Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 26, 23:12)

Oj kaip ACIU, atradau ko norejau
Atsakyti
sveikos,cia mono pirmas kaledinis vainikas,
user posted image
o cia keli praeitu metu,nes dariau sau,mamai ir seses namams
user posted image
user posted image
user posted image
o cia mano pagrazinti paprasti eglutes zaisliukai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
stalo papuosimui
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2011 11 26, 23:32)
Man truputi truksta ar tai zaisliuku ar storesnio kaspino, lyg per tuscias jis man.. Bet siaip kaip pirmas blynas-saunuole. O sakykite kaip jus pritaisote kankorezius, eglutes zaisliukus ir koks vainiko pagrindas. Galvoju gal ir man pirma blyna siemet iskept. as kazkaip noreciau gal vien is zaisliuku sudelioti vainika, bet neisivaizduoju kaip juos pritvirtinti g.gif

Labukas 4u.gif sutinku su jusu nuomone,kazkokio pagrindinio akcento truksta,man rodos jei uzdetu medziagini grazu kaspina virsuj ,butu super thumbup.gif
As siemet nusprendziau kurt kaledines puokstes vazonuose kiekvienam kambaryje,gal kas turit ideju g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sn-inga @ 2011 11 26, 21:14)
Sveikos,dalinuos  rasta idėja kuri man patiko.Manau ir savo kėdes padabinsiu,tik improvizuosiu-arba popierines mėginsiu daryt arba ieškosiu kur pigiai gaut.
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif dar visiems sedintiems pagrazinciau pagal spalvas atitinkancias charakterius biggrin.gif
Atsakyti
Cia daaaug foto Kaledu:
http://www.houzz.com/christmas
(ir aplamai nerealus tinklapis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 27 lapkričio 2011 - 00:09
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 27, 02:09)
Cia daaaug foto Kaledu:
http://www.houzz.com/christmas
(ir aplamai nerealus tinklapis)

thumbup.gif ojojoj tik uzmeciau aki ,o jau nuotaika kaledine gyvena wub.gif
Atsakyti
cia mano pirma dekoracija kaledoms:
http://www.facebook....mp;l=b968f805bf

bus kompozicija ant palanges
Atsakyti
kelios idejos 4u.gif
user posted image
man sie labai grazus wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2011 11 27, 01:35)
kelios idejos 4u.gif
user posted image
Šitas tai - photoshop'o rezultatas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 11 27, 02:41)
Šitas tai - photoshop'o rezultatas.  mirksiukas.gif

Iš ko sprendžiate?
Šiaip tokį daiktą galima ir be ps padaryt. Laisvai.
Atsakyti
Agnute21 - šaunuolė, labai gražu wub.gif
julitass - irgi labai faini darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2011 11 26, 20:32)
Man truputi truksta ar tai zaisliuku ar storesnio kaspino, lyg per tuscias jis man.. Bet siaip kaip pirmas blynas-saunuole. O sakykite kaip jus pritaisote kankorezius, eglutes zaisliukus ir koks vainiko pagrindas. Galvoju gal ir man pirma blyna siemet iskept. as kazkaip noreciau gal vien is zaisliuku sudelioti vainika, bet neisivaizduoju kaip juos pritvirtinti g.gif

Mb ir klausiau gal ko truksta, sako nieko, lb grazus, dariau is to ka radau namuose, nes dauguma dalyku uzsisakiau biskeli per velai, tai laiku neatejo, o jau ziuriu sekmadienis ant nosies blink.gif , o kankorezius surisau su vielute i viena kruvele, ir aprisau aplink vainika, zaisliukus atskirai ant vielutes tvirtinau ir susmaigsciau, karstu kliju nenaudojau kazkodel. biggrin.gif biggrin.gif Aciu mergaites uz ivertinimus. wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasirodau, kokį vainiką padariau kursuose blush2.gif Mano akimis žiūrint galbūt trūksta kokių smulkių baltų arba raudonų gėlyčių, bet neturėjau.

user posted image
Atsakyti