Kam nesunku paspauskite ant nuorodos ir "patinka". Labai norime laimėti krepšinio kamuolį Ačiū https://www.facebook...h...e=1
Mano sūnus kaip tik gimęs 2008 lapkritį,tai turbūt nenukrypau daug nuo temos
Labas mielosios
Tikrai smagi kompanija musu lapkritinukiu Man kaip ir Simpson labai smagu, kad musu grupele mamu vis dar draugaujam, susitinkam ir vaikai musu auga ir bendrauja
Dalis tikrai musu mamu vis dar bendraujam FB, gera stebet kaip auga lapkritinukai, ir smagu kad bent kazkoks risys vis dar yra. Grazu ziuret MoulinRouge grazius darbus ir idejas, Zitlali nuotraukas, Vari postus paskaityt , smagu ziuret kaip myli mokiniai Jolitele...
Mano Laimute auga, ji kaip ir as mazute ir smulkute Dabar ji 110 cm ir 16 kg. O sese nors ir jaunesne 2 m ir 8 men, baigia prisivyt vyresnele . Uz tai sunui va ryt jau 19 m, negaliu patiket.
Esu dekinga sitam forumui, nes radau geru draugiu ir bendraminciu, pazystamu mamu
Aukit visi sveiki ir laimingi : O mamoms daug kantrybes ir graziu akimirku
Tikrai smagi kompanija musu lapkritinukiu Man kaip ir Simpson labai smagu, kad musu grupele mamu vis dar draugaujam, susitinkam ir vaikai musu auga ir bendrauja
Dalis tikrai musu mamu vis dar bendraujam FB, gera stebet kaip auga lapkritinukai, ir smagu kad bent kazkoks risys vis dar yra. Grazu ziuret MoulinRouge grazius darbus ir idejas, Zitlali nuotraukas, Vari postus paskaityt , smagu ziuret kaip myli mokiniai Jolitele...
Mano Laimute auga, ji kaip ir as mazute ir smulkute Dabar ji 110 cm ir 16 kg. O sese nors ir jaunesne 2 m ir 8 men, baigia prisivyt vyresnele . Uz tai sunui va ryt jau 19 m, negaliu patiket.
Esu dekinga sitam forumui, nes radau geru draugiu ir bendraminciu, pazystamu mamu
Aukit visi sveiki ir laimingi : O mamoms daug kantrybes ir graziu akimirku
Kajus ir Ella sveikina visus lapkritinukus su Sv. Velykom
Linkim nauju "visciuku" visoms ir sauletu dienu
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 04 06, 12:13)
Kajus ir Ella sveikina visus lapkritinukus su Sv. Velykom
Aciu uz sveikinimus
Ir mes su Laimute ir Dalyte prisidedame prie sveikinimu
QUOTE(EDELVEISA @ 2015 05 27, 18:41)
Na va neapsiziurejom, kaip svenciam pirmasias isleistuves O netrukus ir 1 klase Laikas lekia, vaikai auga, kazkaip liudna, kad tie metai taip skrieja
Mes cia dviese po karta per metus matyt pasisakom
Ta proga nauja irasa darau - Kajus turi "nauja" sesyte mazyte, coliuke tokia gime lyginant su Kajum ir jo didziaja sese. Bus princas su 2 princesem
__
Pirma klase baigem gerai, gavom sarasiuka ka pasiruost iki rugsejo ir jau nekantraujam oficialiai tapti ANTROKAIS!
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 06 05, 12:20)
Ta proga nauja irasa darau - Kajus turi "nauja" sesyte mazyte, coliuke tokia gime lyginant su Kajum ir jo didziaja sese. Bus princas su 2 princesem
__
Pirma klase baigem gerai, gavom sarasiuka ka pasiruost iki rugsejo ir jau nekantraujam oficialiai tapti ANTROKAIS!
__
Sveikinimai Kajui, sekmingai baigus pirmaja klase O Tau dar syk sveikinimai Dabar mes su Tavim abi turim ta pati derini : Brolis ir 2 princeses
Atėjau, nes irgi prisiminiau ir pasiilgau.
Jaukiausia tema.
Linkėjimai visiems
pradingau
Jaukiausia tema.
Linkėjimai visiems
pradingau
QUOTE(Blackout @ 2015 06 18, 17:20)
Jaukiausia tema.
Linkėjimai visiems
pradingau
Jaukiausia tema.
Linkėjimai visiems
pradingau
Bet tikrai jaukiausia tema
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 06 05, 10:20)
__
__
Sveikinimai su šeimos pagausėjimu
Aš trečiam nebeturėčiau jėėėėgų.
QUOTE(Blackout @ 2015 06 18, 15:20)
Jaukiausia tema.
Linkėjimai visiems
pradingau
Jaukiausia tema.
Linkėjimai visiems
pradingau
O, sveika!
Jus irgi kazkada maciau 'pagausejusius' berods..
QUOTE(Blackout @ 2015 06 23, 15:57)
As irgi taip galvojau... Bet kad jau taip gavosi, tai sukaupiau paskutines jegas. Senatvej jauciu kantrybes daugiau, tai kol kas pavyksta tvarkytis
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 06 25, 15:35)
O, sveika!
As irgi taip galvojau... Bet kad jau taip gavosi, tai sukaupiau paskutines jegas. Senatvej jauciu kantrybes daugiau, tai kol kas pavyksta tvarkytis
Aha, mes brolį Stepą turim )
Pasiutęs kaip reikalas )