Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

QUOTE(vikta @ 2012 10 09, 12:32)
ačiū
man tai tokia kūdena atrodo. kojos pagaliukai, užpakaliukas smailas. o dėl ūgio, tai prie aukštesnių.
bet kiek pamenu ir Urtė buvo tokia pat kūdena. o dabar tokia tvirta. 120 cm ir 23,5 kg. tik močiutė negerai daro, reiks pakalbėti su ja - paskutinį kartą kai buvo atėjusi ir kėlė Urtę, jai sako "oi tu kokia stora, vos bepakeliu". nei ji stora, nei ką - normalaus sudėjimo
tai Urtė tą vakarą kai išėjo močiutė ir klausia manęs, kodėl pas ją pilvas atsikišęs, o pas mamą nėra. kaip čia reiktų suplonėti. Tai aiškinau aš jai dėl to vaikiško pilvuko kas ir kaip.

Nu jo, sakytu kokia didele, vos bepakeliu... O daar gali kompleksa vaikui ivaryt.
Atsakyti
Labas visiems lapkritinukams ir mamytėms 4u.gif

Mes gyvenam normaliai, darželis - namai, du kartus per savaite lauko tenisas. Kotrynai labai patinka treniruotės, noriai lanko. Apie mokykla kalbėjot, tai aš bandysiu leisti nuo 6, gruodį juk vistiek sueis 7 ...
kas liečia ūgį ir svorį, tai ji pas mane iš tokių sunkesnių, sveria 16,5 kg,
ūgis 1.05 cm
Ta proga ir pasirodom smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 28 spalio 2012 - 15:34
Sveikos, ar priimsit dar viena lapkritinuka?smile.gif Gimtadienis arteja, butu smagu susitikti su bendraamziais 4u.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Ievute sveikinam su ketvirtuoju gimtadieniu !!!! happybday.gif
Atsakyti
Galvojau, parašiau, o tema bus mirusi. Bet kur tau smile.gif
Atsigavo biggrin.gif
Mes atšventėm Unės gimtadienį. Keturi metai, šakės kiek daug atrodo. smile.gif
Ačiū jums už sveikinimus. Rodos dabar bus bernas biggrin.gif
Noriu dar sužinoti prisijungimus fotki ir pasižiūrėti kas ten kaip biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū dynka už sveikinimus. Ir tavo Kotryną irgi su praėjusiu gimtadieniu. Ir visus kitus lapkritinukus 4u.gif
Labai gražios visos foto. Tokie dideli jau lapkritinukai atrodo, ant savo vaiko taip nesimato, vis mažytė atrodo smile.gif

Atsakyti
Sveikos, mamos, ar yra kaunieciu mamu, kurios noretu susipazinti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Visos tiek į darbus įsisukę, kad ir bendravimas nutrūko smile.gif
Mano pipiriukai auga gerai. Lanko darželį, stiprėja, gudrėja...Kaip tik dabar ieškome dviratukų (su papildomais mažais rateliais) ir pagalvojau, kad gal jūs galėtumėte ką patarti...Gal esate kokiu dviratuku labai patenkintos, arba priešingai - nepatenkintos? Ar pasiteisino šis pirkinukas? Jūsų vaikai noriai važinėja?
Atsakyti
Labas visoms,

tuščia čia pas mus, nebėra kada bendrauti per darbus, o dar ir tas atostogų metas.

Būtų įdomu sužinoti, kaip vaikučiams sekasi, kaip auga, stiprėja, gal jau kuris skaityti moka?

Mamytės pasipasakokit kaip tie mūsų lapkritinukai tobulėja smile.gif

Mano Kotryna tai tokia vidutinioke, drabužius nešiojam 116 dydžio, kojytė irgi nėra didele tik 28 dydžio.

Skaičiuoja angliškai, rusiškai ir ispaniškai iki 10, lietuviškai iki 50. Tik nemoka dar sudėti, atimti, dar nemokinam.

jau mokomės skaityti, tik sunkiai sekasi skiemenukus sujungti, bet raideles pazįsta.

dabar atostogauja pas močiutę, tai namai tokie tušti ir tylūs, trūksta žiauriai to vaikiško šurmulio.

Nagi netylim, paplepekim mamkos smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,
QUOTE(airv @ 2013 04 16, 16:06)
Sveikos smile.gif

Visos tiek į darbus įsisukę, kad ir bendravimas nutrūko smile.gif
Mano pipiriukai auga gerai. Lanko darželį, stiprėja, gudrėja...Kaip tik dabar ieškome dviratukų (su papildomais mažais rateliais) ir pagalvojau, kad gal jūs galėtumėte ką patarti...Gal esate kokiu dviratuku labai patenkintos, arba priešingai - nepatenkintos? Ar pasiteisino šis pirkinukas? Jūsų vaikai noriai važinėja?

Dviratuku mano pupa seniai važinėja. Iš pradžių skolindavos iš sesė, dabar jau sesės dviratukas liko jai. Kadangi pernai dviratis buvo sesės, tai ji išmoko važiuot be pagalbinių ratukų. Ir šiais metais jau nebedėjom jų. Nemoka tik pardėt važiuot, vis reikia padėt. biggrin.gif
O dviratis paparastas iš turgaus pirktas, net modelio nagaliu pasakyt.

dynka, Kotryna gražiai auga.
Mano Gustė, tai 103cm, svoris 17kg, koja 28 dydis.
Lietuviškai skaičiuoja iki 200, sudėtis pirštų pagalba iki 20, angliškai skaičiuoja iki 10.
Raides pažįsta, o skaityti dar nerodo noro. Atsiras noras, tada ir mokinsim.
Na ir seka sesės pėdom, jau truputį moka čiuožt. Planuoja rudeny lankyt treniruotes.
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2013 07 09, 14:25)
Labas visoms,

tuščia čia pas mus, nebėra kada bendrauti per darbus, o dar ir tas atostogų metas.

Būtų įdomu sužinoti, kaip vaikučiams sekasi, kaip auga, stiprėja, gal jau kuris skaityti moka? 

Mamytės pasipasakokit kaip tie mūsų lapkritinukai tobulėja  smile.gif

Mano Kotryna tai tokia vidutinioke, drabužius nešiojam 116 dydžio, kojytė irgi nėra didele tik 28 dydžio.

Skaičiuoja angliškai, rusiškai ir ispaniškai iki 10, lietuviškai iki 50. Tik nemoka dar sudėti, atimti, dar nemokinam.

jau mokomės skaityti, tik sunkiai sekasi skiemenukus sujungti, bet raideles pazįsta.

dabar atostogauja pas močiutę, tai namai tokie tušti ir tylūs, trūksta žiauriai to vaikiško šurmulio.

Nagi netylim, paplepekim mamkos  smile.gif

Tik 28... lotuliukas.gif Mano nesioja 24 lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Mūsų tema vis dar laukia Kalėdų lotuliukas.gif tikriausiai ir sulauksim šitoj temoj lotuliukas.gif

kaip sekasi lapkritinukams? kaip darželiuose ar noriai vaikai po vasaros atostogų į darželius keliavo?
Atsakyti