Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]

user posted image

Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanėlė2: 27 lapkričio 2011 - 20:30
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 19:20)
Komoda hole:
user posted image

user posted image

Is arciau:
user posted image

user posted image

grazus darbeliai,bet man juose kazko truksta g.gif istikro tas kur ant sienos tai atrodo pirktinis,neuzpyk gal cia ir tu dariai bet jis daugiau atrodo pirktinis nes maciau parduotuvei pas mus panasiu. g.gif bet jai tikrai tu darai tai graziai padariai..
Papildyta:
[quote=garbanėlė2,2011 11 27, 19:29]
[quote=LORIJURA,2011 11 24, 09:44]
user posted image

Sveikos mamytės, gal kas žinote kur galima rasti tokių trafaretų?? labai norėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
va ale graziai atrodo bigsmile.gif na man irgi idomu kur tokiu rasti butu,nes noretusi kazka tokio pasidaryt.. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 21:31)
grazus darbeliai,bet man juose kazko truksta g.gif istikro tas kur ant sienos tai atrodo pirktinis,neuzpyk gal cia ir tu dariai bet jis daugiau atrodo pirktinis nes maciau parduotuvei pas mus panasiu. g.gif bet jai tikrai tu darai tai graziai padariai..

Tai ant sienos baltas ratas zinoma pirktinis, tik zaisliukus sukabinau pati.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 19:33)
Tai ant sienos baltas ratas zinoma pirktinis, tik zaisliukus sukabinau pati.

na man tam vainikeli zinok truksta kazkokios kitokios spalvos,nes labai daug baltos ir ji uzgozia zalia spalva... g.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:19)
o tu cia pati dariai ar pirkai g.gif

Čia skolinta foto iš interneto. Bet nesunku pasidaryt ir pačiai.

Rytine Kava 10 , man gražu, taip žiemiška..
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 21:47)
na man tam vainikeli zinok truksta kazkokios kitokios spalvos,nes labai daug baltos ir ji uzgozia zalia spalva... g.gif
drinks_cheers.gif Man irgi trečios spalvos trūksta.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 11 27, 20:18)
drinks_cheers.gif  Man irgi trečios spalvos trūksta.

drinks_cheers.gif na va bendraminte radau bigsmile.gif istikro neuzpyk rytine kava10 bet as issakiau savo nuomone,ir tikrai tave vertinu kaip meniska zmogu,kad sugebi is kazko kazka padaryt labai grazaus...nors man iki tokiu dalyku dar toli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:23)
drinks_cheers.gif na va bendraminte radau bigsmile.gif istikro neuzpyk rytine kava10 bet as issakiau savo nuomone,ir tikrai tave vertinu kaip meniska zmogu,kad sugebi is kazko kazka padaryt labai grazaus...nors man iki tokiu dalyku dar toli blush2.gif
Man irgi vainikai gražūs, bet manau, kad trečia spalva juos "išbaigtų". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:47)

O man tai nieko netrūksta, kai tiek daug žalios spalvos atspalvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 19:56)

Nuostabus wub.gif Gausus , bet neperkrautas . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 27, 22:39)
O man tai nieko netrūksta, kai tiek daug žalios spalvos atspalvių 4u.gif

Ta ir galvojau, kad daug zalios spalvos atspalviu, nes jau spalvu marmaliene pabodus ax.gif .
Pernai ant eglutes kabinau zaisliukus gelsvus, raudonus, baltus, zalius, tai siemet bus tik geltoni ir raudoni bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 22:23)

Niekada nepykstu, kai kazkas pasako pastaba, gi negali zmogus but visada teisus biggrin.gif
Atsakyti
Va cia man grazu zaisliukai tik raudona su geltona:
user posted image

O cia su vaiku darem zaisliukus su sausainiu formelem, kai isdzius, dazysim. Tada i vaza desiu sakas nupurkstas baltai ir kabinsim jau spalvotus zaisliukus (cia jos kambary).
user posted image
Atsakyti