bus labai grazu
QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 19:33)
comet, is kur Jus esate?as is pietu Italijostai pas mus sniego buvo pries 5 metus, ir issilaike 5 valandas
As is anglijos,palepina karta per metus mus sniegutis,tuomet labai dziaugiames visi ir butinai lipdom diiiiiiiideli sniego seni parke ir musu kieme
Konkorieziu eglute labai grazi Medziagos pirktines ar miske rastos?
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 11 29, 19:40)
Čia mano kol kas tokie darbeliai, tik su blicu fotkinta, kažkaip ne taip gražu kaip iš tikro atrodo. Bet aišku, prie žvakių šviesos visada viskas gražiau atrodo
Tai va, liko papuošti eglę ir visur kur pristatyt žvakių, kurias irgi planuoju padailint su cinamono lazdelėm ir apelsinais
Tai va, liko papuošti eglę ir visur kur pristatyt žvakių, kurias irgi planuoju padailint su cinamono lazdelėm ir apelsinais
Labai miela kai namuose visuose kampuciuose kvepia Kaledomis. Butent atvaziavus cia norisi susikurti kuo daugiau sventines silumos
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 29, 20:00)
aš irgi parsivežiau kankorėžių ,tik dabar džiovinu,kad visi būtų išsiskleidę ir tada klijuosiu eglutę ,bet aš ją norėčiau nupurkšti žaliu blizgučiu,kaži ar verta
O kodel gi ne? Turetu graziai ziuretis,zalia spalva jug eglutes spalva. Jei bijai rizikuot nupurksk viena konkoriezi tuomet pamatysi ar norisi kad visa kompozicija taip atrodytu
QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 19:38)
Man i darzeli reikia su vaiku pagaminti eglutes zaisliuka, mastau, kad gal sis burbulas visai tiktu. Patarkit prasau kur tu dalykeliu pirkti, nes niekad nedariau. Blizguciu, virvuciu, dazu?
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 29, 23:00)
aš irgi parsivežiau kankorėžių ,tik dabar džiovinu,kad visi būtų išsiskleidę ir tada klijuosiu eglutę ,bet aš ją norėčiau nupurkšti žaliu blizgučiu,kaži ar verta
manau, kad verta, turetu gerai atrodyt
Radau pas save archyvuose sia nuotrauka ir negalejau neideti
Advento vainikas "Iš nieko"
Vakar vakare, jau vėlokai, dukra atsiminė, jog šiandieninei tikybos pamokai jai reikia Advento vainiko Nieko (nei kankorėžių, nei eglišalių, nei jokių kitų gamtinių medžiagų) nėra, niekaip tam iš anksto nepasiruošta
Teko iš nieko, tiesiog ant smūgio sutverti kažką, kas bent kažkuo būtų panašus į tą namų darbų užduotį.
Gaila, kad ir žalio popieriaus buvo labai jau limituotai...
Rodomės
Aš vargu ar juo puoščiau namus Bet mergytė pareiškė, kad jei mokytoja šitą vainiką paims parodai, ji sukurs dar vieną tokį ir juo papuoš savo kambarį
Vakar vakare, jau vėlokai, dukra atsiminė, jog šiandieninei tikybos pamokai jai reikia Advento vainiko Nieko (nei kankorėžių, nei eglišalių, nei jokių kitų gamtinių medžiagų) nėra, niekaip tam iš anksto nepasiruošta
Teko iš nieko, tiesiog ant smūgio sutverti kažką, kas bent kažkuo būtų panašus į tą namų darbų užduotį.
Gaila, kad ir žalio popieriaus buvo labai jau limituotai...
Rodomės
Aš vargu ar juo puoščiau namus Bet mergytė pareiškė, kad jei mokytoja šitą vainiką paims parodai, ji sukurs dar vieną tokį ir juo papuoš savo kambarį
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 30, 09:46)
išradingumui
QUOTE(une @ 2011 11 30, 11:34)
uzduotis mokyklai tai
o vainikas 10 balu
(man net grazesnis uz daugeli cia rodytu tradiciniu )
o vainikas 10 balu
(man net grazesnis uz daugeli cia rodytu tradiciniu )
Dėkoju už įvertinimą
Visai normali ta užduotis - buvo duota prieš savaitę, darbas buvo grupėmis, kaip supratau. Ir atlikti buvo galima iš įvairiausių medžiagų, net iš įvairių atliekų, tarkim, plastiko butelių... Kita kalba būtų apie "rūpestingąją" paauglę, kuri po vakarienės prisiminė, kad reikia. O iš ko, kai ir žalio popierius tik tris lapai
Žodžiu, čia idėja, kaip kažkas gimsta iš nieko
QUOTE(Laisvė @ 2011 11 30, 11:44)
Dėkoju už įvertinimą
Visai normali ta užduotis - buvo duota prieš savaitę, darbas buvo grupėmis, kaip supratau. Ir atlikti buvo galima iš įvairiausių medžiagų, net iš įvairių atliekų, tarkim, plastiko butelių... Kita kalba būtų apie "rūpestingąją" paauglę, kuri po vakarienės prisiminė, kad reikia. O iš ko, kai ir žalio popierius tik tris lapai
na kai dabar papasakojai placiau, tau tikrai normali uzduotis