Man labai patinka tokie pakabuokliai, bet didziausias klausimas - kaip visa tai pritvirtinama? Apink kazkoki kamuoliuka suklijuojama karstais klijais?
QUOTE(index @ 2011 12 06, 20:21)
o kai dega cukrus nubyra, ar svyla, ar nieko nesidaro?
QUOTE(Dereša @ 2011 12 08, 09:52)
o kai dega cukrus nubyra, ar svyla, ar nieko nesidaro?
nebyra tikrai ir svilt nesvyla. Man kolkas nieko nesidaro. Sakau, tie krašteliai taip labiau į vidų riečiasi, patys nedegdami. Tvirtai šiaip prilipo visi grūdeliai
as pasidariau zvakes pagal index recepta , tikrai labai super, niekas nedega, nesvyla, nesmirda. labai sauni kaledine ideja. siandien dar eisiu zvakiu pirkt
QUOTE(LORIJURA @ 2011 12 07, 15:49)
Nežinau su kuo galima gražiai nupurkšti . Bet mačiau rusaitės piešia ant langų ir veidrodžių su dantų pasta.O ir nusivalo tikriausiai nelabai sunkiai
puiki ideja
as vaiku kambariu langus jau nupurskiau sniegu, purskiu ir galvoju kaip atsveist langus reiks
QUOTE(wife @ 2011 12 07, 15:54)
Gal kas turite kokiu trafaretu Kalediniu nat lango? Ar zinote kur buna?
Vakar pirkau trafaretus "rimi". Jie popieriniai, kokie 8 gal, kainavo 3.99lt. Nupurskiau vaiko kambary langus, vakare idesiu foto.
Kazkas klause kuom purkst. Tai yra specialus flakoniukas purkst ant langu (as dar ant veidrodzio kelias snaiges ispurskiau). Ir jau visai kitas flakoniukas perkasi, kas nori purkst dirbtini sniega ant egliu.
O su dantu pasta super ideja . Jauciu vaikams patiktu "piest"
QUOTE(веро
@ 2011 12 07, 13:28)
@ 2011 12 07, 13:28)
QUOTE(LORIJURA @ 2011 12 07, 16:49)
Nežinau su kuo galima gražiai nupurkšti . Bet mačiau rusaitės piešia ant langų ir veidrodžių su dantų pasta.O ir nusivalo tikriausiai nelabai sunkiai
patiko
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 07, 20:43)
kažkokia gal per daug blizganti,bet natūroj žiūrint kitaip atrodo,čia blicas apšviečia
Gražiii Klausiau bet nieks neatsakė, gal jūs atsakysit Kur pirkot purškiamą blizgutį, nes aš randu tik dirbtinį sniegą
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 08, 10:58)
Kazkas klause kuom purkst. Tai yra specialus flakoniukas purkst ant langu (as dar ant veidrodzio kelias snaiges ispurskiau).
Tai parodykit tą flakoniuką ir kur jį pirkot
Patiko idėja su pasta
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 12 08, 07:37)
Man labai patinka tokie pakabuokliai, bet didziausias klausimas - kaip visa tai pritvirtinama? Apink kazkoki kamuoliuka suklijuojama karstais klijais?
,na taip manau ant kamuoliuko arba ant kokio putos ruošinio
QUOTE(vij@ @ 2011 12 08, 13:07)
Gražiii Klausiau bet nieks neatsakė, gal jūs atsakysit Kur pirkot purškiamą blizgutį, nes aš randu tik dirbtinį sniegą
statybinėse prekėse prie dažų tikrai rastumėte
Gražus žaisliukas,bet brangokas gaunasi