Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(Rutti @ 2011 12 07, 11:10)
Sveikos aš šiemet nėriau burbulis ir snaiges smile.gif man nerealia gražu smile.gif
na visų nesukelsiu biggrin.gif  4u.gif
user posted image

kaip gražu, gaila nert nemoku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 07 gruodžio 2011 - 11:34

QUOTE(index @ 2011 12 06, 21:21)
papuošiau žvakes.
aptepiau lipalu ir apvoliojau cukraus ir druskos mišinyje smile.gif

user posted image

NU IDEJA NEREALI thumbup.gif
O kokiu lipalu tepta???
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2011 12 07, 11:40)
Sveikutes
Dabar as jau pasiguosiu, 3 dienas laksciau i pusyna, rinkau konkorezius, dziovinau, klijavau (aisku ju vel pritruko), vakar isijungem jau beveik baigta eglute pasidziaugti, ryte ziuriu, kad beveik visi konkoreziai, kurie arciausiai lempuciu, nukrite  doh.gif  unsure.gif tai kaip dabar klijuot juos?
user posted image

imk floristinį siūlą (pvz sidabrinės spalvos) ir apsuk tą eglutę
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 07, 12:17)
Labai faina idėja bigsmile.gif Tik ar deginant žvakę nesmirda nuo lipalo?

kad ne, nesmirda, nors dar daug ir nenudeginau, bet tie krašteliai, bent jau mano žvakių, taip labiau į vidų riečiasi, o patys nedega smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 07, 12:48)
NU IDEJA NEREALI thumbup.gif
O kokiu lipalu tepta???

prisipažinsiu, kad lipalo paprasto neradau namie, o buvau baisiai užsikepus gamint, tai tepiau su dekupažiniu blush2.gif
bet šiaip naudočiau paprastą - popieriui. Manau jokio skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 07 gruodžio 2011 - 12:20
Burbulai is veltinio, patiko labai gaminimo ideja smile.gif

http://www.tindirind...kai-is-veltinio
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 12 07, 13:19)
kad ne, nesmirda, nors dar daug ir nenudeginau, bet tie krašteliai, bent jau mano žvakių, taip labiau į vidų riečiasi, o patys nedega smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif reikės išbandyt, tikrai labai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 12 07, 11:29)
o cia eglute dirbtine?.. Tokia vesli atrodo...

Dirbtine, bet dar papildomu saku prikaisiojom.Atsiprasysiu merginos, as nematau tos zvakes apklijuotos druskos-cukraus misinyje.kazko neatidaro man fotkes, o taip smalsu pasiziureti mirksiukas.gif galima ideti linka , kur galeciau ja pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 12 07, 12:29)
Labai labai 10 balu uz ideja smile.gif
o cia eglute dirbtine?.. Tokia vesli atrodo...
Kaip padarei burubulus apvalius? (ar cia apnertas plastmasinis bespalvis burbulas?) g.gif

čia apnėriau balionus tada sustangdinau skiesto lipalo tirpalu išdžiovinau ir sprogdinau smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokiu trafaretu Kalediniu nat lango? Ar zinote kur buna? bigsmile.gif
Atsakyti
O gal zinote kuo purksti butu galima ant lango, kad paskui nusivalytu? smile.gif
Atsakyti
As turiu sniegeli, o ka sunkiai nusivalo paskui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selma @ 2011 12 07, 16:34)
O gal zinote kuo purksti butu galima ant lango, kad paskui nusivalytu?  smile.gif

Nežinau su kuo galima gražiai nupurkšti g.gif . Bet mačiau rusaitės piešia ant langų ir veidrodžių su dantų pasta.O ir nusivalo tikriausiai nelabai sunkiai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 07 gruodžio 2011 - 15:50