Prisipirkau apelsinų, vienus džiovinu jau, o kitus bandysiu smaigstyti su gvazdikėliais ) Gal pavyks ką igyvendinti iš rastų idėjų )
Gal ir Jūs turit kokių idėjų su apelsinais? O gal jau kažką ir padarėte gražaus?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 20:33)
Tai ant sienos baltas ratas zinoma pirktinis, tik zaisliukus sukabinau pati.
labai grazi kompozicija subtili tokia...
viena graziausiu paskutiniu metu idetu (ne internetiniu).
QUOTE(anjase @ 2011 11 28, 02:46)
musu seiminele nusprende jog namai kalediniai siais metais bus raudonai melini.nes vaikui ir vyrui patinka raudona,o man grazu melina kaip manot ne per ryskios sitos dvi spalvos ir nesipjaus tarpusavyje
Tikrai ne per ryšku, Kalėdos ir turi būti spalvotos! Kažkuriais metais irgi naudojom tokį derinį
QUOTE(mama777 @ 2011 11 28, 11:15)
Sakykit, kas apelsinus dziovinat, kokio storio mazdaug tuos griezinelius pjaustot, kad isdziuve nebutu per ploni ir per stori?
aciu
aciu
Apelsinų nebandžiau, o mandarinus pjaustau apie 5-6 mm griežinėliais - iš vieno mandarino išeina 4 griežinėliai
QUOTE(mama777 @ 2011 11 28, 09:15)
Sakykit, kas apelsinus dziovinat, kokio storio mazdaug tuos griezinelius pjaustot, kad isdziuve nebutu per ploni ir per stori?
o, kur juos džiovinat, orkaitėje?
QUOTE(mama777 @ 2011 11 28, 10:15)
aciu
aciu
as pjaustau mazdaug apie 4mm plocio griezineliais
QUOTE(Bonpari @ 2011 11 28, 12:02)
o, kur juos džiovinat, orkaitėje?
dziovinu ant radijatoriaus
[quote=garbanėlė2,2011 11 27, 19:29]
[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]
Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau
[/quote]
As manau kad cia lipdukai,o karpinuku cia graziu yra,beje juos galima ir kaip trafaretus panaudoti
http://picasaweb.goo...1372/Wycinanki#
Sveikos kasdien uzsuku cia,taip gera laukti svenciu
Rytine kava man labai patiko tavo darbeliai
Ir apelsinai tokie fantastiski,bandysiu ir as gvazdikeliais smaigstyt
[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]
Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau
[/quote]
As manau kad cia lipdukai,o karpinuku cia graziu yra,beje juos galima ir kaip trafaretus panaudoti
http://picasaweb.goo...1372/Wycinanki#
Sveikos kasdien uzsuku cia,taip gera laukti svenciu
Rytine kava man labai patiko tavo darbeliai
Ir apelsinai tokie fantastiski,bandysiu ir as gvazdikeliais smaigstyt
Comet, super
Žiūriu, kai prasidėjo adventas, tai ir vainikai pasipylė Yra gražių, bet gražiausias tas su cinamono lazdelėm. Gal man šiek tiek viskas per daug simetriška, bet vis tiek labai gražus. O aš šiais metais sakiau nedarysiu vainiko, nes juos dariau jau kokius 4 metus iš eilės.
Bet va galiu parodyt savo pernykštę eglę, kurią puošėm meduoliais
ir lango dekoracija
Pas mus šiais metais bus balta ir raudona spalvos.
Kažin kiek laiko reikėtų džiovinti orkaitėje? Pas mus radiatoriai tokie čiut čiut šilti. Tai sunkiai labai džiūtų.
Tokia labiau rudeniška kompozicija, bet ir aš tokią turiu į akvariumą įtaisiusi
Bet va galiu parodyt savo pernykštę eglę, kurią puošėm meduoliais
ir lango dekoracija
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 28, 00:54)
Va cia man grazu zaisliukai tik raudona su geltona:
O cia su vaiku darem zaisliukus su sausainiu formelem, kai isdzius, dazysim. Tada i vaza desiu sakas nupurkstas baltai ir kabinsim jau spalvotus zaisliukus (cia jos kambary).
O cia su vaiku darem zaisliukus su sausainiu formelem, kai isdzius, dazysim. Tada i vaza desiu sakas nupurkstas baltai ir kabinsim jau spalvotus zaisliukus (cia jos kambary).
Pas mus šiais metais bus balta ir raudona spalvos.
QUOTE(Určius @ 2011 11 28, 04:53)
Prisipirkau apelsinų, vienus džiovinu jau, o kitus bandysiu smaigstyti su gvazdikėliais ) Gal pavyks ką igyvendinti iš rastų idėjų )
Gal ir Jūs turit kokių idėjų su apelsinais? O gal jau kažką ir padarėte gražaus?
Kažin kiek laiko reikėtų džiovinti orkaitėje? Pas mus radiatoriai tokie čiut čiut šilti. Tai sunkiai labai džiūtų.
QUOTE(Comet @ 2011 11 28, 14:44)
Tokia labiau rudeniška kompozicija, bet ir aš tokią turiu į akvariumą įtaisiusi
QUOTE(gorosinka @ 2011 11 28, 14:26)
O cia lango apacioj pagal trafareta purksta ar kirpta is popieriaus?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 28, 15:53)
O cia lango apacioj pagal trafareta purksta ar kirpta is popieriaus?
Iškirpta iš popieriaus. Niekad nebandžiau su tuo sniegeliu. Kažin kaip jis nusivalo nuo langų?