Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 20:56)
mano pernykste eglute is roziu biggrin.gif
user posted image

kaip idomiai.as zadejau adventines zvakes pasidaryti,bet neprisiruosiau ir kazin,ar beprisiruosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 29, 16:30)

wub.gif o kaip su šakelėm ?nebyrės?
aš prisikarpiau pušies šakelių tai dabar galvoju kaip jas išlaikyti,kad nenubūrėtų ?
man gražu  mirksiukas.gif

Kaip minejau dariau is dekoratyviniu egluciu sakeliu,tikiuosi atlaikys.

QUOTE(3lena @ 2011 11 29, 16:36)
o cia mano siemetinis advento vainikas:

Grazus 4u.gif

QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 16:49)
nu va, gal sita didesne.Siaip viskas daryta is kartono, figureliu, vatos, medzio sakeles.Istatyta lempa, kuri sukasi, na ir plius apsvietimas ax.gif

Oooo cia jau visas miestas,labai labai grazu wub.gif tikriausia ir laiko daug uzeme gamyba?

QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 16:53)

seni zaisliukai nupjauti pusiau, prikimsti vatos ir sulijuoti su kalediniais ziedais.viskas pritvirtinta prie siulo ir prie zvaigzdes bigsmile.gif

Ydomus darbelis,nesu nieko panasaus macius 4u.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2011 11 29, 17:45)
labai dailūs advento vainikai, šiemet aš nepadariau.
Bet nesėdėjau sudėjus rankų, o gavos štai kas-siuvinėtas advento kalendorius

wub.gif O kas maiseliuose? ax.gif

QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 17:56)
mano pernykste eglute is roziu biggrin.gif
[

Na bet ir fantazijos pas jus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 11 29, 18:04)
as zadejau adventines zvakes pasidaryti,bet neprisiruosiau ir kazin,ar beprisiruosiu verysad.gif

Kas per zvakes gal galima placiau smile.gif
Atsakyti
bus sukrauti saldainiai, nors aš norėčiau, kad man senis juose po deimantą paliktų, na kokio karato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2011 11 29, 18:08)
bus sukrauti saldainiai, nors aš norėčiau, kad man senis juose po deimantą paliktų, na kokio karato lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 29, 19:06)
Oooo cia jau visas miestas,labai labai grazu wub.gif tikriausia ir laiko daug uzeme gamyba?
Ydomus darbelis,nesu nieko panasaus macius 4u.gif
wub.gif  O kas maiseliuose? ax.gif
Na bet ir fantazijos pas jus wub.gif
Papildyta:

Aciu, labai,turiu dar keleta dabeliu, bet gal jau nusibodau jums blush2.gif pas mane nebuna ziemos, Kaledos be sniego, tai as nors darydama darbelius susikuriu Kaledine nuotaika smile.gif prakartele klijavau menesi, bet aisku su pertraukomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 18:12)
Aciu, labai,turiu dar keleta dabeliu, bet gal jau nusibodau jums blush2.gif pas mane nebuna ziemos, Kaledos be sniego, tai as nors darydama darbelius susikuriu Kaledine nuotaika smile.gif prakartele klijavau menesi, bet aisku su pertraukomis biggrin.gif

Neatsibodai, labai smagu kaska naujo pamatyt mirksiukas.gif Pas mus taip pat retai sniego buna,bet va pernai net per Kaledas jo turejom,taip geraaaaaaaa,as labai pasiilgstu lietuviskos ziemos su daaaug sniego ir geru saltuku. Jau 6 metus nebuvau lt ziemos metu echhh....
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2011 11 28, 17:33)
Pasirodysiu neišprususi, bet kokia šių metų tema?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  dar nesidomėjau, tik panaudojau namie rastus daiktelius  4u.gif

Šioje temoje buvo rašyta , jog vandenynas ar kažkaip panašiai , tai man tos jūrų žvaigždės kaip specialiai sudėtos pasirodė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fresh* @ 2011 11 29, 20:43)
Šioje temoje  buvo rašyta , jog vandenynas ar kažkaip panašiai , tai man tos jūrų žvaigždės kaip specialiai sudėtos pasirodė biggrin.gif  4u.gif

Man atrodo tema pagal kiniečių horoskopą - naujieji metai bus juodojo vandens drakono metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 11 29, 18:14)
specialiai emiau pusies sakeles, nes jos daug ilgiau laikos, nei eglutes. Jau isbandyta pernai ir uzpernai smile.gif

aišku ačiū

QUOTE(Dereša @ 2011 11 29, 18:49)
pati tai pacitavai su foto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif

todėl,kad ta foto yra iš tolimų psl ir tik viena,o jūs pažiūrėkite kas darosi paskutiniuose puslapiuose ,tikrai ne po vieną foto cituojama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Comet @ 2011 11 29, 19:06)
Kaip minejau dariau is dekoratyviniu egluciu sakeliu,tikiuosi atlaikys.

ačū,matosi,kad nepaprastos eglutės mirksiukas.gif
Atsakyti
comet, is kur Jus esate?as is pietu Italijostai pas mus sniego buvo pries 5 metus, ir issilaike 5 valandas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Čia mano kol kas tokie darbeliai, tik su blicu fotkinta, kažkaip ne taip gražu kaip iš tikro atrodo. Bet aišku, prie žvakių šviesos visada viskas gražiau atrodo biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tai va, liko papuošti eglę ir visur kur pristatyt žvakių, kurias irgi planuoju padailint su cinamono lazdelėm ir apelsinais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arinius @ 2011 11 29, 20:33)

bigsmile.gif thumbup.gif
aš irgi parsivežiau kankorėžių ,tik dabar džiovinu,kad visi būtų išsiskleidę ir tada klijuosiu eglutę ,bet aš ją norėčiau nupurkšti žaliu blizgučiu,kaži ar verta g.gif
Atsakyti