Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

Prisipirkau apelsinų, vienus džiovinu jau, o kitus bandysiu smaigstyti su gvazdikėliais smile.gif) Gal pavyks ką igyvendinti iš rastų idėjų smile.gif)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal ir Jūs turit kokių idėjų su apelsinais? 4u.gif O gal jau kažką ir padarėte gražaus? ax.gif
Atsakyti
Sakykit, kas apelsinus dziovinat, kokio storio mazdaug tuos griezinelius pjaustot, kad isdziuve nebutu per ploni ir per stori?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 20:33)
Tai ant sienos baltas ratas zinoma pirktinis, tik zaisliukus sukabinau pati.

labai grazi kompozicija thumbup.gif subtili tokia...
viena graziausiu paskutiniu metu idetu (ne internetiniu). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2011 11 28, 02:46)
musu seiminele nusprende jog namai kalediniai siais metais bus raudonai melini.nes vaikui ir vyrui patinka raudona,o man grazu melina ax.gif kaip manot ne per ryskios sitos dvi spalvos ir nesipjaus tarpusavyje g.gif

Tikrai ne per ryšku, Kalėdos ir turi būti spalvotos! Kažkuriais metais irgi naudojom tokį derinį

QUOTE(mama777 @ 2011 11 28, 11:15)
Sakykit, kas apelsinus dziovinat, kokio storio mazdaug tuos griezinelius pjaustot, kad isdziuve nebutu per ploni ir per stori?

aciu 4u.gif

Apelsinų nebandžiau, o mandarinus pjaustau apie 5-6 mm griežinėliais - iš vieno mandarino išeina 4 griežinėliai
Atsakyti
QUOTE(mama777 @ 2011 11 28, 09:15)

o, kur juos džiovinat, orkaitėje?
Atsakyti
QUOTE(mama777 @ 2011 11 28, 10:15)

aciu 4u.gif

as pjaustau mazdaug apie 4mm plocio griezineliais smile.gif

QUOTE(Bonpari @ 2011 11 28, 12:02)
o, kur juos džiovinat, orkaitėje?

dziovinu ant radijatoriaus smile.gif
Atsakyti
[quote=garbanėlė2,2011 11 27, 19:29]
[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]
user posted image

Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
As manau kad cia lipdukai,o karpinuku cia graziu yra,beje juos galima ir kaip trafaretus panaudoti 4u.gif
http://picasaweb.goo...1372/Wycinanki#
Sveikos 4u.gif kasdien uzsuku cia,taip gera laukti svenciu wub.gif
Rytine kava man labai patiko tavo darbeliai wub.gif

Ir apelsinai tokie fantastiski,bandysiu ir as gvazdikeliais smaigstyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comet: 28 lapkričio 2011 - 12:23
user posted image

Lengva kompozicija mano virtuvei biggrin.gif
Atsakyti
Comet, super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu, kai prasidėjo adventas, tai ir vainikai pasipylė thumbup.gif Yra gražių, bet gražiausias tas su cinamono lazdelėm. Gal man šiek tiek viskas per daug simetriška, bet vis tiek labai gražus. O aš šiais metais sakiau nedarysiu vainiko, nes juos dariau jau kokius 4 metus iš eilės.

Bet va galiu parodyt savo pernykštę eglę, kurią puošėm meduoliais
user posted image

ir lango dekoracija
user posted image

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 28, 00:54)
Va cia man grazu zaisliukai tik raudona su geltona:
user posted image
O cia su vaiku darem zaisliukus su sausainiu formelem, kai isdzius, dazysim. Tada i vaza desiu sakas nupurkstas baltai ir kabinsim jau spalvotus zaisliukus (cia jos kambary).
user posted image

Pas mus šiais metais bus balta ir raudona spalvos.

QUOTE(Určius @ 2011 11 28, 04:53)
Prisipirkau apelsinų, vienus džiovinu jau, o kitus  bandysiu smaigstyti su gvazdikėliais smile.gif) Gal pavyks ką igyvendinti iš rastų idėjų smile.gif)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Gal ir Jūs turit kokių idėjų su apelsinais?  4u.gif  O gal jau kažką ir padarėte gražaus?  ax.gif

Kažin kiek laiko reikėtų džiovinti orkaitėje? Pas mus radiatoriai tokie čiut čiut šilti. Tai sunkiai labai džiūtų.

QUOTE(Comet @ 2011 11 28, 14:44)
user posted image

Lengva kompozicija mano virtuvei biggrin.gif

Tokia labiau rudeniška kompozicija, bet ir aš tokią turiu į akvariumą įtaisiusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2011 11 28, 14:26)

ir lango dekoracija
user posted image

O cia lango apacioj pagal trafareta purksta ar kirpta is popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 28, 15:53)
O cia lango apacioj pagal trafareta purksta ar kirpta is popieriaus?

Iškirpta iš popieriaus. Niekad nebandžiau su tuo sniegeliu. Kažin kaip jis nusivalo nuo langų?
Atsakyti