Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

aciu merginos,kam patiko mano darbeliai aciuks.gif o del spygliu,tai gerai laikosi,as pora kartu i savaite apipurksdavau vandeniu ir puikiai atlaikydavo visas sventes,o pas mama,tai bute daugiau dregmes,tai ir be purskimo labai gerai laikydavos,net visa sausi iskabejo.labai grazus ir skoningas COMET vainikas thumbup.gif
Atsakyti
julitass grazu smile.gif
gyvate labai fainas vainikas thumbup.gif
Comet labai grazu wub.gif
Kaspinėlis :] paprastutis, bet grazutis smile.gif
Atsakyti
kiekvienas savitas ir nepakartojamas wub.gif Ypač tas, kur kursuose... O kokie ten džiovunrti dalykai? na tie, kaip mėsmalės dangtelis lotuliukas.gif g.gif

Ir gal kas turit kokių nesudėtingų karpinių ant lango?
Atsakyti
O kaip manote, ar tiktų eglutei papuošti kusudamos?
user posted image

Kaspinėlio vainikėlis mielas smile.gif

zvirbliss, wilmusia ačiū 4u.gif

Tie džiovinti dalykai nebepamenu kaip vadinasi, sakė, bet pamiršau. Reiks mokytojos paklausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvate: 27 lapkričio 2011 - 19:23
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 26, 23:12)
Labai gražių pririnkote pavyzdžių. Saldaininis - labai geras. Ir, pasirodo, jį gana paprasta pasigaminti. thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 18:21)
Sukurpiau ir as savo pirmaji vainika  ax.gif

http://public.fotki....icture-010.html

Atsiprasau uz vaizda po stalu  blush2.gif
Tegu neįsižeidžia visos kitos, bet man patiko tik šis vainikas - be reikalo nuotraukos neįkėlėt į temą. Visiems kitiems kažko trūksta, neišbaigti darbai.

QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 20:06)
na o kaip jus puosit langus? gal kazka tokio desit ant palangiu ar tiesiog apipurksit langus snaigem? g.gif
Nieko natūralaus - ant visų langų kabiname lempučių "užuolaidas". Man laaaabai gražu daug šviesos per šventes. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as pasirodau musu Advento vainikeli smile.gifuser posted image
Atsakyti
Aciu uz komplimentus mano vainikui,pabandysiu tiesiog foto ikelt.
Langus siemet puosiu karpytom snaigem ir angelais 4u.gif
krissap tie cili pipiriukai labai ydomiai atrodo, pats tas virtuvej ant stalo toki vainikeli mirksiukas.gif
kaspineli tavo irgi labai mielas,ir kaip priklauso jau viena zvake padeginta biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comet: 27 lapkričio 2011 - 19:51

QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 20:56)

SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As irgi jau truputi pradedu puost, tuoj ikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 11 27, 18:22)
Labai gražių pririnkote pavyzdžių. Saldaininis - labai geras. Ir, pasirodo, jį gana paprasta pasigaminti.  thumbup.gif  thumbup.gif

Tegu neįsižeidžia visos kitos, bet man patiko tik šis vainikas - be reikalo nuotraukos neįkėlėt į temą. Visiems kitiems kažko trūksta, neišbaigti darbai.

Nieko natūralaus - ant visų langų kabiname lempučių "užuolaidas". Man laaaabai gražu daug šviesos per šventes.  blush2.gif

man daugiau patinka tokia prieblanda.as langus tik snaigem iskabinsiu nes mano sunys nutasys nuo langu viska,nes megsta uzlipt ant lango ir ziuret pro ji.tai kad negaliu nieko det ant lango. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(krissap @ 2011 11 27, 18:30)

grazus vainikelis,tiesiog idetos ryskios spalvos pritraukia aki ir atkreipi demesi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 20:56)

Vau wub.gif

Papildyta:
QUOTE(krissap @ 2011 11 27, 20:30)

Ir šis visai žavus. Pritariu, kad tos ryškios spalvos labai traukia akį.
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 11 27, 18:20)
O kaip manote, ar tiktų eglutei papuošti kusudamos?
user posted image

Kaspinėlio vainikėlis mielas smile.gif

zvirbliss, wilmusia ačiū 4u.gif

Tie džiovinti dalykai nebepamenu kaip vadinasi, sakė, bet pamiršau. Reiks mokytojos paklausti

na kelias uzdet aisku gerai.tokio ryskumo dar daugiau isryskina eglute. mirksiukas.gif o tu cia pati dariai ar pirkai g.gif
Atsakyti
Komoda hole:
user posted image

user posted image

Is arciau:
user posted image

user posted image
Atsakyti