Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

QUOTE(357 @ 2012 01 06, 19:06)
Kaip mamytei mokslai sekasi?
Beje, man tavo Jokubas nu nerealaus grozio berniukas  wub.gif Tegul uzauga dar ir protingas, gabus, taktiskas, talentingas, ryztingas, nes fiziniu duomenu Dievulis jam akivaizdiai jau nepagailejo  smile.gif

smile.gif blush2.gif aciu uz pagyras del sunaus smile.gif
Shaunus bernas is ties - ugi vakar matavau - 111 cm... Ir seip labai aktyvus ir visur nori dalyvauti smile.gif
Kad visi tavo palinkejimai Dievui i ausi smile.gif

Mokslais... nesimokau siais metais - nera pinigeliu... be to nusprendziau (bent jau kelis metus) nesimokyti jokiame universitete.. o paskui ziuresiu, kaip gyvenimas pasisuks smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano panelė po ilgos pertraukos vėl pradėjo eiti i darželį. Sirgo. Tai šiandien auklėtoja pasakė kad labai daug grupėje sergančių vėjaraupiais. tai jau nerimauju. Nes Ievai tai gal ir pats tas būtų, bet bernai mano - vienas jau per didelis sirgt, o kitas dar kaip ir per mažas.

Mes su vyru pasidarėm sau dovaną, draugystės metinėms, buvom išvažiavę i jogos kursus Kaune. Tai ta savaitė man nubrėžė didelį brūkšnį tarp to gyvenimo kuris buvo iki tos savaitės ir po jos. dabar spirgu kaip noriu i kursus Vokietijoj. Tik grizus radau mažiuką su dideliu gumbu ir prakirstu antakiu, ir mociute tiek save kaltinancia, kad net vaistus gere raminancius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 11 sausio 2012 - 00:52
Vakare, nepergyvenk dėl vėjaraupių, nes kaip bus taip. Vyresniajam gal jau ir vėloka sirgt, bet gal vis gi geriau dabar nei kai pats bus tėtis ir nuo savo vaikų užsikrės (žinau ne vieną tokį pavyzdį), o mažiukui gal ir ankstoka, bet kartais tokie mažiukai serga lengva forma. 4u.gif
Dėl jogos, smagu, kad radai savo širdžiai malonų užsiėmimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 01 11, 11:50)
Vakare, nepergyvenk dėl vėjaraupių, nes kaip bus taip. Vyresniajam gal jau ir vėloka sirgt, bet gal vis gi geriau dabar nei kai pats bus tėtis ir nuo savo vaikų užsikrės (žinau ne vieną tokį pavyzdį), o mažiukui gal ir ankstoka, bet kartais tokie mažiukai serga lengva forma.  4u.gif
Dėl jogos, smagu, kad radai savo širdžiai malonų užsiėmimą.  4u.gif

Na taip, tu teisi. Geriau dabar nei veliau. Ir visa gyvenima bijot, tai geriau dabar. Jis skiepytas nuo vejaraupiu, pries metus. Jam buvo tik 12m sueje, o nuo 12m reikia 2skiepu, o as tik vienu skiepijau. Bet tikiuos jei sirgs, tai lengvesne forma. As cia gal labiau pati bijau, nes jei visi 3 kartu, tai man sakes biggrin.gif
Atsakyti
Vakare, ne visi tais vėjaraupiais serga mirksiukas.gif aš ir esu nesirgus, nors dukra maža būdama persirgo, bet vis tiek neužsikrėčiau...
Atsakyti
Atskubu pasidžiaugti !!!!!!!!

Šiandien Maja buvo pas odontologę. Draugė rekomendavo, jos pažįstama ten vedė. O to rato žmonių nuomone labai pasitikiu ir nenusivyliau!
Ėjo Maja su tėčiu, nes man pamokos. Tai įsivaizduokit, mano išjautrintas vaikas, kuris net į vaistinę bijodavo užeiti, net pažiūrėti į ką nors, kas nors šiek tiek primena ligoninę nenorėjo, tai šitas vaikas dabar turi rūūūūūūūžavą plombą be ašarų!!!

Nuo pradžių. Užsirašėm laaabai iš anksto ir laukti reikėjo nemažai. Visą laiką kalbėjomės su ja kaip eis, kaip išsižios, parodys dantukus ir t.t. Maždaug prieš savaitę pradėjo sakyti "man neskauda dantuko, nene, neskauda, Adomui skauda" doh.gif Tai kaip ir aišku pasidarė, kad bando išvengti. Vakar pažiūrėjom su komentarais Peppa Pig (beje, labai mėgsta dabar) seriją apie vizitą pas dantukų gydytoją. Šiandien nuvažiavo, sesutė IŠ KARTO įjungė Aviuką Šoną thumbup.gif, tai kaip mat nuėmė įtampą. Interjero spalvos balta, žalia, gydytojos chalatas VIOLETINIS thumbup.gif . Buvau be reikalo prigrasinus vyrą, kad šiandien nieko netaisytų, o tik susipažintų su gydytoja ir aplinka. Ir, pasirodo, visiškai be reikalo. Gydytoja labai profesionali. Pakalbėjo, susipažino su Maja, paklausinėjo šio bei to. Tada papasakojo kas čia bus, VISUS įrankius parodė, papasakojo ką jie daro ir visus davė jai pačiai pačiupinėti komentuodama. Žodžiu nuėmė įtampą sudarydama absoliutų aiškumą vaikui kas kaip ir kodėl vyksta. Rado dvi skylutes krūminiuose. Vieną sutvarkė šiandien. Parodė Majai ką ištraukė, kokius kirminėlius. Tada leido išsirinkti pačiai plombos spalvą blink.gif Aš apakus iki kokio lygio viskas apgalvota. Tik, deja, Maja išsirinko rūūūūūūžavą, žvengiau sužinojus lotuliukas.gif . Dabar vėl eis 27, antrą dantuką tvarkyti. Išeinant davė staigmeną - lipduką, guli jis dabar jos spintelėje, pasiimsiu iš darželio ir atiduosiu.
Negaliu patikėt, negaliu patikėt, negaliu patikėt. Jaučiu kol tos rūūžavos plombos nepamatysiu ir nepatikėsiu.

Beje, kainavo 60lt, net keista, kad stebuklai kainuoja racionaliai.

Žodžiu, jeigu kam Vilniuje reikės - duosiu kontaktus.

Atsakyti
nu kaip ciotkai
as uzrasiau Maja i Zalgirio klinika
ten gydys su ta kazkokia sedacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 13 sausio 2012 - 14:20
Sūpynės, aš būtent todėl ir ieškojau (buvau pažįstamiems, vaikus auginantiems paskleidus žinią) labai geros gydytojos, kad nereikėtų vaikui raminančiųjų leisti. Jau jeigu būtų nepavykę, tai tik tada.. nes man tai bet kokie papildomi ir nebūtini vaistai atrodo, kad ne į naudą organizmui.
Beje, trumpai pasitikrinau - sedacija ir yra raminamieji, kitokie narkozės forma. Pagalvočiau tavo vietoj dar. O be to, gal ir ten susitars, pradžioj pažiūrėkit, juk ten irgi specializuojasi, manau nepuls prie vaiko iš karto.
Ar gal pas Mają daug dantukų sugedo?

Jetus... nu bet va, vieną skylutę tik netyčia pamačiau, o apie antrą net nenutuokiau. Va ir prašom.. 3 metai ir dvi skylutės jau. Nu kodėl negalėjo mano genai šitoj vietoj suveikti??
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2012 01 13, 14:19)
nu kaip ciotkai
as uzrasiau Maja i Zalgirio klinika
ten gydys su ta kazkokia sedacija

Na kaip suprantu ta sedacija, tai kažkokie vaistukai įtampai nuimti, kažkas panašaus į narkozę. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(VAri @ 2012 01 13, 14:34)
Jetus... nu bet va, vieną skylutę tik netyčia pamačiau, o apie antrą net nenutuokiau. Va ir prašom.. 3 metai ir dvi skylutės jau. Nu kodėl negalėjo mano genai šitoj vietoj suveikti??

Tai gal suveiks tavo genai ant nuolatinių. 4u.gif
Atsakyti
jovka 4u.gif
bet jeigu ir ne, šiuolaikinė medicina gali tai smarkiai kompensuoti, tik svarbu nesnausti

Mes džiaugiamės neatsidžiaugiam sniegu visi wub.gif Su Maja eit į lauką jau į tas balas net prasmės didelės nemačiau kurį laiką. Na, kad taip tiesiog, išeit pasivaikščiot. Vis sugalvodavau kokį nors "reikalą", nes "tuo pačiu ir per lauką pereisim". O dabar - vienas malonumas. Dalinuosi kokia patenkinta lauke vaikas. Jau taaaaaip laukė sniego vaikas, kiekvieną kuklią snaigę skaičiuodavo ir še tau - pagaliau kiek laimės.

Kaip jūsų vaikai? Džiaugiasi sniegu? Galvoju, gal kokias didesnes roges nupirkt, kad galėtume dviese su ja nuo kalniukų važinėtis, nes kol kas vieną bijau paleist. Kaip kitos darot? Gal kas turi "pašikniukus"? Pasiteisina su mūsiškiais jau?

user posted image
Atsakyti
sveikos
maniske irgi dziaugiasi sniegu biggrin.gif
del dantu tai Majai 2 kruminukus reik taisyt
del sedacijos tai dar nezinau, turbut vietoj gydytoja ziures
siaip Maja leidziasi but apziurinejama

o del dantu sugedimo tai be abejo didziausia kalte yra mano
praeita ziema mes visai nevalem blush2.gif doh.gif

Maja jau senokai darze buvo, laikom namuose, nes adenoidai padideje, dar palyginus nelabai dideli, tai kiek imanoma laikysiu namuose (priklausomai nuo mociuciu malones)
Atsakyti
Vari, maniškė irgi labai džiaugias sniegu. Praktiškai šiandien tik dėl sniego pavyko į daržiuką nuvest be ašarų doh.gif
Kažkaip sunku jai kažkaip, nepatinka ir viskas. Jau kuriam mintį su MB kokią savaitėlę atostogų pasiimt, kad pailsėtų nuo daržo, nes verkiant jai trūksta atostogų. unsure.gif

Sūpynės, jei leidžiasi apžiūrima, tai turėtų pavykt ir sutaisyt. Maniškė pas vieną gydytoja nerodė dantukų, o kitai pavyko ją įkalbėt įsižiot. Ir sėkmingai sutaisė. Nors ašarėlių nepavyko išvengt, bet kažkaip džiaugiuos, kad be migdymo sutaisė.
Atsakyti