[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]
Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 19:20)
grazus darbeliai,bet man juose kazko truksta istikro tas kur ant sienos tai atrodo pirktinis,neuzpyk gal cia ir tu dariai bet jis daugiau atrodo pirktinis nes maciau parduotuvei pas mus panasiu. bet jai tikrai tu darai tai graziai padariai..
Papildyta:
[quote=garbanėlė2,2011 11 27, 19:29]
[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]
Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau
[/quote]
va ale graziai atrodo na man irgi idomu kur tokiu rasti butu,nes noretusi kazka tokio pasidaryt..
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 21:31)
grazus darbeliai,bet man juose kazko truksta istikro tas kur ant sienos tai atrodo pirktinis,neuzpyk gal cia ir tu dariai bet jis daugiau atrodo pirktinis nes maciau parduotuvei pas mus panasiu. bet jai tikrai tu darai tai graziai padariai..
Tai ant sienos baltas ratas zinoma pirktinis, tik zaisliukus sukabinau pati.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 19:33)
Tai ant sienos baltas ratas zinoma pirktinis, tik zaisliukus sukabinau pati.
na man tam vainikeli zinok truksta kazkokios kitokios spalvos,nes labai daug baltos ir ji uzgozia zalia spalva...
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:19)
o tu cia pati dariai ar pirkai
Čia skolinta foto iš interneto. Bet nesunku pasidaryt ir pačiai.
Rytine Kava 10 , man gražu, taip žiemiška..
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 21:47)
na man tam vainikeli zinok truksta kazkokios kitokios spalvos,nes labai daug baltos ir ji uzgozia zalia spalva...
Man irgi trečios spalvos trūksta.QUOTE(mititėja @ 2011 11 27, 20:18)
Man irgi trečios spalvos trūksta.
na va bendraminte radau istikro neuzpyk rytine kava10 bet as issakiau savo nuomone,ir tikrai tave vertinu kaip meniska zmogu,kad sugebi is kazko kazka padaryt labai grazaus...nors man iki tokiu dalyku dar toli
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:23)
na va bendraminte radau istikro neuzpyk rytine kava10 bet as issakiau savo nuomone,ir tikrai tave vertinu kaip meniska zmogu,kad sugebi is kazko kazka padaryt labai grazaus...nors man iki tokiu dalyku dar toli
Man irgi vainikai gražūs, bet manau, kad trečia spalva juos "išbaigtų".
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:47)
O man tai nieko netrūksta, kai tiek daug žalios spalvos atspalvių
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 27, 22:39)
O man tai nieko netrūksta, kai tiek daug žalios spalvos atspalvių
Ta ir galvojau, kad daug zalios spalvos atspalviu, nes jau spalvu marmaliene pabodus .
Pernai ant eglutes kabinau zaisliukus gelsvus, raudonus, baltus, zalius, tai siemet bus tik geltoni ir raudoni
Papildyta:
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:23)
Niekada nepykstu, kai kazkas pasako pastaba, gi negali zmogus but visada teisus