Kaip čia viskas jau kvepia Kalėdomis Nuostabūs puošybos elementai, kokios Jūs visos kūrybingos.
Pridėsiu ir aš viena savo darbelį
Uploaded with ImageShack.us
Na, pasirodysiu ir aš.
Kol kas "manekenas" - fikusas
mini karpinukas su užuomina į sniegą
Ir truputis asmeniškos šilumos
Papildyta:
Nuo 1,50 iki 2 lt Už burbuliukus nuo 6 iki 12 cm skersmens. Kokioj e-pardėj nepasakysiu, nors nušaukit. Tiek perverčiau visko, kad niekaip nebeatrinksiu. Galiu tik pasakyt, kad kažkurioj supermamų temoj nuorodą radau. Ir įdėta buvo ne taip seniai. Pažiūrėkit dėl viso pikto ir rankdarbių temoj - man kažkodėl atrodo, kad ten radau...
Kol kas "manekenas" - fikusas
Ir truputis asmeniškos šilumos
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2011 12 02, 13:51)
merginos gal kuri pirkote tu burbulu polisteriniu putu zaislams gaminti, kokia kaina vieneto iseina, aciukas kas atsakysite
Nuo 1,50 iki 2 lt Už burbuliukus nuo 6 iki 12 cm skersmens. Kokioj e-pardėj nepasakysiu, nors nušaukit. Tiek perverčiau visko, kad niekaip nebeatrinksiu. Galiu tik pasakyt, kad kažkurioj supermamų temoj nuorodą radau. Ir įdėta buvo ne taip seniai. Pažiūrėkit dėl viso pikto ir rankdarbių temoj - man kažkodėl atrodo, kad ten radau...
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 03, 19:50)
Labai gerulis.
Sveikos
gal kuri esate dariusi tą paskutinę žvaigždę? http://picasaweb.goo...iateczneOrigami kaip ji susiklijuoja? jau kokias 2 valandas vargstu niekaip nedaeina nesueina kampai nors tu ką
gal kuri esate dariusi tą paskutinę žvaigždę? http://picasaweb.goo...iateczneOrigami kaip ji susiklijuoja? jau kokias 2 valandas vargstu niekaip nedaeina nesueina kampai nors tu ką
Merginos nerealiai kokios Jūs visos kūrybingos
Man prie širdies paparastumas, natūralumas. Namuose vyrauja provansas su klasika. Ypač patiko Eirwen įkeltos foto
Ir iš rankyčių daryta Eglutė
O jau gėlyčių burbulai
Man prie širdies paparastumas, natūralumas. Namuose vyrauja provansas su klasika. Ypač patiko Eirwen įkeltos foto
Ir iš rankyčių daryta Eglutė
O jau gėlyčių burbulai
Sveikos,
Mano pirmas šių metų darbelis
Šiais metais bandysiu išlaikyt spalvinį vientisumą: žalia, žydra, balta(sidabrinė) .
Šiais metais bandysiu išlaikyt spalvinį vientisumą: žalia, žydra, balta(sidabrinė) .
QUOTE(Mer @ 2011 12 04, 16:46)
Sveikos,
Super