Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2012 05 22, 17:38)
Adenoindai tai ir mums preis gerus metus isoperuoti. Nieko nepagerejo. Tad niekas negali garantuoti, kad pageres ir po tonziliu operacijos... nebezinau ka daryti...

Na taip, kiekvienam individualiai.
Aš, tavo vietoj, operuočiau, su viltim, kad padės šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2012 05 22, 18:38)
Adenoindai tai ir mums preis gerus metus isoperuoti. Nieko nepagerejo. Tad niekas negali garantuoti, kad pageres ir po tonziliu operacijos... nebezinau ka daryti...

Labas

Man paciai isoperuotos tonziles pries 9 metus. Kiek teko kalbet su gydytojais tai siulo operuot tik tuo atveju jei yra infekciniai zidiniai. bet kad del to ausu uzdegimai... na vienaip ar kitaip tai susije.....
Atsakyti
as patarciau nevest i darzeli

as baigiu padet kryziu ant jo

p.s. mes vel ligoninej su limfmazgiu uzdegimu
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2012 05 22, 21:30)

mes taip pat ligoninej gulejom rudeni su limfmazgiu uzdegimu. sveikit greiciau 4u.gif

Mano Ieva irgi kai pradejo eit i darzeli nuolat serga, bet manau kad tiesiog silpnas vaiko imunitetas, ji vos patekusi i kita aplinka tuoj ka nors pasigauna. bet turi susiformuoti imunitetas. juk nelaikysi visa laika "siltnamy"
jei ne dabar, tai paskui pradeje eit i mokykla sirgs.
Atsakyti
Dabar vasara, tai pats laikas stiprint imunitetą, kad kitais metais mažiau sirgtų. 4u.gif
O neleist į darželį, tai manau, ne pati geriausia išeitis, nes jei imunitetas bus silpnas, tai vis tiek kažkada pradės eit į mokyklą ir tada sirgs. ax.gif

Žiūriu tik apie ligas prakalbot iš kart tema atsigavo. Visiems ligoniukams 4u.gif 4u.gif , kad greičiau pasveiktų, o kas neserga, tai ir toliau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2012 05 22, 19:30)

Uzjauciu... sad.gif
Atsakyti
sveikatytes vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
Mirysi tema visai?
Gal visos atostoaujate? ... smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Ojej kiek laiko cia nebuvau blush2.gif
Pirmoj eilej tai sveikinu musu nestukes. Lengvo nesiojimo jums nestuke.gif
QUOTE(Sūpynės @ 2012 05 22, 21:30)

Teja eina i ta pati darzeli kaip ir tavo dukryte, ir galiu pasakyt, kad kai pirmus metus ejo, tai sirgo labai labai mazai 4u.gif Ta pacia grupe kaip ir maniske, lanko dar viena lapkritinuke. Ji sirgo tikrai daugiau nei Teja. Taip kad kaltint tik darziuko, tikrai negalima. Manau tai priklauso nuo vaiko imuniteto 4u.gif O ir siaip, tik nesupyk, kiek pamenu sakydavai kad Maja vis prirengta daug, saugai nuo to ir ano, tai vat darzelyje jos taip neprisaugo ir gaunasi taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 12 birželio 2012 - 06:53
Tikrai su tais darželiais labai skirtingai... Aš net pati pagal savo vaiką matau. Pernai man darželis irgi buvo tapęs kaip košmaras, nes visą pavasarį Karolis kosėjo, nors ir man atrodydavo, kad tą kosulį išprovokuoja sloga, tačiau jau ir auklėtojos sakė, kad žiūrėkit, kad nebūtų problemų... o ką aš galiu dar žiūrėti, jeigu nuvedam pas gydytoją, padarom kraują, o išvada tokia pati- plaučiais švarūs, kraujas geras, gerklę vos rausva... atrodo problemų nėra... aišku, vaistai nuo kosulio ir pan... aš jų paskui privengdavau... bet vis sakiau, kad matau, jog sloga iššaukia kosulį... tad tik pradėjus kosėt dėdavau kompresus, karštos arbatos virdavau, taip ir naktį darydavau.... Rudenį šiek tiek mažiau sirgo, o va tfu tfu tfu, jau šį pavasarį visą ėjo į darželį, neleidau tik dvi ar tris dienas per tris mėnesius ir tik tam, kad pažiūrėčiau, ar nepradės kosėti... o kai jį palikdavau namie, tai nei vieno kosuliuko. Nežinau, ar čia pataikiau, bet draugė patarė neuo gerklės vienus žolelinius vaistukus, tai aš jau girdžiu, kad prasidėjusi sloga vaikui gerklę erzina, tada tą dieną duodu vaistų ir viskas, sloga aišku lieka, bet gerklės nesudirgina ir vaikas nesusirgęs... o sloga, jau tikrai Karoliui kimba dažnai doh.gif pabūnam apie dvi tris savaites be jos ir vėl pora savaičių sloga...

Buvom pernai pavasarį ir pas LOR nusivedus. Nematė problemų. Džiaugiuosi, kad mano išvada dėl vaiko ligų pasiteisino ir nebereikia be reikalo jam tų vaistų gerti... Jau su savo gydytoja buvom diskutavę, kad pas jį jautri gerklė, bet ten giliai, kur sloga gali erzinti, o jeigu laiku nesusigriebi, tai iššaukia kosulį, kuris po to būna kurį laiką ir skamba baisiai, net baisu klausyt doh.gif po to jau su vaistais ir apie pora savaičių...

Rengiu kuo mažiau į darželį. O pernai vasarą pastebėjau, kad būtent sušilęs Karolis susirgdavo.

Jau nuo dabar stengiuosi jiems stiprinti imunitetus rudeniui... Uogos, prieskoninės žolelės ir pan. 4u.gif

O ir šiaip mano abiejų vaikų labai skirtingai net slogos būna- Karoliui nuo savaitės iki dviejų tęsiasi. Jokių vaistų neduodu, nes rezultatas tas pats su ajis ar be jų. Sloga tikrai nesutrumpėja ir jam išsivalo tik taip. O Dovydui sloga trunka dvi dienas, o po to tik iš po nakties reikia pravalyti nosytę, nes jau niekas nebėga, o tik prisirenka po nakties.

Nelabai rišliai parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 06 12, 07:51)
O ir siaip, tik nesupyk, kiek pamenu sakydavai kad Maja vis prirengta daug, saugai nuo to ir ano, tai vat darzelyje jos taip neprisaugo ir gaunasi taip  4u.gif

tikrai nepykstu biggrin.gif
as vis pasiziuriu kieme kaip vaikai aprengti
ir darzelyje
Maja panasiai aprengta
pvz. darzelyje ziema trkotazine maikute, plonas dzinisinis sarafanas ir pedkelnes

ir dabar neina i darza
ir nesvarbu kai aprengta, neserga ir tiek ax.gif

as linkus kaltinti tik save, kad ankstokai nuvedziau i ta darza
reikejo auklei nepagaileti pinigeliu, kurie dabar isena daktarams

maniskei vis delto turbut adenoidai, kurie tikriausiai nestipriai padideje, bet nuolat infekuoti (sloga nuo rugsejo iki birzelio)
gyvenam tik daktarais
dabar reikia pas lor'a, viena dantuka uzgydyt ir akis pasitikrinti smile.gif

gerai, kad vasara, vis smagiau
Atsakyti
Labukas,

apie darzelius prakalbot ir vaiku ligas, tai isiterpsiu ir as smile.gif
pirmus metus, kai pradejom i lopseli eiti, tai Kotryna per ziema gal kokius keturis kartus sirgo, o dabar matyt igavo imuniteta darzeliui, tai sia ziema tik karta sirgo.

geros vasaros visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti