mano žvakių, taip labiau į vidų riečiasi, o patys nedega smile.gif
prisipažinsiu, kad lipalo paprasto neradau namie, o buvau baisiai užsikepus gamint, tai tepiau su dekupažiniu  blush2.gif
bet šiaip naudočiau paprastą - popieriui. Manau jokio skirtumo.

O aš kai tik pamačiau tas žvakeles-fainuoles, pirma mintis buvo, kad pakaitintoj druskoj pavoliojo... Gal ir taip būtų įmanoma, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 09, 17:41)
O aš kai tik pamačiau tas žvakeles-fainuoles, pirma mintis buvo, kad pakaitintoj druskoj pavoliojo... Gal ir taip būtų įmanoma, kaip manot?

gal tada ji pati liptų, nežinau,.. neįsivaizduoju kaip keičias druska ją kaitinant smile.gif
Atsakyti
mano, ne namų dekoracija, bet darbo biggrin.gif bet gal kam patiks ir pritaikys namuose wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 09, 17:50)
gal tada ji pati liptų, nežinau,.. neįsivaizduoju kaip keičias druska ją kaitinant smile.gif

Druska tai nesikeičia, bet pakaitinus vaškas tirpsta. Tai, galvoju, jei pavoliot karštoj druskoj (cukrus tai gal imtų lydytis), tai ir priliptų. Kažkaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 12 09, 17:56)
mano, ne namų dekoracija, bet darbo biggrin.gif bet gal kam patiks ir pritaikys namuose wink.gif

labai labai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif pati darėt? gal trumpai eigą galima? blush2.gif
Atsakyti