Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(Agnute21 @ 2011 11 28, 11:54)
Comet, super  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(gorosinka @ 2011 11 28, 12:59)
Iškirpta iš popieriaus. Niekad nebandžiau su tuo sniegeliu. Kažin kaip jis nusivalo nuo langų?

Labai patiko langas. Sniegeli bandziau, daug kantrybes reikia ji nuvalant, lieka kaskoks kaip riebaluotas doh.gif
Pas mane ten vaza apvali ax.gif Parodyk savo akvariuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Určius @ 2011 11 28, 02:53)
Prisipirkau apelsinų, vienus džiovinu jau, o kitus  bandysiu smaigstyti su gvazdikėliais smile.gif) Gal pavyks ką igyvendinti iš rastų idėjų smile.gif)

user posted image

user posted image

user posted image
Gal ir Jūs turit kokių idėjų su apelsinais?  4u.gif  O gal jau kažką ir padarėte gražaus?  ax.gif

O su kuo taip lygiai apelsinus ispjaustyti? g.gif
Atsakyti
Manyciau kad su tokiu g.gif Tos 'kilputes' esancios sonuose turetu taip ispjaustinet,nebandziau tik speju ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 28, 16:26)
Aciu 4u.gif
Labai patiko langas. Sniegeli bandziau, daug kantrybes reikia ji nuvalant, lieka kaskoks kaip riebaluotas doh.gif
Pas mane ten vaza apvali ax.gif  Parodyk savo akvariuma smile.gif

Jis pas mane stovi jau nuo spalio mėnesio
user posted image

O čia užsakitau kaip Advento vainiką
user posted image
Atsakyti
truputi patobulintas advento vainikas smile.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gorosinka o kur zuvyte padejai? biggrin.gif Vainikas grazus kvepia zaliuoju misku smile.gif
Zvirbliss liuks vainikas,praretinciau konkoriezius truputi kad daugiau zalumos matytusi,kaip minejau pats vainikas labai grazus,del to ji reiktu labiau atidengti wink.gif O giliukai kokie grazuciai gavosi nupurskus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 28, 15:59)
Gorosinka o kur zuvyte padejai?  biggrin.gif Vainikas grazus kvepia zaliuoju misku smile.gif
Zvirbliss liuks vainikas,praretinciau konkoriezius truputi kad daugiau zalumos matytusi,kaip minejau pats vainikas labai grazus,del to ji reiktu labiau atidengti wink.gif O giliukai kokie grazuciai gavosi nupurskus thumbup.gif

aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 28, 16:59)
Gorosinka o kur zuvyte padejai?  biggrin.gif Vainikas grazus kvepia zaliuoju misku smile.gif

Auginom kokias 4 žuvytes vis pamainom, bet visos nenorėjo pas mus gyventi doh.gif Nusprendėm daugiau nebeauginti ir panaudojom akvariumą geresniems tikslams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 28, 13:02)
o, kur juos džiovinat, orkaitėje?

Pernai mandarinus džiovinau orkaitėje, tai nemažai teko išmesti, nes parudavo. Šiemet įsigijom daržovių džiovyklę ir joje mandarinai išdžiūvo tiesiog tobulai. Vakar buvau miške, prisirinkau daug uogų ant šakelių, irgi sukišau į džiovyklą. Žiūrėsiu, kas išeis.
Atsakyti
ačiū už geras idėjas 4u.gif

Mano pirmosios dekoracijos
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 11 28, 01:08)
Gal kur bandėt kankorėžyje ar cinamono lazdelėje pragręžt skylutę?  blush2.gif

Man vyras elektriniu grąžtu visus kankorėžius išgręžia. Tik į jį reikia smulkučio grąžtelio - kitu atveju kiaurai pergręžia, ir kankorėžis subyra. Aš tuos kankorėžius ne Kalėdoms naudoju - gėles iš jų darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2011 11 28, 16:37)
Man vyras elektriniu grąžtu visus kankorėžius išgręžia. Tik į jį reikia smulkučio grąžtelio - kitu atveju kiaurai pergręžia, ir kankorėžis subyra. Aš tuos kankorėžius ne Kalėdoms naudoju - gėles iš jų darau ax.gif
Ačiū už atsakymą. O gal galit paaiškinti, kaip grėžti "ne kiaurai". Žinau, kad grąžtelio plonyčio reikia - esu gręžusi kaštonus ir giles. biggrin.gif
Atsakyti