Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

QUOTE(Zaiza @ 2012 09 14, 22:54)
Aš už tai kad reikia vaikams veiklos visad (patinka mintis kad jie patys dar nežino ko jie nori ir mes turim juos pastūmėti) kad ir dabar lanko fortepijono klasę pernai sunku buvo, bet įsivažiuoja ir pasirodymai atperka mokslo sunkumus patenkinta pati kai gali seneliams pagroti.

Veiklos vaikams visad reikia ir nebūtinai leidžiant į mokyklą anksčiau į mokyklą.
Mano vyresnioji tai dabar pirmoj klasėj, tai veiklos o jojoi kiek. Gerai, kad moklslai jai lengvai (kolkas), nes jei būtų ten sunkumų, tai nežinau kada spėtų pamokas paruošt blush2.gif Ale nesiskundžia ji, o jei išgirsta koks būrelis iš kart nori lankyt biggrin.gif

Mažosios kolkas dar niekur neleidžiam, tik šiandien bandysim nueit pasižiūrėt į gimnastiką, nes daržely ją atsirinko.

O tavo panelytės gražiai atrodo. O ir Vesta mano akim žiūrint nėra tokia mažytė ir smulkutė. Bet aš ją lyginu su saviške (o ir nuotraukoj gali visai kitaip atrodyt nei gyvai smile.gif )

Dėl leidimo leist vėliau, tai aš saviškės ir nelaikysiu, nes dabar jau matau, kad ji tikrai neatsilieka pasiekimais nuo bendraamžių, net gi kai kur lenkia ir tuos gimusius sausio mėn. (tik ūgiu ne smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 09 18, 14:17)

Dėl leidimo leist vėliau, tai aš saviškės ir nelaikysiu, nes dabar jau matau, kad ji tikrai neatsilieka pasiekimais nuo bendraamžių, net gi kai kur lenkia ir tuos gimusius sausio mėn. (tik ūgiu ne smile.gif )

Tai kaip suprantu nieks nesikeicia, taviske ir is mazuju smile.gif

Zaiza, fainos panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2012 09 18, 13:26)
Tai kaip suprantu nieks nesikeicia, taviske ir is mazuju  smile.gif
Zaiza, fainos panos 4u.gif

Prie mažesnių (nors jau kolkas, nes Aistė tokio amžiaus irgti buvo panašaus ūgio, o dabar viena iš aukštesnių. )
Atsakyti
darbai darbai nelieka laiko kompui namie...
bet pagavau kad jau vėl kuris vakaras prisėdu pasiilgau tongue.gif SM laikų

QUOTE(^Vakarė^ @ 2012 09 18, 11:24)
Kaip dabar jums su akytem?

Šiai dienai stabiliai mirksiukas.gif
tuo džiaugiuosi

QUOTE(jovka @ 2012 09 18, 12:17)
O tavo panelytės gražiai atrodo. O ir Vesta mano akim žiūrint nėra tokia mažytė ir smulkutė. Bet aš ją lyginu su saviške (o ir nuotraukoj gali visai kitaip atrodyt nei gyvai smile.gif )

Kai rašiau apie smulkumą tai vadovavausi darželyje matytu sąrašiuku kur ji prie žemųjų ir lengvųjų (98cm ir 15,5kg) berods, o dauguma virš metro
dabar pagalvojau kad ji ten viena iš jauniausių tai gal lyginant su bendraamžiais lapkritinukais ir standartiniai duomenys smile.gif

EDELVEISA ačiū už gerą žodį mano sesėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2012 09 18, 22:13)
EDELVEISA ačiū už gerą žodį mano sesėm 4u.gif

Is tos nuotraukos tokia seseriska meile sklinda wub.gif

Siandiena mes buvom vienos lapkritinukes seses gimtadienyje, dalyvavo ir kruva lapkritinuku. Tai mano Laima su Simpson jaunesniuoju berniuku vieno ugio smile.gif . Laima 94 cm ir 13 kg. O va Dalia 78 cm ir 11 Kg biggrin.gif , o skirtumas tai 2 m 8 men smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDELVEISA: 18 rugsėjo 2012 - 20:38
QUOTE(Zaiza @ 2012 09 18, 21:13)
Kai rašiau apie smulkumą tai vadovavausi darželyje matytu sąrašiuku kur ji prie žemųjų ir lengvųjų  (98cm ir 15,5kg) berods, o dauguma virš metro
dabar pagalvojau kad ji ten viena iš jauniausių tai gal lyginant su bendraamžiais lapkritinukais ir standartiniai duomenys smile.gif

nu jo tada mano gražuolė sunkesnė (0.5kg) ir ilgesnė (2cm) smile.gif O va nuotraukoj ji man gan aušta pasirodė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2012 09 18, 21:35)
Laima 94 cm ir 13 kg. O va Dalia 78 cm ir 11 Kg  biggrin.gif , o skirtumas tai 2 m 8 men  smile.gif

Nu geras biggrin.gif
tai gal tetukas vaiku aukstas? nes juk vyresnysis irgi aukstas. tai Laima bus i mama, o kiti du i teti, ane? smile.gif

mano Ieva tada ner jau tokia maza, 104cm ir 15,5kg
mazius mano dabar 11,5kg sveria, spalio2d du metukai bus. tai tavo panele mazoji, turbut ir ner tokia kuda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2012 09 19, 23:57)
Nu geras  biggrin.gif
tai gal tetukas vaiku aukstas? nes juk vyresnysis irgi aukstas. tai Laima bus i mama, o kiti du i teti, ane?  smile.gif

mano Ieva tada ner jau tokia maza, 104cm ir 15,5kg
mazius mano dabar 11,5kg sveria, spalio2d du metukai bus. tai tavo panele mazoji, turbut ir ner tokia kuda smile.gif

Tetukas mus normalaus ugio, vidutinio 178 cm. Bet va brolis vyro aukstas, procenelis ju 2 m. tai yra i ka stiebtis.
Papildyta:
QUOTE(jovka @ 2012 09 19, 09:18)
nu jo tada mano gražuolė sunkesnė (0.5kg) ir ilgesnė (2cm) smile.gif O va nuotraukoj ji man gan aušta pasirodė.  blush2.gif

Mazute Laima, visad kur bendraamziai maziausia, arciau tu 2 m vaiku ji lotuliukas.gif . Na bet nenuostabu, as tokia buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2012 09 20, 08:24)

Mazute Laima, visad kur bendraamziai maziausia, arciau tu 2 m vaiku ji  lotuliukas.gif . Na bet nenuostabu, as tokia buvau  lotuliukas.gif

Taviškė tai taip tikrai tokia mažiukė. Mano atrodo aukštesnė, bet va kieme yra mergaitė metais vyresnė, o su ja lygi. O daržely, tai ji viena iš jaunesnių, tai nesistebiu, kad prie tų mažesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 09 20, 09:46)
Taviškė tai taip tikrai tokia mažiukė. Mano atrodo aukštesnė, bet va kieme yra mergaitė metais vyresnė, o su ja lygi. O daržely, tai ji viena iš jaunesnių, tai nesistebiu, kad prie tų mažesnių smile.gif

As tai lyginu su 8 lapkritinukais is musu kompanijos, tai akivaizdziai mano coliuke biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jus augat?
Šimtas metų. Čia pradingau.
Tik naujas nika'as mano.
Unė siunčia linėjimus. Ir mes laukiam pagausėjimo. Uhuuu.
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2012 10 01, 17:57)
Kaip jus augat?
Šimtas metų. Čia pradingau.
Tik naujas nika'as mano.
Unė siunčia linėjimus. Ir mes laukiam pagausėjimo. Uhuuu.

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti