QUOTE(Partizanė @ 2012 11 26, 18:47)
*nu žinokit netikiu, kad BA2 rodė... Rusijoj galima milijonus kinoteatruose susirinkt, manau tokios progos nepraleistų.
**o ką, Jaunatis daugiausia uždirbo? reik eit pasiskaityt.
Papildyta:
aha jo, New Moon per du sykius rodymo iš viso uždirbo 712,21
o BA1 uždirbo 212,17, labai panašiai. bet New Moon aplenkė tik dėka antrojo rodymo, prieš Eclipsę, kur per vieną dieną suriko virš 2 mio
*aš irgi netikiu, mes turim NTV palydovą, kur rodo naujausius filmus, bet ten ant tiek naujų dar nerodo, labai abejoju ar dar ir artimiausiu metu rodys, sauslėlydis brangus filmas, neskaitant pirmosios dalies, tigi čia kultas, kainos jaučiu nežmoniškos, tokie kanalai tik vėliau nusiperka, kai filmas papinga.
**neveltui Jaunatis, tigi galima imt viską ir paaiškint

tigi po pirmos dalies visi žiauriai įsimylėjo Saulėlydį, ėmė skaityt knygas ir žiauriai susintrigavo, tai jau kai pradėjo rodyt tai visi ir nuėjo

o dar ir jacob'as išgražėjo, tai vapšė kiek limonų papildomai priplaukė
QUOTE(Fudži @ 2012 11 27, 21:30)
*o siaubeli

netikiu kažkaip, dar jiems babkių per mažai, tai laužia iš piršto ką tik įmanoma (čia aš apie visokias žurnaliūgas)
ej, ar audros Jūsų galvelėse jau aprimo?
aš tai iš torenčiuko tokį atsisiunčiau, aišku kokybė vis tiek lieva, nu bet ne taip baisu kaip kad nuripintas iš kinoteatro, tai žiūriu daba detales visas, tikrinu kur čia kas ir panašiai
Čarlis man neužkliuvo, normalus tėtušis, gi žvejys, mentas, dėl dukters prisinervavo ir nesvarbu kad pas normalius, gerus "žmones" buvo

o plius kad jis toks ne visai durnas, matosi filme įtarinėja ir supranta tik kad Bela nedingtų ramiaką įjungęs
kažkas čia apie Edwa kalbėjo, kad atseit nebe toks kaip pirmoj daly, tai aišku kad nebe toks tigi Vedęs

o jeigu rimtai, tai toj pirmoj daly žiauriai paslaptingas, tas žvilgsnis ir panašiai, tai nėr ko norėt, man jo vaidyba super, aš visur bandau pagaut kampą kodėl jis čia taip, o kodėl čia taip
Belos vaidyba paskutinėj daly momentais perspausta

jau tą veidą taip suraukus, tokia pykta pykta, tokia arši, aišku knygoj ten taip ir rašė, tai jin ir vaidino

bet kartais ir toj knygoj perspausta, su tom detalėm, tai vat
Renesmė - jokių priekaištų, mažai ten jai teko, kompiterizuota - neužkliuvo.
Jacob'as, fainas, nesu jo gerbėja, bet tiko kuo puikiausiai, mažiau kabinėjosi prie Belos, tai gerai
Ten tie visi kiti kalenai irgi normaliai, smulkmenėlių nesureikšminu.
Tie atvykeliai vampai tai faini irgi
Voltūriai labai patiko, man labai patinka Dakota, man ji super vaidino, Aro man irgi patinka ir tie kiti tokie įtikinami
Aj, o dėl to kad Bela ar tie kiti baisūs, na taigi ne Victoria secret šou

skonio reikalas, bet blizgučių juk ir neturėjo būt, juk ne pasaka. Man jeigu asmeniškai tai tie aktoriai gražiausi gyvenime, t.y. ant raudono kilimo, ar šiaip kur nupaparacinti, realūs

filme juos taip užturbina, kad jie tampa tokie nerealūs, kažkokie keisti, išvaizda, bet jei ten tokie ir turi būt, o kad jie filme negražūs tai nesutikčiau, savotiškai