Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(LORIJURA @ 2011 12 05, 09:04)
Gaila, kad nėra instrukcijų, kaip šitą pasigaminti. verysad.gif
Atsakyti
Labas,parodau vakar vakaro darbus,cia pakabinami vainikeliai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 05 gruodžio 2011 - 11:12
QUOTE(mititėja @ 2011 12 05, 11:50)
Gaila, kad nėra instrukcijų, kaip šitą pasigaminti.  verysad.gif

smile.gif Man atrodo,kad nebūtų sunku:galvyte prikemši ir užriši (apačioje lieka kunelis),sparnelius prisiuvi,o jau "suknelę" iš kokių nėrinių likučių pagamini 4u.gif ant viršaus kaspinėlis.
Neatrodo sudėtinga mirksiukas.gif

dar vienas angeliukas iš medžiagos likučių...
user posted image

su instrukcija mirksiukas.gif
http://best-hand-mad.../post194989716/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 05 gruodžio 2011 - 11:26
Senas megztukas ar pirštinės,koks vaikiškas šalikas,siūlai ir truputis nėrinių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 05 gruodžio 2011 - 11:36
QUOTE(delfinarija @ 2011 12 05, 10:02)
Labas,parodau vakar vakaro darbus,cia pakabinami vainikeliai  smile.gif

Labai mieli vainikeliai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Cia mano dar vienas vainikas, bet sis jau ant stalo ir su zvakelem.

http://imageshack.us.../dsc04876k.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnute21: 05 gruodžio 2011 - 12:13
QUOTE(mititėja @ 2011 12 05, 12:50)
Gaila, kad nėra instrukcijų, kaip šitą pasigaminti.  verysad.gif

as tai taip siulyciau daryti padarot galvyte sijonuka padarot is kartono priklijuojat galvyte kartona apklijuojat nerinukais o sparniukus ir is kartono issikirpkit ir apsiukit medzegele priklijuojat ir aprisat bantuka ir gausis toks pat grazuolis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 05 gruodžio 2011 - 12:50
Labas 4u.gif
nusprendziau ir as parodyti savo pirma blyna blush2.gif
Prisiziurejusi jusu nuostabiu darbeliu, nusprendziau ir as kazka padaryt:oh aKip gavosi taip gavosi, bet jau is kart nuotaika sventine wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KKKarolinKKKa: 05 gruodžio 2011 - 13:02
QUOTE(KKKarolinKKKa @ 2011 12 05, 14:01)
Labas 4u.gif
Prisiziurejusi jusu nuostabiu darbeliu, nusprendziau ir as kazka padaryt:oh aKip gavosi taip gavosi, bet jau is kart nuotaika sventine wub.gif
user posted image

Tikrai drinks_cheers.gif ,pasižiūriu ir jaučiu tą smagią nuotaiką. Aš po truputį irgi dirbu,bet puošti namų dar kažkaip neskubu ax.gif ,labai po to prailgsta laikas tų švenčių laukti.
Pagaliau baigiau savo plaušo eglę clap.gif ,vėliau įdėsiu foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 05 gruodžio 2011 - 13:12
QUOTE(KKKarolinKKKa @ 2011 12 05, 12:01)
Labas 4u.gif

Lb lb grazu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2011 12 04, 17:39)
Praeitais metais irgi tokiu buvau padarius, o siandien va prisedau ir niekur neberandu instrukcijos  doh.gif  Gal kas turit ir galite imesti cia?!  blush2.gif

as dariau tokias bet cia nera ka daryt pasidarai kvadrata is popieriaus ispjauni kvadratus maziasnius joje su peiliuku ir ne iki galo taip kad galetum smailuosius kampucius perlenkti ir suklijuoti gerai issiziuret i savo foto ir viskas bus aisku wink.gif SEKMES
Atsakyti
Labukas,
Noriu ir aš prisijungti smile.gif
vakar peržiūrėjau visas temas apie kalėdu papuošimus, labai gražu. Be abejo iš kart pati užsikrėčiau, jau vakar norėjau imt ir kažką pradėt daryt... gyvenam su vyru anglijoje, prieš mėnesį tik pradėjom nuomotis namą vieni patys, pagaliau po metų laiko kai pragyvenom name kelios šeimos, erdvės nulis. Tai vat, dabar norisi jau ir gražių, tikrų kalėdų.
Ką gal būt patartumėt, noriu puošti namus natūraliom žaliavom, (matyt veikia užsienis, pasiilgau LT, kai čia viskas plastmase išcackinta noriu Lietuviško natūralumo).
Ir didžaiusia bėda, neisivaizduoju nuo ko pradėt pirktis žzaliavas, nes nieko neturiu, net žirklių, o ka jau kalbėti apie siulus, adatas, klijus ir t.t biggrin.gif

Gal žinot ka lengvo ir paprasto, kad nieko daug man neprireiktu smile.gif

P.S. sorry, čia tiek visko primaliau, gal nesusipainiosit skaitydamos biggrin.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nu per naktį nenėriau, kaip sakiau .. bet va jau pirmas blynas yra ax.gif

user posted image
Atsakyti