Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritinukai

skaitau kedzio isttorija siandien, tai siurpina mane nerealiai blink.gif
tik as ten nelabai gauduos...

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 03 22, 22:34)
Pas mus pavasaris irgi bando vaidentis... Vel pasninga, vel +10, bet manau greitu laiku jau suzaliuos viskas - kaip laukiu!  wub.gif

Mes (MR seimyna  biggrin.gif ) tai gyvenam neblogai. Mazoji sese Ella auga kaip ant mieliu, Kajus neatsilieka... Mama (t.y. as), tikiuosi neauga taip kaip vaikai, o atvirksciai - letai, bet uztikrintai traukiasi (nors noretusi greiciau  doh.gif ).
As bandau MB nuteikti, kad tai musu antras ir paskutinis vaikas, jis nelabai pasiduoda... Idomu kuris kuri nugales  g.gif

Kaip jus? Kaip Nikita gyvena?  4u.gif

4u.gif 4u.gif
kaip faina jums smagu...seima jau dideja.
idomu idomu del trecio mirksiukas.gif

mums viskas gerai... siandien jau trumpom rankovem vaiksciojom)))

va, nikita siandien labai nukrito su dviraciu (dviem ratais tas medinis)

...didelis greitis ir laiptai i apacia... eina sau . sokas man ir vaikui buvo doh.gif

as irgi uzsimaniau vaikiuko...
va kaip tik liko 5 men iki diplomo
tai reik pradet biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Sūpynės @ 2012 03 23, 00:00)
operavo toks grazus jaunas gydytojas wub.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sveikatytes jums...

QUOTE(jovka @ 2012 03 23, 11:23)

O mano mažoji, tai baisiai padykus daros[/B]. Vakar daržely sakė 2 pastabas gavo. O kadangi auklėtojos tos pačios, kaip ir vyresniosios, tai joms keista, kad ji tokia (lygina su Aiste) padykus. O ir namie matau, kaip mano mažoji vis bando dičkei vadovaut.  doh.gif

o ar mazoji myli aiste? ar aiste jau pati geriausia ir brangiausia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 23 kovo 2012 - 20:52
Sveikos mamos 4u.gif
Mes grizom is sanatorijos, bet netgi ten sugebejom susirgti.... doh.gif
Is tikruju tai siek tiek nusivyliau, isivaizdavau kitaip viska. bet pamaciau, dabar zinosiu ir greit nebenoresim ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2012 03 24, 02:31)
Sveikos mamos  4u.gif
Mes grizom is sanatorijos, bet netgi ten sugebejom susirgti....  doh.gif
Is tikruju tai siek tiek nusivyliau, isivaizdavau kitaip viska. bet pamaciau, dabar zinosiu ir greit nebenoresim ten smile.gif

tai su vaikais tai nelabai pailsesi, o jei dar suserga tai isvis.
mano mama su sese vazineja ir jos net labai patekintos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2012 03 23, 20:49)

o ar mazoji myli aiste? ar aiste jau pati geriausia ir brangiausia?

Aha myli ir net labai. smile.gif Autoritetas Nr.1, bet vadovauti Gustei galim tik mes (aš ir MB) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 03 24, 20:23)
Aha myli ir net labai. smile.gif Autoritetas Nr.1, bet vadovauti Gustei galim tik mes (aš ir MB) smile.gif

kaip fainai.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2012 03 24, 09:04)
tai su vaikais tai nelabai pailsesi, o jei dar suserga tai isvis.
mano mama su sese vazineja ir jos net labai patekintos... 4u.gif

Cia tikriausiai kalbam apie du skirtingus dalykus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tylu pas mus, apmirusi tema lapkritinuku smile.gif

As su klausimu: gal kuri turit nebenaudojama ir nereikalinga kudikiu maisto sildytuva padovanot? Mano mazajam globojamam ligoniukui is kudikiu namu
perkamas specialus maistelis, nes maitinamas jis per gastrostoma (panasiai kaip per zonda) ir deja siuo metu jam maistas sildomas mikrobangeje. Pasisiuliau nupirkti maisto sildytuva, jie nepriestarauja. Bet pamaniau galbut atsiras kam jo nebereikia ir nores padovanoti siam mazam zmoguciui. Nes reikalingu daiktu jam yra ir daugiau, tai galeciau savo pinigelius skirti kitom jo reikmem. Tik tas daiktas turetu buti geros bukles.
P.S. Pati auginau vaikus be sito daikto, tai deja neturiu.
Atsakyti
Laba diena,

Nepykit, kad isibrausiu i Jusu jau susibendravusi bureli. Turiu trimete dukryte, kovinuke. Noreciau nuvesti profilaktiskai patikrinti dantuku.

QUOTE(VAri @ 2012 01 13, 14:54)
Šiandien Maja buvo pas odontologę. Draugė rekomendavo, jos pažįstama ten vedė. Žodžiu, jeigu kam Vilniuje reikės - duosiu kontaktus.

Buciau dekinga, jei galetum pasidalinti gydytojos kontaktais. Cia, kaip suprantu Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Skia @ 2012 05 04, 14:39)
Laba diena,

Nepykit, kad isibrausiu i Jusu jau susibendravusi bureli. Turiu trimete dukryte, kovinuke. Noreciau nuvesti profilaktiskai patikrinti dantuku.
Buciau dekinga, jei galetum pasidalinti gydytojos kontaktais. Cia, kaip suprantu Vilniuje?

Parasykit jai i az.
Atsakyti
Sveikos,

mazai kalbat ziuriu...
mes su Jokubu turim bedu... sirgo per ziema gal kokius 9 kartus.. i darza 1 savaite eina, 3 neina... adenoidai isoperuoti 2010 metu pabaigoje. Lor sake, kad jei neataugo. Tonziles uper dideles - ausys del ju uzgultos, kartojasi ausu uzdegimai... net ir siandien skundesi, kad ausys skauda... sad.gif

Siulo operuotis tonziles.
Ar kuri nors operavote savo mazyliams tonziles ? ar pagerejo? ...
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2012 05 22, 08:57)
Sveikos,

mazai kalbat ziuriu...
mes su Jokubu turim bedu... sirgo per ziema gal kokius 9 kartus.. i darza 1 savaite eina, 3 neina... adenoidai isoperuoti 2010 metu pabaigoje. Lor sake, kad jei neataugo. Tonziles uper dideles - ausys del ju uzgultos, kartojasi ausu uzdegimai... net ir siandien skundesi, kad ausys skauda... sad.gif

Siulo operuotis tonziles.
Ar kuri nors operavote savo mazyliams tonziles ? ar pagerejo? ...

Sveika,

Grantui šių metų pradžioje išoperavo adenoidus. Susitvarkė visos ligos.
Gretimai gulėjo jo metų vaikutis, kuriam operavo iškarto adenoidus ir tonziles. Pabendraujam vis su ta mamyte, tai vaikas žymiai mažiau serga.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 05 22, 13:48)
Sveika,

Grantui šių metų pradžioje išoperavo adenoidus. Susitvarkė visos ligos.
Gretimai gulėjo jo metų vaikutis, kuriam operavo iškarto adenoidus ir tonziles. Pabendraujam vis su ta mamyte, tai vaikas žymiai mažiau serga.

Adenoindai tai ir mums preis gerus metus isoperuoti. Nieko nepagerejo. Tad niekas negali garantuoti, kad pageres ir po tonziliu operacijos... nebezinau ka daryti...
Atsakyti