neiskenciau ir as...kadangi kino teatre paziureti galimybes neturiu, teko parsisiusti prastos kokybes neversta filma ir dar patyliukais reikejo ziuret, kad vaiku neprizadint
aisku isdpudzio tokio nebuvo, kaip jums, kurios salej ziurejot, bet neiskentejau, labai norejau zinoti kaip ten viskas
kadangi uzturbinot apie kovos scena, tai spirgejau, laukiau to netiketumo

o jis nuvyle...nes laukiau kazko dramatisko, o cia sast

bet aisku viskas gerai su ta pabaiga...
QUOTE(Partizanė @ 2012 11 20, 22:02)
Bado žaidynes - knygos pirma geriau, būtinai. bet filmas parsisiųstas gali atrodyti labai paprastas, na bet ką padarysi.
Tris dienas dingusi suaugusi dukra - nežinau, ar dėl to būtų tiek bėdos, juoba ištekėjusi, pas gerus žmones gi.
Kai apsikabino, aš irgi pasigedau Čarlio pastabos "vaje, kokia tu sušalusi". bet nieko panašaus nesakė.
QUOTE(ewaldina @ 2012 11 21, 19:04)
atkreipk dėmesį kai dar kartą žiūrėsi į Čarlio reakciją apkabinat Belą - be žodžių matosi kad jis aiškiai pastebi kad jos kūnas žiauriai pasikeitęs ir šaltas
ta pati norejau rasyt, kad jis tikrai buvo besiziojas kazka sakyti, bet tik apkabino ir viskas...man tik uzkliuvo, kad jam neuzkliuvo jog tas vaikas taip greit auga

bet gal ka praklausiau, nes prasta kokybe buvo...
o gal man kas nors galetu papasakoti, kaip knygoje viskas baigesi? jei negalima viesai, gal kam nesunku i AZ
Papildyta:
o del Edvardo...na man atrodo viskas ten gerai, juk pirmoje dalyje jie kitokie ir buvo, jis geide jos kitaip, o kad sioj dalyje Bela nustelbe kitus irgi naturalu, juk tai jos gyvenime viskas pasikeite.