Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

QUOTE(VAri @ 2011 12 05, 08:14)
Kuha, kaip faina, kad Nikitą iš anksto pratinat  4u.gif

Jovka, tai čia kas be ko. Nelauksim tiek tikrai. Ieškosiu Vilniuje, gal pediatrė ką pasiūlys.

Vari, dar iš patirties ką galiu pasakyt, kad su mano pupa pavyko tik antrai dantistei susitart. Iš pradžių vedžiojom, pas kitą, tai nesižiojo ir viskas. doh.gif O va pas kitą nuėjo, tai iš kar išsižiojo.
Atsakyti
Jovka, o kokio amžiaus ji buvo kai vedei pirmą kartą?
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2011 12 05, 16:19)
Jovka, o kokio amžiaus ji buvo kai vedei pirmą kartą?

Kazkur 2.5m
O galiausiai sutaisė rugsėjo mėn. Žino kurį dantuką taisė, žino, kad buvo negražus juodas, o dabar gražus baltas.
Atsakyti
Laba diena visoms,

per tuos darbus nebeuzeinu pas jus visai, sveikinu visus jubiliatus su praejusiais gimtadieniais ir siandienos jubiliate Godute su gimtadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
QUOTE(dynka @ 2011 12 05, 16:53)
Laba diena visoms,

per tuos darbus nebeuzeinu pas jus visai, sveikinu visus jubiliatus su praejusiais gimtadieniais ir siandienos jubiliate Godute su gimtadieniu!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz sveikinimus wub.gif 4u.gif Namuose sventem is anksto sestadieni, o siandien darzelyje svente smile.gif
veliau ikelsiu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDi_ @ 2011 12 05, 19:02)
sveiki  4u.gif
aciu uz sveikinimus  wub.gif  4u.gif  Namuose sventem is anksto sestadieni, o siandien darzelyje svente  smile.gif 
veliau ikelsiu foto  4u.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Šimtą metų čia nebuvau wink.gif
Sveikinu visas su artėjančia žiema... Ach, tuoj namai pakvips Kalėdomis, o širdis nerimastingai ir džiugiai plaks artėjant Kūčioms...
Ruošiuosi kepti vaisių pyragą ax.gif

Trumpai apie mus... Gyvenam gerai, tik dabar šlykštus virusas užpuolė, labai stiprus pykinimas, vėmimas, temperatūra... Tad šią savaitę teko atsitraukti nuo darbų ir pabūti namuose wink.gif

Bučkis visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

mano pupa svencia...
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2011 12 07, 22:05)
user posted image
mano pupa svencia...

Paveluoti sveikinai Kotrynai 4u.gif dynka kokia jus ten puzle turit su raidem? kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2011 12 07, 23:00)
Paveluoti sveikinai Kotrynai  4u.gif  dynka kokia jus ten puzle turit su raidem? kur pirkot?

labukas,
tokia medine, raideles delioji pagal forma i duobutes, tik nezinau kur pirko mociute, reiks paklausti.

Aciu uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
su artejanciom sventem!!!

norejau paklausti ar lietuvoje taiso protinius dantis. gal kas zino.
gyd. man sako jie ten taip toli, nepasieki taisymui...
gal nusisneka...
pas mane skylute , taisyt netaiso cia... siuncia rauti...ir dar sako.... rauk visus... tada.
uzsirasaiau i ligonine.. nes noriu tada su pilna narkoze...

vos infrakto negavau...
sakau gal reik skrist i lietuva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 20 gruodžio 2011 - 18:21
QUOTE(kuha @ 2011 12 20, 20:19)
su artejanciom sventem!!!

norejau paklausti ar lietuvoje taiso protinius dantis. gal kas zino.
gyd.  man sako jie ten taip toli, nepasieki taisymui...
gal nusisneka...
pas mane skylute , taisyt netaiso cia... siuncia rauti...ir dar sako.... rauk visus... tada.
uzsirasaiau i ligonine.. nes noriu tada su pilna narkoze...

vos infrakto negavau...
sakau gal reik skrist i lietuva...

Pas mus ir siulo rauti 4u.gif Ir jo, daznai pataria visus isimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDELVEISA: 20 gruodžio 2011 - 18:54