Atskubu pasidžiaugti !!!!!!!!
Šiandien Maja buvo pas odontologę. Draugė rekomendavo, jos pažįstama ten vedė. O to rato žmonių nuomone labai pasitikiu ir nenusivyliau!
Ėjo Maja su tėčiu, nes man pamokos. Tai įsivaizduokit, mano išjautrintas vaikas, kuris net į vaistinę bijodavo užeiti, net pažiūrėti į ką nors, kas nors šiek tiek primena ligoninę nenorėjo, tai šitas vaikas dabar turi rūūūūūūūžavą plombą be ašarų!!!
Nuo pradžių. Užsirašėm laaabai iš anksto ir laukti reikėjo nemažai. Visą laiką kalbėjomės su ja kaip eis, kaip išsižios, parodys dantukus ir t.t. Maždaug prieš savaitę pradėjo sakyti "man neskauda dantuko, nene, neskauda, Adomui skauda"
Tai kaip ir aišku pasidarė, kad bando išvengti. Vakar pažiūrėjom su komentarais Peppa Pig (beje, labai mėgsta dabar) seriją apie vizitą pas dantukų gydytoją. Šiandien nuvažiavo, sesutė IŠ KARTO įjungė Aviuką Šoną
, tai kaip mat nuėmė įtampą. Interjero spalvos balta, žalia, gydytojos chalatas VIOLETINIS
. Buvau be reikalo prigrasinus vyrą, kad šiandien nieko netaisytų, o tik susipažintų su gydytoja ir aplinka. Ir, pasirodo, visiškai be reikalo. Gydytoja labai profesionali. Pakalbėjo, susipažino su Maja, paklausinėjo šio bei to. Tada papasakojo kas čia bus, VISUS įrankius parodė, papasakojo ką jie daro ir visus davė jai pačiai pačiupinėti komentuodama. Žodžiu nuėmė įtampą sudarydama absoliutų aiškumą vaikui kas kaip ir kodėl vyksta. Rado dvi skylutes krūminiuose. Vieną sutvarkė šiandien. Parodė Majai ką ištraukė, kokius kirminėlius. Tada leido išsirinkti pačiai plombos spalvą
Aš apakus iki kokio lygio viskas apgalvota. Tik, deja, Maja išsirinko rūūūūūūžavą, žvengiau sužinojus
. Dabar vėl eis 27, antrą dantuką tvarkyti. Išeinant davė staigmeną - lipduką, guli jis dabar jos spintelėje, pasiimsiu iš darželio ir atiduosiu.
Negaliu patikėt, negaliu patikėt, negaliu patikėt. Jaučiu kol tos rūūžavos plombos nepamatysiu ir nepatikėsiu.
Beje, kainavo 60lt, net keista, kad stebuklai kainuoja racionaliai.
Žodžiu, jeigu kam Vilniuje reikės - duosiu kontaktus.
watch out where the huskies go, and don't you eat the yellow snow