Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

QUOTE(egliosha @ 2012 11 23, 19:49)
kovos scenos efektai bigsmile.gif http://www.youtube.c...p;v=68QGy0WhMHM
zinokit kine neatkreipiau demesio, kad Belos akys kovos metu geltonos buvo biggrin.gif

O aš žinok atkreipiau biggrin.gif ir ištikro nusistebėjau, kad jau praktiškai nuo pusės filmo pas ja buvo rudos/ geltonos akys. Tarkim rudos tai linzes kad žmonių negasdint, bet geltonos..... Ten vienoj vietoj ji pakomentavo/pasigyrė kad va aš jau moku labai gerai valdytis, bet nu man kažkaip nelabai tai tiko...
Atsakyti
Šiek tiep per daug geltonos buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
taigi mudu su sunum vakar iki velumos si filma ziurejom, net ir nesuprasdamas ka sneka, nes angliskai buvo, vistiek jam idomu buvo, negalejau gulti nuvaryti...bet didziausias mano vaikams atradimas buvo, kad senelis (mano tete) yra Edvardas, tai jiems akys issprogo: "kaip, kaip to vampyro "? lotuliukas.gif

pabaigoj filmo kai pradejo visus pavardem pristatineti, tai tikrai supratau, kad jau pabaiga verysad.gif taip graudu pasidare ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš pagaliau thumbup.gif Ną ka,tikrai gaila, kad viskas... Edvardas ištikrųjų nebetoks, koks pirmose dalyse, bet visiek jis man wub.gif Kaip ir anskčiau minėjau,man jų dukrytė wub.gif wub.gif Tik suaugusi nebe biggrin.gif Patiko tėčio apkabinimas Belos, taip keistai nustebo,kad kažkas nebe taip ir šiaip juokingų scenų buvo gerų.Labiausiai patiko kova ir jos apgaulė,salė plojo biggrin.gif
Atsakyti
skaiciau, kad si dalis neuzdirbs tiek daug, kaip Jaunatis...ir apskritai daug priestaringos info... kazkur radau kad Kristen filmuojasi filme Cali, bet jai lyg ir "ismete" , ne?
Atsakyti
uz kadro kaip vyksta filmavimai bigsmile.gif http://www.youtube.c...p;v=F8XyLYk_62k
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Skaitau tą temą jau nežinia kiek laiko, tik niekada neparašydavau smile.gif
Pagaliau pavyko ir man vakar nueiti į BA smile.gif
Tai kol jūs čia visą praeitą savaitę rašėt atsiliepimus, labai jau sunkiai laikiausi neskaičiusi, ir gerai, kad neskaičiau, nepažiūrėjus iš pradžių filmo blush2.gif
Šiaip didžiąją filmo dalį vis tikėjausi tokio woww, bet jo vis nebuvo, galvojau, ir niekaip nesupratau, kodėl čia tą filmą taip visi giria, kol neišgirdau Alisos žodžių, kad ateitį galima keisti biggrin.gif Tada tai jo, salės reakcija irgi tokia nebloga buvo biggrin.gif
Šiaip vis galvojau, kaip čia juos sulipdys atgal. Kad Karlailas tai vsio, jau sudegintas, Esmės baisiausiai gaila, bet dėl Alisos draugo, dar tikėjaus, kad tą galvą priklijuos biggrin.gif
Kas nelabai patiko, tai tikrai Čarlis ir visą likusį filmą atrodė labai suvargęs, apšepęs, ir Bella paskutiniame epizode, surištais plaukais, ir kažkaip labai jau paprastai aprengta, atrodo, kad vėl sugrįžusi prie žmogiškojo gyvenimo ax.gif biggrin.gif
Aišku filmą, kai bus geros kokybės intike žiūrėsiu dar šesis kartus mažiausiai, kaip ir anas dalis biggrin.gif
Beja, labai nustebino mama, šiandien sako, per rusišką kanalą praeitą savaitgalį mačiau tą tavo vampyrų filmą, kur tas aktorius pas tave ant facebook sienos biggrin.gif blush2.gif , rodė kai ji gimdė. Sako, negalėjau atitraukt akių nuo pradžios iki pabaigos filmo. Paskui pradėjo radyt BA2, bet jau puvo pirma nakties, tai nuėjo miegot. Žodžiu keista, kad mama neskaičiusi nei vienos knygos, pirmų trijų dalių nemačiusi, o ją taip užkabino ta ketvirta dalis biggrin.gif , ir dar keista, kad rusiski kanalai jau per teliką praeitą savaitę pradėjo rodyt BA2.
Atsakyti
nu žinokit netikiu, kad BA2 rodė... Rusijoj galima milijonus kinoteatruose susirinkt, manau tokios progos nepraleistų.

o ką, Jaunatis daugiausia uždirbo? reik eit pasiskaityt.
Papildyta:
aha jo, New Moon per du sykius rodymo iš viso uždirbo 712,21
o BA1 uždirbo 212,17, labai panašiai. bet New Moon aplenkė tik dėka antrojo rodymo, prieš Eclipsę, kur per vieną dieną suriko virš 2 mio

Atsakyti
viename dainu tekstu puslapyje A thousand years yra populiariausia daina biggrin.gif kaip kazkas youtubej rase, kad si daina tokia paprasta ir kartu labai taikliai sudeta visa saga ax.gif as irgi taip manau...o is kitu daliu mano vis dar megstamiausia yra flightless bird american mouth ax.gif bet jau tekstas ten biggrin.gif
Atsakyti
dar viena nesveika parodija lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...p;v=vxnNyev-0ZQ
Atsakyti
http://pramogos.delf...o.d?id=60092929
wub.gif wub.gif wub.gif

Nors rašo, kad lyg ir viešai paneigė tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudži: 27 lapkričio 2012 - 21:32
QUOTE(Partizanė @ 2012 11 26, 18:47)
*nu žinokit netikiu, kad BA2 rodė... Rusijoj galima milijonus kinoteatruose susirinkt, manau tokios progos nepraleistų.

**o ką, Jaunatis daugiausia uždirbo? reik eit pasiskaityt.
Papildyta:
aha jo, New Moon per du sykius rodymo iš viso uždirbo 712,21
o BA1 uždirbo 212,17, labai panašiai. bet New Moon aplenkė tik dėka antrojo rodymo, prieš Eclipsę, kur per vieną dieną suriko virš 2 mio

*aš irgi netikiu, mes turim NTV palydovą, kur rodo naujausius filmus, bet ten ant tiek naujų dar nerodo, labai abejoju ar dar ir artimiausiu metu rodys, sauslėlydis brangus filmas, neskaitant pirmosios dalies, tigi čia kultas, kainos jaučiu nežmoniškos, tokie kanalai tik vėliau nusiperka, kai filmas papinga.

**neveltui Jaunatis, tigi galima imt viską ir paaiškint biggrin.gif tigi po pirmos dalies visi žiauriai įsimylėjo Saulėlydį, ėmė skaityt knygas ir žiauriai susintrigavo, tai jau kai pradėjo rodyt tai visi ir nuėjo biggrin.gif o dar ir jacob'as išgražėjo, tai vapšė kiek limonų papildomai priplaukė lotuliukas.gif

QUOTE(Fudži @ 2012 11 27, 21:30)
http://pramogos.delf...o.d?id=60092929
wub.gif  wub.gif  wub.gif

*Nors rašo, kad lyg ir viešai paneigė tai biggrin.gif

*o siaubeli doh.gif netikiu kažkaip, dar jiems babkių per mažai, tai laužia iš piršto ką tik įmanoma (čia aš apie visokias žurnaliūgas)

ej, ar audros Jūsų galvelėse jau aprimo? biggrin.gif
aš tai iš torenčiuko tokį atsisiunčiau, aišku kokybė vis tiek lieva, nu bet ne taip baisu kaip kad nuripintas iš kinoteatro, tai žiūriu daba detales visas, tikrinu kur čia kas ir panašiai biggrin.gif

Čarlis man neužkliuvo, normalus tėtušis, gi žvejys, mentas, dėl dukters prisinervavo ir nesvarbu kad pas normalius, gerus "žmones" buvo g.gif o plius kad jis toks ne visai durnas, matosi filme įtarinėja ir supranta tik kad Bela nedingtų ramiaką įjungęs

kažkas čia apie Edwa kalbėjo, kad atseit nebe toks kaip pirmoj daly, tai aišku kad nebe toks tigi Vedęs biggrin.gif o jeigu rimtai, tai toj pirmoj daly žiauriai paslaptingas, tas žvilgsnis ir panašiai, tai nėr ko norėt, man jo vaidyba super, aš visur bandau pagaut kampą kodėl jis čia taip, o kodėl čia taip biggrin.gif
Belos vaidyba paskutinėj daly momentais perspausta cool.gif jau tą veidą taip suraukus, tokia pykta pykta, tokia arši, aišku knygoj ten taip ir rašė, tai jin ir vaidino biggrin.gif bet kartais ir toj knygoj perspausta, su tom detalėm, tai vat
Renesmė - jokių priekaištų, mažai ten jai teko, kompiterizuota - neužkliuvo.
Jacob'as, fainas, nesu jo gerbėja, bet tiko kuo puikiausiai, mažiau kabinėjosi prie Belos, tai gerai lotuliukas.gif
Ten tie visi kiti kalenai irgi normaliai, smulkmenėlių nesureikšminu.
Tie atvykeliai vampai tai faini irgi
Voltūriai labai patiko, man labai patinka Dakota, man ji super vaidino, Aro man irgi patinka ir tie kiti tokie įtikinami

Aj, o dėl to kad Bela ar tie kiti baisūs, na taigi ne Victoria secret šou biggrin.gif skonio reikalas, bet blizgučių juk ir neturėjo būt, juk ne pasaka. Man jeigu asmeniškai tai tie aktoriai gražiausi gyvenime, t.y. ant raudono kilimo, ar šiaip kur nupaparacinti, realūs biggrin.gif filme juos taip užturbina, kad jie tampa tokie nerealūs, kažkokie keisti, išvaizda, bet jei ten tokie ir turi būt, o kad jie filme negražūs tai nesutikčiau, savotiškai biggrin.gif
Atsakyti