Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

Labai gražios visų dekoracijos. Užsikrečiau ir aš šita liga 4u.gif keliu pirmąją savo dekoraciją 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 28, 12:44)
Lengva kompozicija mano virtuvei biggrin.gif

Paprastai , bet labai gražiai good.gif

QUOTE(Agneti @ 2011 11 28, 15:35)

Mano pirmosios dekoracijos

Super thumbup.gif

QUOTE(RimaJur @ 2011 11 28, 16:04)

Labai gražu thumbup.gif ir pagal šių metų temą biggrin.gif .
Atsakyti
[quote=RimaJur,2011 11 28, 16:04][/quote]
Labai gražu thumbup.gif ir pagal šių metų temą biggrin.gif .
[/quote]

Pasirodysiu neišprususi, bet kokia šių metų tema? 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar nesidomėjau, tik panaudojau namie rastus daiktelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 28, 13:50)
truputi patobulintas advento vainikas smile.gif blush2.gif
user posted image

Lb lb wub.gif

QUOTE(Agneti @ 2011 11 28, 14:35)
ačiū už geras idėjas  4u.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
nu negaliu atsistebėt kiek nuostabių idėjų ir kokių auksinių rankų savininkių ia susirinkę thumbup.gif
pasigrobiau kelias idėjas iš Jūsų,kai įgyvendinsiu jas, pasirodysiu ax.gif dabar dar viskas eigoje smile.gif
Atsakyti
kaledinis meduolinis namukas
user posted image

prakartele
user posted image
Atsakyti
zvirbliss thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneti @ 2011 11 28, 16:35)
ačiū už geras idėjas  4u.gif

grazu smile.gif

QUOTE(Agnute21 @ 2011 11 28, 18:46)
Lb lb  wub.gif
Super  thumbup.gif

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 28, 19:28)
zvirbliss  thumbup.gif

aciu smile.gif
o cia dar vienas vainikas, kabinsiu ant lauko duru, truputi kreivokas smile.gif ir gaila, kad nuotrauka neatskleidzia tikru spalvu...
user posted image
Atsakyti
\sveikos mergaites 4u.gif
ka siandien tokio grazaus sukuret? g.gif gryzau is darbo ir uzsukau pas jus pasigrozet jusu darbeliais ir idejomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 28, 18:40)
o cia dar vienas vainikas, kabinsiu ant lauko duru, truputi kreivokas smile.gif ir gaila, kad nuotrauka neatskleidzia tikru spalvu...

wub.gif
Atsakyti
Cinamono lazdelę esu gręžus, puikiai prasigręžia 4u.gif

parodysiu pora pernykščių savo darbų. Eglės norėjau natūralio ir tikros, viskas pačios daryta, tik mediniai žaisliukai pirkti dėvėtuos erūbuose, berods už 50 ct biggrin.gif spragtuko personažai

Adventinis vainikas su rojaus obuoliukais:
user posted image

eglutė:
user posted image

viršūnė, tai suklijuota iš vyno kamščių ir ant viršaus juodosios pušies kankorėžis. Niekas kitas netiko, nes labai storas kotas eglės:
user posted image

čia džiovintas greipfruktas, gaunasi gražus raudonas, bet lb sunkiai džiūna;
user posted image

citrina
user posted image

user posted image

dar labai gražiai džiovintas laimas gaunasi, tik reikia neperdžiovinti, nes skylės lieka
Papildyta:
Radau dar vieną savo vainiką su graikiniais riešutais, buko vaisiais. Pintas iš beržo šakelių (atsiprašau už foto kokybę):

user posted image
Papildyta:
Čia jau ne mano daryta, bet man itin gražios idėjos iš interneto:
user posted image

user posted image
(dirbtinės eglės tikrai nedėčiau)

user posted image
esu džiovinusi obuolių riekutes, labai gražiai gaunasi, tik prieš džiovinant, nepamirškit pamerkti į parūgštintą vandenį, nes kitaip pajuoduos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 28 lapkričio 2011 - 21:21
QUOTE(Forget @ 2011 11 28, 20:28)
Cinamono lazdelę esu gręžus, puikiai prasigręžia  4u.gif

parodysiu pora pernykščių savo darbų. Eglės norėjau natūralio ir tikros, viskas pačios daryta, tik mediniai žaisliukai pirkti dėvėtuos erūbuose, berods už 50 ct  biggrin.gif  spragtuko personažai

Adventinis vainikas su rojaus obuoliukais:
user posted image

eglutė:
user posted image

viršūnė, tai suklijuota iš vyno kamščių ir ant viršaus juodosios pušies kankorėžis. Niekas kitas netiko, nes labai storas kotas eglės:
user posted image

čia džiovintas greipfruktas, gaunasi gražus raudonas, bet lb sunkiai džiūna;
user posted image

citrina
user posted image

user posted image
dar labai gražiai džiovintas laimas gaunasi, tik reikia neperdžiovinti, nes skylės lieka
Papildyta:
Radau dar vieną savo vainiką su graikiniais riešutais, buko vaisiais. Pintas iš beržo šakelių (atsiprašau už foto kokybę):

user posted image
Papildyta:
Čia jau ne mano daryta, bet man itin gražios idėjos iš interneto:
user posted image

user posted image
(dirbtinės eglės tikrai nedėčiau)

user posted image
esu džiovinusi obuolių riekutes, labai gražiai gaunasi, tik prieš džiovinant, nepamirškit pamerkti į parūgštintą vandenį, nes kitaip pajuoduos

grazus darbeliai.su tais kamsteliais tai cia jau zmogelis turi juos kauti begerdamas ir paprasyt draugu ir artimuju kad surinktu.nes manau nemazai ju reik..istikro visi darbeliai grazus kieikvienas darbelis turi savo puosnumo.. 4u.gif
Atsakyti