Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

[Labai Kalėdiškai-raudona,šaunuolė thumbup.gif net nepasakyčiau,kad tai pirmas kartas- smile.gif
[/quote]

QUOTE(Triunfante @ 2011 11 30, 17:45)
Mimuks, labai grazu.  wub.gif  4u.gif As siemet taip pat raudonai.  smile.gif

QUOTE(AgnessBelle @ 2011 11 30, 22:05)
MIMUKS, nuostabios dekoracijos! 4u.gif

Aciu mergaites uz pagyras, na kaip pirmam kartui namu dekoraciju gamyboj ir man labai patinka, galbut kad pati dariau, uztat namie jaukiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 11 30, 12:44)
aciuks.gif Dėkoju už įvertinimą  4u.gif
Visai normali ta užduotis - buvo duota prieš savaitę, darbas buvo grupėmis, kaip supratau. Ir atlikti buvo galima iš įvairiausių medžiagų, net iš įvairių atliekų, tarkim, plastiko butelių... Kita kalba būtų apie "rūpestingąją" paauglę, kuri po vakarienės prisiminė, kad reikia. O iš ko, kai ir žalio popierius tik tris lapai  doh.gif
Žodžiu, čia idėja, kaip kažkas gimsta iš nieko  lotuliukas.gif

QUOTE(une @ 2011 11 30, 13:07)
na kai dabar papasakojai placiau, tau tikrai normali uzduotis  biggrin.gif
O man tai vis tiek nenormali užduotis. Tokias užduotis gali mokykloje per technologijų pamokas daryti. Grupėmis. Bet mokytojoms paprasčiau namų darbams "nuleisti".
Ir natūralu, kad vaikas atsiminė paskutinį vakarą. Aš irgi taip daryčiau. blush2.gif
O rezultatas - puikus. Tikrai labiau vykęs už ne vieną "tradicinį" pasirodytą vainiką. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 11 30, 22:24)
O kaip darote?  smile.gif

Labai paprastai padaromas tas sniego senis. Aprašymo nebeturiu, bet pabandysiu pati aiškiai sudėlioti.
Priemonės:
Balta kojinė
Raudona kojinė
Sagos
Žirklės
Siūlas su adata
Vata (nors aprašyme siūlo pidyti ryžiais). Bet kadangi planuoju kabinti ant eglutės, tai su ryžiais padarytas senis bus per sunkus.
Plona gumutė

Pasidarai kamuoliuką iš vatos ir įdedi kaip kūnelį. Tada dar į šonus po mažą kamuoliuką rankytėm ir užriši su gumutėm tiek ties rankytėm, tiek ties galva-kaklu. Tada dedi dar vieną kamuoliuką jau galvai ir viršuje užriši dar vieną gumutę. Likusią neužpildytą kojinės dalį nukerpi arba iškart iš jos formuoji kepurę. Iš raudonos kojinės darai kepurę, šaliką, liemenę ar pirštines. Gali daryti bet ką. Juk dekoravimas tai tik mūsų fantazijos reikalas. Tada įsiuvi sagas akyčių burnos ir sagų vietoje. Viskas...

Tikiuos aiškiai ir nesudėtingai aprašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 12 01, 07:58)
O man tai vis tiek nenormali užduotis. Tokias užduotis gali mokykloje per technologijų pamokas daryti. Grupėmis. Bet mokytojoms paprasčiau namų darbams "nuleisti".

Ką gali ir ko negali - jau ne jums spręsti, juolab kad darbas neprivalomas ir etc... kai nežinote viso konteksto... Bet daina ne apie tai, nebent, kaip paprastai, ieškote auditorijos pasisakymams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 12 01, 09:50)
Ką gali ir ko negali - jau ne jums spręsti, juolab kad darbas neprivalomas ir etc... kai nežinote viso konteksto... Bet daina ne apie tai, nebent, kaip paprastai, ieškote auditorijos pasisakymams  4u.gif
Ne man, tai ne man. Kaip pasakysit. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2011 11 30, 22:05)
user posted image
o cia sieniniai lipdukai smile.gif man labai grazu smile.gif
http://www.squidoo.c...tmas-walldecals

Kaip grazu. wub.gif

QUOTE(MEET @ 2011 11 30, 22:18)
aciu, kabinom dar kalenoriu mano vaikystes..maiseliai daryti mamos, man vaikysteje nese nykstukai dovanas..rytoj ikelsiu foto, nes sianien pakabinom tik puse blush2.gif

Laukiame. bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu ant blizgucio pakabinti zaisliuka ir ta blizguti prikibinti prie lubu ir taip padaryti daug nuo lubu nutysusiu zaisliuku. Tik va nepamenu kuom galima ta blizgut prilipinti prie lubu, kad nenukristu su visu zaisliuku. (Tikiuosi aiskiai uzklausiau)
Na ikeliu nuotrauka kur yra pritvirtinta prie eglisakio, o as noriu prie lubu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2011 12 01, 16:07)
Noriu ant blizgucio pakabinti zaisliuka ir ta blizguti prikibinti prie lubu ir taip padaryti daug nuo lubu nutysusiu zaisliuku. Tik va nepamenu kuom galima ta blizgut prilipinti prie lubu, kad nenukristu su visu zaisliuku. (Tikiuosi aiskiai uzklausiau)

Dvipuse lipnia juosta mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 01 gruodžio 2011 - 15:55
Labas vakaras.
kažkada parašiau kaip žaviuosi jūsų darbais 4u.gif norėčiau įdėti ir savo pirmąjį blyną.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena,
labai gražūs visų darbeliai 4u.gif taip ir kvepia jau Kalėdom rolleyes.gif
O aš labai noriu pasipuošt langą karpiniais. Norėčiau tokio didesnio karpinio kad dengtų visą lango apačią (tikiuos supratot), gal turit ką pasiūlyt? žiūrėjau čia nuorodas, kur esat įdėjusios karpinius, bet jie ten maži...
tarkim šitas user posted image
jei aš jį didinsiu, tai jis man ir į aukštį labai didės, ką daryt?gal turit langų karpinių didesnių trafaretų? blush2.gif
Atsakyti
Giedre.K. - Labai graži dekoracija mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
3d zvaigzdeles

user posted image

rojaus obuoliukai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image