LAPKRITINUKAI 2008

![]()
I antra auksta pataria guldyt nuo 6 m, tai jus kaip pagal rekomendacijas![]()
MR,
paieškok dar lovų, man labiau patinka, kai būna ne kopetėlės, o laiptukai. Kažkaip saugiau atrodo.
tuoj pribaigsim tema...
![]()
, o kaip surado visdelto AFS ???
svarbiauisa, kad viskas sekmingai einasi!!
noriu kaip ir nikita tik keliems pusdieniams pazaisti, padainuot.. ir t.t.
, bet neatiduot visai dienai...dar tokio mazo nuo 3men.nes cia jei dirbi tada ir suoliuok i darba...
apie didesnius tai jau kita kalba...nuo 3 m.
![]()
Mano panos miega dviaukštėj lovytėj. Tik aišku Gustė miega apačioj, o Aistė viršui. Kartais pietų miegelio jai leidžiam viršui pamiegot, nes Aistė pietų nebemiega. Tai mums ta lova patinka dėl to, kad lieka daugiau erdvės žaidimams. Kita vertus pas mus, jei tik yra noro galima viršų nukelt ir padaryt dvi normalias lovas (jei kada plotą pasididintume
) O kai prikom lovą, o pirkom Aistei, kai laukiaus Gustės, tai iš kart pastatėm tik vieną aukštą, o antrą aukštą užkėlėm tik šią vasarą.
Labai žavi Laimutė ir tokia padykėlė atrodo.
![]()
I antra auksta pataria guldyt nuo 6 m, tai jus kaip pagal rekomendacijas![]()
Ar kaunietes mamos sventet gimtadieni bendra?
Mes cia dazniau bendraujancios pries savaitele gera pasidarem gimtadieni 8 vaiku, buvo smagu
Vioringa, tas laringitas bjaurybė lai nebesikartoja
Nesirkit
o dėl operacijų sėkmingų sveikinu ir džiaugiuosi už jus su Kamilyte![]()
Sveikutes
![]()
Sveikinimai ir llinkejimai nuo musu su Kamilyte visiems lapkritinukams gimtadienio proga![]()
![]()
![]()
Kaunieciai man rodos rytoj svencia, mes deja negalesim dalyvauti...Siandien grizom is ligonines, buvo virusine infekcija, laringitas, duso, tai su greitaja isveze, dabar jau nedusina, ir tempa nukrito, bet dar koso stipriai, uzkimus.. Nenorejom likti savaitgaliui, tai namo issiprasem, namie gydysimes.
Siaip viskas neblogai pas mus, rugsejo pradzioj darem ketvirta lazerio procedura, tai rezultatas, gruodzio 12 vel i Santariskes, tai labai tikiuos, kad busim sveikos, nes ir man jau lyg prasideda. Pas mus darzely sia savaite po puse grupes visose, ir visiem tas pats.
Aciu
![]()
Smagiausia, kad net medikai portveino demes nepamato, priimamajam, ir skyriui vis klause, kada isbere, ar dar yra kur isberimu..
Siandien grizom is ligonines, buvo virusine infekcija, laringitas, duso, tai su greitaja isveze, dabar jau nedusina, ir tempa nukrito, bet dar koso stipriai, uzkimus.. Nenorejom likti savaitgaliui, tai namo issiprasem, namie gydysimes.
Siaip viskas neblogai pas mus, rugsejo pradzioj darem ketvirta lazerio procedura, tai rezultatas, gruodzio 12 vel i Santariskes, tai labai tikiuos, kad busim sveikos, nes ir man jau lyg prasideda. Pas mus darzely sia savaite po puse grupes visose, ir visiem tas pats.