Na cia atejus, gali ir uzsikompleksuot

Smagu girdet kai vaikams taip gerai sekas

EDELVEISA, 22 Vas 2014 - 21:22, parašė:
EDELVEISA, 22 Vas 2014 - 21:22, parašė: ![]()
Labas,
Na cia atejus, gali ir uzsikompleksuot. laima tikrai neskaito ir net nemegina. Ugis 105 cm, 14 kg
.
Smagu girdet kai vaikams taip gerai sekas
Zivilita, 23 Vas 2014 - 01:26, parašė:
Zivilita, 23 Vas 2014 - 01:26, parašė: ![]()
...zodziu edelveisa komplikuojames toliau
![]()
Zivilita, 22 Vas 2014 - 19:36, parašė:
Zivilita, 22 Vas 2014 - 19:36, parašė: ![]()
I angliska mokyklele, cia daugiau su jais zaidzia, zaidimo forma mokina, raideles puikiai ismokino, bet irgi per daineles, zaidimukus...skaityt mokina,bent npri ismokint, bet turbut ismoksta tie kurie nori, mano vaikui ne skaitymas galvoj, jam masinytes,lego deliot ir pan...ai as nepergyvenu, ismoks, niekur nedings..nes pvz parsinesa namo knygutes, as visaip kalbinu paskaityt, pavartyt...nu niekaip, nenoriu.pavargau, reikia man ta ir ta daryt..nu pasivadina tau reik ir skaityk
as manau kad ir nebutina 5-6 metu vaikams grust to skaitymo, anksciau ar veliau ismoks, nebent vaikas pats npri,pats skaito,stengiasi ir pan...bet man dabar ji verstinai mokint nu nezinau, turbut neverta..
jovka, 03 Vas 2014 - 11:52, parašė:
jovka, 03 Vas 2014 - 11:52, parašė: Lanko dailujį čiuožimą nuo rugsėjo.
Skia, 27 Vas 2014 - 12:41, parašė:
Skia, 27 Vas 2014 - 12:41, parašė: ![]()
Sveikos
![]()
Auginu lapkritinuke (kartais pagalvoju, jog gaila, kad nedalyvavau SM'e su jumis), gal nepyksit, jei kartais isibrausiu i jusu temute? Idomu paskaityti apie bendraamzius ir ju sugebejimusManiske labai domisi knygelem, pazista ir moka rasyti visas raides, bet pati dar neskaito.
Gal gali papasakoti, kur lankot dailuji ciuozima ir kiek kainuoja? Cia Vilniuje?
Paziurejau i parasa, kad tu kauniete. Gal yra kas Vilniuje leidzia vaikus i dailuji ciuozima? Butu idomu isgirsti
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė