aciu merginos,kam patiko mano darbeliai o del spygliu,tai gerai laikosi,as pora kartu i savaite apipurksdavau vandeniu ir puikiai atlaikydavo visas sventes,o pas mama,tai bute daugiau dregmes,tai ir be purskimo labai gerai laikydavos,net visa sausi iskabejo.labai grazus ir skoningas COMET vainikas
julitass grazu
gyvate labai fainas vainikas
Comet labai grazu
Kaspinėlis :] paprastutis, bet grazutis
gyvate labai fainas vainikas
Comet labai grazu
Kaspinėlis :] paprastutis, bet grazutis
kiekvienas savitas ir nepakartojamas Ypač tas, kur kursuose... O kokie ten džiovunrti dalykai? na tie, kaip mėsmalės dangtelis
Ir gal kas turit kokių nesudėtingų karpinių ant lango?
Ir gal kas turit kokių nesudėtingų karpinių ant lango?
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 26, 23:12)
Labai gražių pririnkote pavyzdžių. Saldaininis - labai geras. Ir, pasirodo, jį gana paprasta pasigaminti. QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 18:21)
Sukurpiau ir as savo pirmaji vainika
http://public.fotki....icture-010.html
Atsiprasau uz vaizda po stalu
Tegu neįsižeidžia visos kitos, bet man patiko tik šis vainikas - be reikalo nuotraukos neįkėlėt į temą. Visiems kitiems kažko trūksta, neišbaigti darbai.http://public.fotki....icture-010.html
Atsiprasau uz vaizda po stalu
QUOTE(anjase @ 2011 11 27, 20:06)
na o kaip jus puosit langus? gal kazka tokio desit ant palangiu ar tiesiog apipurksit langus snaigem?
Nieko natūralaus - ant visų langų kabiname lempučių "užuolaidas". Man laaaabai gražu daug šviesos per šventes.
QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 20:56)
SUPER
As irgi jau truputi pradedu puost, tuoj ikelsiu
QUOTE(mititėja @ 2011 11 27, 18:22)
Labai gražių pririnkote pavyzdžių. Saldaininis - labai geras. Ir, pasirodo, jį gana paprasta pasigaminti.
Tegu neįsižeidžia visos kitos, bet man patiko tik šis vainikas - be reikalo nuotraukos neįkėlėt į temą. Visiems kitiems kažko trūksta, neišbaigti darbai.
Nieko natūralaus - ant visų langų kabiname lempučių "užuolaidas". Man laaaabai gražu daug šviesos per šventes.
Tegu neįsižeidžia visos kitos, bet man patiko tik šis vainikas - be reikalo nuotraukos neįkėlėt į temą. Visiems kitiems kažko trūksta, neišbaigti darbai.
man daugiau patinka tokia prieblanda.as langus tik snaigem iskabinsiu nes mano sunys nutasys nuo langu viska,nes megsta uzlipt ant lango ir ziuret pro ji.tai kad negaliu nieko det ant lango.
Papildyta:
QUOTE(krissap @ 2011 11 27, 18:30)
grazus vainikelis,tiesiog idetos ryskios spalvos pritraukia aki ir atkreipi demesi..
QUOTE(Comet @ 2011 11 27, 20:56)
Vau
Papildyta:
QUOTE(krissap @ 2011 11 27, 20:30)
Ir šis visai žavus. Pritariu, kad tos ryškios spalvos labai traukia akį.
QUOTE(gyvate @ 2011 11 27, 18:20)
O kaip manote, ar tiktų eglutei papuošti kusudamos?
Kaspinėlio vainikėlis mielas
zvirbliss, wilmusia ačiū
Tie džiovinti dalykai nebepamenu kaip vadinasi, sakė, bet pamiršau. Reiks mokytojos paklausti
Kaspinėlio vainikėlis mielas
zvirbliss, wilmusia ačiū
Tie džiovinti dalykai nebepamenu kaip vadinasi, sakė, bet pamiršau. Reiks mokytojos paklausti
na kelias uzdet aisku gerai.tokio ryskumo dar daugiau isryskina eglute. o tu cia pati dariai ar pirkai