Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

Taip ir uzauga "vyrai", nuo kuriu po to zmonos verkia. Net jei tai ir juokais buvo pasakyta, vaikas neatrenka, kur juokai, o kur ne...
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 02 08, 08:44)

As kol kas su Kajum kai kalbu apie sese, tai bandau jam vyresnelio brolio - globotojo (ne mamos padejejo, bet tiesiog kaip silpnesnio zmogiuko globojima) role primesti... O kaip ten gausis - nezinia  blush2.gif  Nelabai noretusi, kad jis irgi 'suleliuketu' kaip visi aplink gasdina, bet kazkaip turiu nuojauta, kad gal tas amziaus skirtumas jau nebelabai prives prie 'pamperiu' ir 'soskiu' grizimo...  g.gif

As maciau kaip jis darzelyje guode jaunesne mergaite nauja, kuri verke - mamos norejo, visas su rupesciu ir uzuojauta gloste, ranka laike ir t.t.... Plius draugu lelyte kai mato, tai baisiai rupestingai pranesineja ka lialia daro ir ko ji dabar 'nori' ir pan. Tai sakau gal kaip nors taip va ir pavyks...

Be abejo, jau aptarem kur bus KAJAUS erdve ir KAJAUS zaislai. Turm atskira tokia deze, kur Kajus deda daiktus kuriuos jis pats nusprendzia dlaintis su sese arba atiduoti sesei (maikiu maciau jau idejes, traktoriuka be ratu, viena is dvieju krepsinio kamuoliu ir t.t.  biggrin.gif )
Issiaiskinom ka jis pades sesei daryti ir ko ne (pvz. pades ismokyti vaikscioti ir kalbeti, nes leliukai gi nemoka kai gimsta, tai o jis DIDELIS ir pades ismokti  biggrin.gif  Sake atnes pamperi, kai sese verks, nes padejo man susidelioti ir zino kur yra ir pades vonioj maudytis sesei (rode kaip praus biggrin.gif ) dar. Tai kol kas va tiek esam issiaiskine  ax.gif )

Smagiai ruošiatės, bet manu vis tiek Kajus truputį "sumažės". Pamenu, kai Gustė gimė, mano vyresniąjai beveik 4m buvo, tai ta visus sesės žaislus išbandė, lavinimo kilimėliu abi kartu naudodavos. "Soskę" pabandyt irgi norėjo, nors pati užaugo be jos. Ir dar MP prašė, kad duočiau paragaut, patikt patiko, tik ji jau nebemokėjo iš krūtinės valgyt, o va iš šaukštelio sakė skanu. biggrin.gif Aišku ir rūpinosi sese labai, net obuolio davė paragaut, ir saldainių norėjo duot. biggrin.gif
Kai sesė rėpliot pradėjo ir mano vyresnioji nebevaikščiodavo, o rėpliodavo.

Lauksim tavo gerų žinių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 02 08, 15:45)
Smagiai ruošiatės, bet manu vis tiek Kajus truputį "sumažės". Pamenu, kai Gustė gimė, mano vyresniąjai beveik 4m buvo, tai ta visus sesės žaislus išbandė, lavinimo kilimėliu abi kartu naudodavos. "Soskę" pabandyt irgi norėjo, nors pati užaugo be jos. Ir dar MP prašė, kad duočiau paragaut, patikt patiko, tik ji jau nebemokėjo iš krūtinės valgyt, o va iš šaukštelio sakė skanu.  biggrin.gif Aišku ir rūpinosi sese labai, net obuolio davė paragaut, ir saldainių norėjo duot.  biggrin.gif
Kai sesė rėpliot pradėjo ir mano vyresnioji nebevaikščiodavo, o rėpliodavo.

Lauksim tavo gerų žinių.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Cia ne drauge, kaimyne pasakojo. Butu drauge, buciau ir as nuskaicius paskaita. Juokiaus, nes tai buvo nuostabos juokas, kad apskritai taip imanoma pasakyt, bet manau kad cia ji jam sake ne juokais, nes matau kaip jie augina savo sunu, jis labai labai lepinamas, del to ir buvo idomu kaip jis prieme sese. Didelis savanaudis ir egoistas, bet ne vaikas kaltas, o tevai. Ir liudna labai tokia situacija, nes jie tiesiog tokie yra, ir net nebandau niekada nieko sakyt, net jei ir ziuret neimanoma kaip vaikas elgiasi su tevais. Mane visada toks paniskas juokas suima.

Oj tas traktorius su vienu ratu, tai cia geras biggrin.gif Kiek atsimenu, lyg CP nusimato, ar ne? MR, jus saunuoliai kad rengiate Kaju, kad kalbates. Bus visko... Ir tu pati tai zinai.
Atsimenu kaip pasakojo musu lapkritinuku mamyte (pamirsau jos nicka, tik pamenu kad Rugile ir Urte turi) kad pradzioje net gailejosi kad per anksti antrosios susilauke. o paskui paaugus viskas susitvarke. Ir man tas pats. O dabar jau smagu ziureti kaip maziai kartu zaidzia, kaip vyresnioji sesute priziuri, padeda broliukui. O tas tik nutaikes proga vis glaudziasi prie jos ir buciuoja. Jam sese toks autoritetas. I mamos ar tetes pastabas ar prasymus ne visada reaguoja, bet jei jau sese pasake - sventa.
Manoji irgi ir piena gere is kruties, ir kalbet nebemokejo, ir valgyt, ir vaiksciot. O dabar tai mes juos dvynukais vadinam. nes Ieva sumazejusi iki brolio lygio, o Benas stengiasi i sese lygiuotis. Pvz. jei sese bega ant puodo, ir jis kartu. Jei sese aunasi batus, ir jis aunasi. Tik vat anksciau kai ziuredavo filmukus per kompa, Ieva sededavo ant dideles kedes, o Benas ant mazytes. Bet dabar jau Benas nuverte valdzia, jis sedi ant dideles, o sese ant mazikes biggrin.gif Bet kas keisciausia, kad Ieva nepriestarauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 09 vasario 2012 - 23:10
Vakare, kol kas galvojam apie CP, nebent pati, kaip sako 'iskristu' biggrin.gif
__

Patiko man straipsnis APIE AUKLEJIMA (angliskai) 4u.gif
Kalbama apie pasiteisinusi prancuzu auklejima su aiskiu tevu autoritetu, kuris buvo 'atrastas' amerikietes Prancuzijoje 'netiketai', nes gi taip madingai skrieja aplink pasauli tas demokratiskas - amerikietiskas auklejimas be zodzio 'ne'... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
nu kaip ten MR.. ar jau ivyko susitikimas?
maniske tai kazkuo susirgo tik vemiair vemia...jau 26 valandas is eiles.

dabar daviau neskanau gerimo vandenuko su druska ir cukrumu..
ir jau pagaliau nevemia jau kelias valandas...
gal jau reiskia eina geryn.

atostogas atsakem. tai tada sedesiu prie mokslu sia savaite.
tai noriu iki vasaros baigti tuos mokslus jau taip nusibodo...
Atsakyti
Musu ELLA gime 2012-02-22 16.33 val., 3680 g ir 53 cm.
Buvo numatytas planinis CP, bet prasidejus saremiams ir pradejus begti vandenims planinis virto i ekstrini kaip ir su Kajum biggrin.gif Viskas baigesi puikiai, beveik kaip as ir norejau thumbup.gif Gyd. ant operacinio stalo 'paskyriau' savo vaiku krikstateviu pasirodo lotuliukas.gif doh.gif
Mes jau namie nuo vakar,esam labai laimingos wub.gif

Bandom isivaziuoti su ritmu ir pratintis prie namu... Kajus labai myli sese ir siuncia savo lapkritinukams - kolegoms linkejimus 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai MR 4u.gif
koks grazus vardas Ella!!!
saunuoles...
isivaizduoju kiek laimes wub.gif
ir dziugu, kad kajus laimingas ...
Atsakyti

QUOTE(kuha @ 2012 02 27, 10:51)
didziausi sveikinimai MR 4u.gif
koks grazus vardas Ella!!!
saunuoles...
isivaizduoju kiek laimes wub.gif
ir dziugu, kad kajus laimingas ...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 02 27, 09:15)
Musu ELLA gime 2012-02-22  16.33 val., 3680 g ir 53 cm.
Buvo numatytas planinis CP, bet prasidejus saremiams ir pradejus begti vandenims planinis virto i ekstrini kaip ir su Kajum  biggrin.gif  Viskas baigesi puikiai, beveik kaip as ir norejau  thumbup.gif  Gyd. ant operacinio stalo 'paskyriau' savo vaiku krikstateviu pasirodo  lotuliukas.gif  doh.gif
Mes jau namie nuo vakar,esam labai laimingos  wub.gif
Bandom isivaziuoti su ritmu ir pratintis prie namu... Kajus labai myli sese ir siuncia savo lapkritinukams - kolegoms linkejimus  4u.gif

Kaip smagu sveikinimai visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kuha, sveikatos taviškei. O gal jau šiandien sveika?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 02 27, 13:50)
kuha, sveikatos taviškei. O gal jau šiandien sveika?

siandien jau geriau, 4u.gif visa nakti neveme...
siandien rami diena...
jokiu skalbimu..
vakar 6 kartus skalbianke buvau ijungus...

ir viena sumustini jau suvalge...
taip po truputi stipreja.... thumbup.gif

turbut ne baisiausia virusa buvom prisigriebe.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 27 vasario 2012 - 14:12
MR didziausi sveikinimai pirmiausia TAU 4u.gif Ir Kajui zinoma, gi dabar jau turi statusa "vyresnysis brolis" 4u.gif Mazylei skanaus mamytes pienuko ir daug broliuko meiles 4u.gif

Kuha, dziaugiuosi kad Nikitai jau geriau. Tikiuos issikapstet jau 4u.gif

O mes su savo chebra (visais trijais) isvaziuojam ketvirtadieni i sanatorija. Palinkekit man stiprybes doh.gif
Atsakyti