Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

Naujausios foto :
user posted image
user posted image
user posted image

senesnes :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Buvau ir aš vakar filme biggrin.gif
Nusivyliau truputį g.gif
Knyga tikrai daug labiau patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 11 30, 08:37)
Buvau ir aš vakar filme biggrin.gif
Nusivyliau truputį g.gif
Knyga tikrai daug labiau patiko bigsmile.gif

kad filmas knyga pranoktu labai retas reiskinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 11 30, 10:17)
kad filmas knyga pranoktu labai retas reiskinys biggrin.gif

O as kaip kazkada sakiau tai ir dabar pasikartosiu.. as filmu susizavejus esu ne knyga. Knygas prarijau greitai ir tik viena karta skaiciau.. idomi istorijos pabaiga buvo... bet vietom man knygos per daug istemptos... daugiau knygu i rankas nepaemiau.. guli va lentynoj ir tiek.. Bet man tik su sita istorija taip... o kalbant apie kitus filmus.. ir knygas, tai filmai visa laika prasciau negu knygos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 11 30, 15:58)
O as kaip kazkada sakiau tai ir dabar pasikartosiu.. as filmu susizavejus esu ne knyga. Knygas prarijau greitai ir tik viena karta skaiciau.. idomi istorijos pabaiga buvo... bet vietom man knygos per daug istemptos... daugiau knygu i rankas nepaemiau.. guli va lentynoj ir tiek.. Bet man tik su sita istorija taip... o kalbant apie kitus filmus.. ir knygas, tai filmai visa laika prasciau negu knygos smile.gif

oi, knygas kai skaiciau tai baldielinau as biggrin.gif sedejau prisimenu as tada Kanadoj troboj per dienas viena ir per kompa skaiciau biggrin.gif esu konkreti knygu gerbeja, na nebent paskutine dalis issiskyre, zaibiskai praleke laikas, net distancinio nebandziau ieskot, kad perjungt kita kanala hihihi.gif
Atsakyti
mane irgi butent filmas suzavejo ir nesvarbu, kad kai kuriose dalyse ir nebuvo viskas tobula, bet filma si myliu labai...man visis veikejai buvo labai savo vietose, viskas graziai padaryta...nors skaiciau tik pirma dali, bet man knugos Bela nepatiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
nioliktą kartą pažiūrėjau tą prastos kokybės. Aišku to pirmojo įspūdžio kaip FC nėr ale nu negalėjau nežiūrėt. Ir kaip kažkuri sakė, niekas man neužkliuvo, viskas savo vietose. Knygas aplamai myliu be galo tai jau rašiau man rodos kad skaitau "Miręs iki sutemų". Kažkokiam komentare užmačiau atseit ši knyga ir lyg 10 blink.gif jos tęsinių įkvėpė S.Meyer parašyt Saulėlydį. Nu ką aš žinau... Ačiū D kad Meyer taip parašė, nes tas miręs iki sutemų miega karse dieną blink.gif geria arba gyvą arba sinetinį blink.gif kraują ir be proto geraas seksas su juo blink.gif kuris baigiasi įkandimu blink.gif nu žodžiu daugiau knygų apie vampyrus neskaitysiu kad nesusigadint geros nuomonės apie Kalenus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 11 22, 02:04)
Tikrinau torrentus kasdien, ir vakar parsisiunciau, o sivakar paziurejau.. Viskas patiko, tik dara palauksiu geros kokybes iraso, cia is nekantrumo ziurejau, nes zinojau, kad neiskentesiu smile.gif
Beziurint kova, jau buvau taip supykus, susinervinus, zadejau po filmo ateit cia pasikeiksnot smile.gif
Taciau Edrvardas.. Ar tik man vienai jis tik pirmoj daly buvo toooks grazus? Kitose visai kitoks, nebera nei grozio, nei tokiu veido israisku, kas beziurint pirma dali ir pakerejo (nebuvau dar tada skaicius nei knygu, nei apskritai nezinojau nieko apie tokia saga)..

Sensta Edvardas, juk nuo pirmos serijos jau ne vieni metai praėjo biggrin.gif
O Bela realiame gyvenime galėtų tvarkingiau atrodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 02 gruodžio 2012 - 18:10
QUOTE(Jūja @ 2012 12 02, 19:10)

drinks_cheers.gif Bent jau galva issimazgot galetu ax.gif Man tai Robke dar dar realiam gyvenime apsirenges.. bet jau Kristen tai tik ant raudono kilimo sviecia, o gatvei.. nu tai pas mus tokie prie konteineriu trinasi doh.gif As nesakau kad kiekviena diena kaip podiumas..bet truputi apsitvarkyt galetu .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2012 12 02, 18:10)
Sensta Edvardas, juk nuo pirmos serijos jau ne vieni metai praėjo biggrin.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2012 12 03, 10:43)
drinks_cheers.gif  Bent jau galva issimazgot galetu  ax.gif  Man tai Robke dar dar realiam gyvenime apsirenges.. bet jau Kristen tai tik ant raudono kilimo sviecia, o gatvei.. nu tai pas mus tokie prie konteineriu trinasi  doh.gif  As nesakau kad kiekviena diena kaip podiumas..bet truputi apsitvarkyt galetu .. ax.gif

nieko Jūs nesuprantate biggrin.gif dabar tokia mada, atrodyti belekaip, hipsteriai dabar ant bangos, labai abejoju ar taip apsirengę prie konteinerių trinasi, nereikia nsuipezėti, fyfos jau senai išėjo iš mados smile.gif
Atsakyti
uj kad diskusija užvirė biggrin.gif

man kažkaip viduriuko norėtųsi, apie fyfas tai tyliu ale tos kojnės juodos susmukusios... lotuliukas.gif
pamenu labai gerai viną frazę ponios R.Šarkienės, kad ji nepasidažiusi nei grindų neišsilauna lotuliukas.gif mano gava prieš grindis plaunant pasidažyt truputį perspausta ale va kad ir namie nugi nevaikštau nei aš nei jūs visiškai belenkaip apsirėdžiusios ir pasišiausušios biggrin.gif kažkaip kad ir labai tyngiu ale susimąstau, o jei kas netyčia "atplauks" in svečius ar šiaip kas užsuks ko paklaust biggrin.gif tei va ir Kirstent norėtųsi kad nu šiu šiut... biggrin.gif plius aš kažkaip atrodo jausčiau šiokią tokią atsakomybę, visdėlto tiek gerbėjų paauglių, ir ne paauglių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2012 12 03, 14:03)
nieko Jūs nesuprantate  biggrin.gif dabar tokia mada, atrodyti belekaip, hipsteriai dabar ant bangos, labai abejoju ar taip apsirengę prie konteinerių trinasi, nereikia nsuipezėti, fyfos jau senai išėjo iš mados  smile.gif

Apie fyfas niekas ir nekalba schmoll.gif As pati kartais atrodau belenkaip.. bet galva visada isplauta pas mane.. o batai nera suplyse.. suprantu dzinsai, maikes.. nu bet man sudrozti apiplyse batai nera baisiau doh.gif
Del bomzu... dristu gincytis.. Vilnius..naujas rajonas.. nauji bomzai biggrin.gif Metu 30-40.. apsivilke tikrai geriau negu Kristen.. ir net galvos svarios lotuliukas.gif taip kad biggrin.gif
Atsakyti