Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

as vakar antra karta buvau wub.gif Emociju maziau, koncentravausi i detales.. ax.gif daugiau stebejau aktoriu vaidyba..mane itikino vnz..kai kiti sako, kad Kristen tipo ne kokia aktore.. nu nusaukit nesutinku schmoll.gif
O siaip kai prasidejo musio scena.. tai ne i scena ziurejau o idrauge lotuliukas.gif Sedejo dideliom akim..ir uzspaudus burna , kad nerektu lotuliukas.gif
noriu dar wub.gif
Atsakyti
Nusiprikau ir aš penktadieniui bilietus,kaip laukiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 11 20, 22:02)

Kai apsikabino, aš irgi pasigedau Čarlio pastabos "vaje, kokia tu sušalusi". bet nieko panašaus nesakė.

atkreipk dėmesį kai dar kartą žiūrėsi į Čarlio reakciją apkabinat Belą - be žodžių matosi kad jis aiškiai pastebi kad jos kūnas žiauriai pasikeitęs ir šaltas
Atsakyti
Pirmadienį mačiau wub.gif wub.gif wub.gif ir noriu vėl biggrin.gif
Atsakyti
Tikrinau torrentus kasdien, ir vakar parsisiunciau, o sivakar paziurejau.. Viskas patiko, tik dara palauksiu geros kokybes iraso, cia is nekantrumo ziurejau, nes zinojau, kad neiskentesiu smile.gif
Beziurint kova, jau buvau taip supykus, susinervinus, zadejau po filmo ateit cia pasikeiksnot smile.gif
Taciau Edrvardas.. Ar tik man vienai jis tik pirmoj daly buvo toooks grazus? Kitose visai kitoks, nebera nei grozio, nei tokiu veido israisku, kas beziurint pirma dali ir pakerejo (nebuvau dar tada skaicius nei knygu, nei apskritai nezinojau nieko apie tokia saga)..
Atsakyti
Temsiuos ir as siandien vyra paziuret premjeros yahoo.gif ankstesnes dalys tai super patiko smile.gif Aktorius grazus ir gamta labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 11 22, 02:04)
Taciau Edrvardas.. Ar tik man vienai jis tik pirmoj daly buvo toooks grazus? Kitose visai kitoks, nebera nei grozio, nei tokiu veido israisku, kas beziurint pirma dali ir pakerejo (nebuvau dar tada skaicius nei knygu, nei apskritai nezinojau nieko apie tokia saga)..

sutinku 1000 % drinks_cheers.gif ta pati galvoju.. as tai kazkaip kalte verciu jo sukuosenai.. bet kita vertus.. nera toks degantis zvilgsnis kaip anksciau.. g.gif
Atsakyti
neiskenciau ir as...kadangi kino teatre paziureti galimybes neturiu, teko parsisiusti prastos kokybes neversta filma ir dar patyliukais reikejo ziuret, kad vaiku neprizadint lotuliukas.gif
aisku isdpudzio tokio nebuvo, kaip jums, kurios salej ziurejot, bet neiskentejau, labai norejau zinoti kaip ten viskas ax.gif
kadangi uzturbinot apie kovos scena, tai spirgejau, laukiau to netiketumo biggrin.gif o jis nuvyle...nes laukiau kazko dramatisko, o cia sast biggrin.gif bet aisku viskas gerai su ta pabaiga...

QUOTE(Partizanė @ 2012 11 20, 22:02)
Bado žaidynes - knygos pirma geriau, būtinai. bet filmas parsisiųstas gali atrodyti labai paprastas, na bet ką padarysi.

Tris dienas dingusi suaugusi dukra - nežinau, ar dėl to būtų tiek bėdos, juoba ištekėjusi, pas gerus žmones gi.

Kai apsikabino, aš irgi pasigedau Čarlio pastabos "vaje, kokia tu sušalusi". bet nieko panašaus nesakė.

QUOTE(ewaldina @ 2012 11 21, 19:04)
atkreipk dėmesį kai dar kartą žiūrėsi į Čarlio reakciją apkabinat Belą - be žodžių matosi kad jis aiškiai pastebi kad jos kūnas žiauriai pasikeitęs ir šaltas

ta pati norejau rasyt, kad jis tikrai buvo besiziojas kazka sakyti, bet tik apkabino ir viskas...man tik uzkliuvo, kad jam neuzkliuvo jog tas vaikas taip greit auga biggrin.gif bet gal ka praklausiau, nes prasta kokybe buvo...

o gal man kas nors galetu papasakoti, kaip knygoje viskas baigesi? jei negalima viesai, gal kam nesunku i AZ 4u.gif
Papildyta:
o del Edvardo...na man atrodo viskas ten gerai, juk pirmoje dalyje jie kitokie ir buvo, jis geide jos kitaip, o kad sioj dalyje Bela nustelbe kitus irgi naturalu, juk tai jos gyvenime viskas pasikeite.
Atsakyti
Sveikutes,

Na ka pasinaudojau proga kad drauge dar nenuejo i filma tai su ja kartu ejome. thumbup.gif

per ta visa kova drauge kaip surakinta sedejo as irgi... biggrin.gif aisku ir si karta susigraudinau kai jau i pabaiga ejo filmas... verysad.gif wub.gif

Man pagailo carlio toks apsileides, vargsiukas, suvarges... verysad.gif
Emetas raumenu kalnas nelabai patiko jis sioje dalyje schmoll.gif

Gaila kai visi pradejo zut, ir kai isaiskejo tai saleje buvo juoko suksniai thumbup.gif gerai "isdure" musio scena... thumbup.gif

Renesme mazute ziauriai grazi negalejau atsiziureti wub.gif
Paskui Aro kvailas juokelis tai ir sukele juoko lotuliukas.gif

O kaip jums Dzeines vaidmuo sioje dalyje?

Parsisiunciau garso takeli tai negaliu atsiklausyti siurpuliukai per kuna eina... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man būtų labiau patikęs normalus kūdikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faye @ 2012 11 23, 13:59)
O kaip jums Dzeines vaidmuo sioje dalyje?

nezinau, tik atkreipiau demesi kad akys baisioniskai apvestos biggrin.gif
Atsakyti
man patiko ta vieta, kai ja nuzude...gaila, kad ne istikruju biggrin.gif
Atsakyti