Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

bus labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 19:33)
comet, is kur Jus esate?as is pietu Italijostai pas mus sniego buvo pries 5 metus, ir issilaike 5 valandas ax.gif

As is anglijos,palepina karta per metus mus sniegutis,tuomet labai dziaugiames visi ir butinai lipdom diiiiiiiideli sniego seni parke ir musu kieme wub.gif
Konkorieziu eglute labai grazi wub.gif Medziagos pirktines ar miske rastos?

QUOTE(TimbaLimba @ 2011 11 29, 19:40)
Čia mano kol kas tokie darbeliai, tik su blicu fotkinta, kažkaip ne taip gražu kaip iš tikro atrodo. Bet aišku, prie žvakių šviesos visada viskas gražiau atrodo biggrin.gif

Tai va, liko papuošti eglę ir visur kur pristatyt žvakių, kurias irgi planuoju padailint su cinamono lazdelėm ir apelsinais smile.gif

Labai miela kai namuose visuose kampuciuose kvepia Kaledomis. Butent atvaziavus cia norisi susikurti kuo daugiau sventines silumos wub.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 29, 20:00)
bigsmile.gif  thumbup.gif
aš irgi parsivežiau kankorėžių ,tik dabar džiovinu,kad visi būtų išsiskleidę ir tada klijuosiu eglutę ,bet aš ją norėčiau nupurkšti žaliu blizgučiu,kaži ar verta  g.gif

O kodel gi ne? Turetu graziai ziuretis,zalia spalva jug eglutes spalva. Jei bijai rizikuot nupurksk viena konkoriezi tuomet pamatysi ar norisi kad visa kompozicija taip atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 19:38)

Man i darzeli reikia su vaiku pagaminti eglutes zaisliuka, mastau, kad gal sis burbulas visai tiktu. Patarkit prasau kur tu dalykeliu pirkti, nes niekad nedariau. Blizguciu, virvuciu, dazu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 29, 23:00)
bigsmile.gif  thumbup.gif
aš irgi parsivežiau kankorėžių ,tik dabar džiovinu,kad visi būtų išsiskleidę ir tada klijuosiu eglutę ,bet aš ją norėčiau nupurkšti žaliu blizgučiu,kaži ar verta  g.gif

manau, kad verta, turetu gerai atrodyt thumbup.gif
Atsakyti
Radau pas save archyvuose sia nuotrauka ir negalejau neideti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Advento vainikas "Iš nieko" biggrin.gif

Vakar vakare, jau vėlokai, dukra atsiminė, jog šiandieninei tikybos pamokai jai reikia Advento vainiko blink.gif Nieko (nei kankorėžių, nei eglišalių, nei jokių kitų gamtinių medžiagų) nėra, niekaip tam iš anksto nepasiruošta doh.gif
Teko iš nieko, tiesiog ant smūgio sutverti kažką, kas bent kažkuo būtų panašus į tą namų darbų užduotį.
Gaila, kad ir žalio popieriaus buvo labai jau limituotai...
Rodomės

user posted image

Aš vargu ar juo puoščiau namus ax.gif Bet mergytė pareiškė, kad jei mokytoja šitą vainiką paims parodai, ji sukurs dar vieną tokį ir juo papuoš savo kambarį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 11 30, 08:05)
Advento vainikas "Iš nieko"  biggrin.gif

thumbup.gif išradingumui 4u.gif
Atsakyti
Mano praejusiu metu puosmenos. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 11 30, 08:05)
Advento vainikas "Iš nieko"  biggrin.gif

uzduotis mokyklai tai blink.gif blink.gif
o vainikas 10 balu thumbup.gif
(man net grazesnis uz daugeli cia rodytu tradiciniu blush2.gif )
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Šiemet labai norisi gražiai namus pasipuošt šventėms ax.gif Ar jau normalu juos pasipuošt ar reikėtų dar laukti? biggrin.gif
Vakar baigiau savo rutulius smile.gif Nors dar nežinau kur juos kabinsiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 30, 09:46)
thumbup.gif  išradingumui  4u.gif

QUOTE(une @ 2011 11 30, 11:34)
uzduotis mokyklai tai  blink.gif  blink.gif
o vainikas 10 balu  thumbup.gif
(man net grazesnis uz daugeli cia rodytu tradiciniu  blush2.gif )

aciuks.gif Dėkoju už įvertinimą 4u.gif
Visai normali ta užduotis - buvo duota prieš savaitę, darbas buvo grupėmis, kaip supratau. Ir atlikti buvo galima iš įvairiausių medžiagų, net iš įvairių atliekų, tarkim, plastiko butelių... Kita kalba būtų apie "rūpestingąją" paauglę, kuri po vakarienės prisiminė, kad reikia. O iš ko, kai ir žalio popierius tik tris lapai doh.gif
Žodžiu, čia idėja, kaip kažkas gimsta iš nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 30 lapkričio 2011 - 11:49
QUOTE(Laisvė @ 2011 11 30, 11:44)
aciuks.gif Dėkoju už įvertinimą  4u.gif
Visai normali ta užduotis - buvo duota prieš savaitę, darbas buvo grupėmis, kaip supratau. Ir atlikti buvo galima iš įvairiausių medžiagų, net iš įvairių atliekų, tarkim, plastiko butelių... Kita kalba būtų apie "rūpestingąją" paauglę, kuri po vakarienės prisiminė, kad reikia. O iš ko, kai ir žalio popierius tik tris lapai  doh.gif
Žodžiu, čia idėja, kaip kažkas gimsta iš nieko  lotuliukas.gif

na kai dabar papasakojai placiau, tau tikrai normali uzduotis biggrin.gif
Atsakyti