tik as ten nelabai gauduos...
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 03 22, 22:34)
Pas mus pavasaris irgi bando vaidentis... Vel pasninga, vel +10, bet manau greitu laiku jau suzaliuos viskas - kaip laukiu!
Mes (MR seimyna ) tai gyvenam neblogai. Mazoji sese Ella auga kaip ant mieliu, Kajus neatsilieka... Mama (t.y. as), tikiuosi neauga taip kaip vaikai, o atvirksciai - letai, bet uztikrintai traukiasi (nors noretusi greiciau ).
As bandau MB nuteikti, kad tai musu antras ir paskutinis vaikas, jis nelabai pasiduoda... Idomu kuris kuri nugales
Kaip jus? Kaip Nikita gyvena?
Mes (MR seimyna ) tai gyvenam neblogai. Mazoji sese Ella auga kaip ant mieliu, Kajus neatsilieka... Mama (t.y. as), tikiuosi neauga taip kaip vaikai, o atvirksciai - letai, bet uztikrintai traukiasi (nors noretusi greiciau ).
As bandau MB nuteikti, kad tai musu antras ir paskutinis vaikas, jis nelabai pasiduoda... Idomu kuris kuri nugales
Kaip jus? Kaip Nikita gyvena?
kaip faina jums smagu...seima jau dideja.
idomu idomu del trecio
mums viskas gerai... siandien jau trumpom rankovem vaiksciojom)))
va, nikita siandien labai nukrito su dviraciu (dviem ratais tas medinis)
...didelis greitis ir laiptai i apacia... eina sau . sokas man ir vaikui buvo
as irgi uzsimaniau vaikiuko...
va kaip tik liko 5 men iki diplomo
tai reik pradet
QUOTE(Sūpynės @ 2012 03 23, 00:00)
sveikatytes jums...
QUOTE(jovka @ 2012 03 23, 11:23)
O mano mažoji, tai baisiai padykus daros[/B]. Vakar daržely sakė 2 pastabas gavo. O kadangi auklėtojos tos pačios, kaip ir vyresniosios, tai joms keista, kad ji tokia (lygina su Aiste) padykus. O ir namie matau, kaip mano mažoji vis bando dičkei vadovaut.
o ar mazoji myli aiste? ar aiste jau pati geriausia ir brangiausia?