QUOTE(Zaiza @ 2012 09 14, 22:54)
Aš už tai kad reikia vaikams veiklos visad (patinka mintis kad jie patys dar nežino ko jie nori ir mes turim juos pastūmėti) kad ir dabar lanko fortepijono klasę pernai sunku buvo, bet įsivažiuoja ir pasirodymai atperka mokslo sunkumus patenkinta pati kai gali seneliams pagroti.
Veiklos vaikams visad reikia ir nebūtinai leidžiant į mokyklą anksčiau į mokyklą.
Mano vyresnioji tai dabar pirmoj klasėj, tai veiklos o jojoi kiek. Gerai, kad moklslai jai lengvai (kolkas), nes jei būtų ten sunkumų, tai nežinau kada spėtų pamokas paruošt Ale nesiskundžia ji, o jei išgirsta koks būrelis iš kart nori lankyt
Mažosios kolkas dar niekur neleidžiam, tik šiandien bandysim nueit pasižiūrėt į gimnastiką, nes daržely ją atsirinko.
O tavo panelytės gražiai atrodo. O ir Vesta mano akim žiūrint nėra tokia mažytė ir smulkutė. Bet aš ją lyginu su saviške (o ir nuotraukoj gali visai kitaip atrodyt nei gyvai )
Dėl leidimo leist vėliau, tai aš saviškės ir nelaikysiu, nes dabar jau matau, kad ji tikrai neatsilieka pasiekimais nuo bendraamžių, net gi kai kur lenkia ir tuos gimusius sausio mėn. (tik ūgiu ne )