QUOTE(meduolia @ 2012 11 18, 19:22)
egliosha, kaip taviškis?
tas "išrišimas" tai infarktas ten visiems buvo, ir plojo ir juokėsi ir dusavo, siaubekas žodžiu, man tai kaip ir anksčiau rašiau permušė per visą kūną
tas "išrišimas" tai infarktas ten visiems buvo, ir plojo ir juokėsi ir dusavo, siaubekas žodžiu, man tai kaip ir anksčiau rašiau permušė per visą kūną

kad mano bachurai mane nuveze, paskui parveze, tai nespejo vieni pabut baisiai

aha, as tai nesijuokiau, buvau tiek apsalus

Jau turiu camripą
ale kokybė atitinkama

ale kokybė atitinkama

aš daba galvoju ar man pakentėt iki geresnės kokybės?
važiuosiu pas mama kitą savaitę, prašė atsivežt filmą, jinai irgi alpsta dėl saulėldžio, knygas skaitė, visas dalis matė, bet ta prasta kokybė varo į neviltį. Žodžiu dilema, ar plaut smegenis, kad koks geras filmas buvo ir nerodyt filmo, ar vis tik rodyt prastoką ir taip sugadint patį geriausią efektą
aš dar vat noriu pagirt filmą eilinį kart labai geras garso takelis, nu nesu mačius geresnio garso takelio taip tinkančio prie siužeto, part 1 biški popsoviau buvo, bet ir tai fainai sukosi mašinoj ojojoj kiek ilgai kompaktėlis
o šitam kaip tyčia staigmenėlę dar buvo, mano mylima grupė pasirodo sugrojo šiam takely
einu ieškot ir aš ripo, dėl visa ko

aš dar vat noriu pagirt filmą eilinį kart labai geras garso takelis, nu nesu mačius geresnio garso takelio taip tinkančio prie siužeto, part 1 biški popsoviau buvo, bet ir tai fainai sukosi mašinoj ojojoj kiek ilgai kompaktėlis

einu ieškot ir aš ripo, dėl visa ko

Nu jau per savaitgali buvau nurimus siek tiek del to Twilight.. paskaiciau jusu komentarus ir vel nuo pradziu viskas galvoj
kazkaip negaliu sustot galvot.. nu nes nu taip faina buvo
Jau laukiu kada vel eisiu tai negaliu.. net spirgu
As kazkaip net nzn gal po antro paziurejimo galesiu kazka daugiau pakomentuot.. nes dabar tas geras nesveikai geras ispudis uzgoze viska.. negaliu analizuot smulkmenu.. aktoriu, scenu... vnz
man tai labai gaila kad baigesi.. kaip ir sakiau labai noreciau Neses ir Jzaikobo istorijos
O siaip..viskas turi pabaiga.. zinau kad sitas filmas kaip ir kiti mano favoritai bus visada lentynoj ranka pasiekiami
Bado zaidines uzkabino ir mane... masciau ar verta knygas skaityt.. bet kaip supratau verta
Vokietija - premjera
(man is visu kristen pastaruju aprangu.. sita pati prasciausia
)

cia po
savam stiliuke

kazkaip negaliu sustot galvot.. nu nes nu taip faina buvo

As kazkaip net nzn gal po antro paziurejimo galesiu kazka daugiau pakomentuot.. nes dabar tas geras nesveikai geras ispudis uzgoze viska.. negaliu analizuot smulkmenu.. aktoriu, scenu... vnz

man tai labai gaila kad baigesi.. kaip ir sakiau labai noreciau Neses ir Jzaikobo istorijos

O siaip..viskas turi pabaiga.. zinau kad sitas filmas kaip ir kiti mano favoritai bus visada lentynoj ranka pasiekiami

Bado zaidines uzkabino ir mane... masciau ar verta knygas skaityt.. bet kaip supratau verta

Vokietija - premjera

cia po

Pažiūrėjau camripą, tai prisiminiau kaikurias vietas.
Kai prie Aro prieina Renesmė tai jau tooooooks idiotiškas jo juokas
O šiaip patiko kaip jis ten elgėsi žinodamas kokia būtų pabaiga jei kautųsi.
Kai camripas, tai girdisi salės reakcijos, audringai ten sureagavo 'išrišime'
Žodž jėga.. Bet kas čia norėjo kine nemačiusiam žmogui rodyt camripą, tai nesiūlau... nėr nei dešimtadalio vaidzo nei garso. Ten gi pradžioj rodo visus Balos pojūčius, vaidzus, garsus, tai nieko nesuprasi taip žiūrėdamas.
Šita geltona Kristen suknia nilabai nilabai.. Gražiausias man juodas kostiumas.
Kai prie Aro prieina Renesmė tai jau tooooooks idiotiškas jo juokas

Kai camripas, tai girdisi salės reakcijos, audringai ten sureagavo 'išrišime'

Žodž jėga.. Bet kas čia norėjo kine nemačiusiam žmogui rodyt camripą, tai nesiūlau... nėr nei dešimtadalio vaidzo nei garso. Ten gi pradžioj rodo visus Balos pojūčius, vaidzus, garsus, tai nieko nesuprasi taip žiūrėdamas.
Šita geltona Kristen suknia nilabai nilabai.. Gražiausias man juodas kostiumas.
Stengiuosi neskaityt komentarų
bet neišeina
laaaaaaabai noriu į kiną. Dar dienelę ar dvi pakentėt teks...

Sveikos,
nrs mačiau praeitą ketvirtadienį ale vis iš galvos neišeina. Užsrtigo ir man už akiračio kad su tuo čiut ūgtelėjusiu vaiku kažkas ne taip ta ranka taip įdomiai atrodė
O finalas po kovos tai užmušė, kai prasidėjo, tai kažkaip toks jausmas apėmė negali būt, negali būt, o kai jau išrišo tai irgi - ar tikrai, ar tikrai viskas gerai?
Sėdžiu daba nuo to ketvirtadienio aišku laukiu padorios kokybės torento ir vis jūsų komentarus skaitau kad įsitikint ar tikrai manęs akys neapgavo ir viskas pasibaigė taip kaip mačiau
Režisieriai, scenaristai ir visi kiti padirbėjo super, tam kad sukelt tokią audrą netgi vidutinio amžiaus moterom ( nu čia aš apie tas kam virš 30
su lengva ironija, nes tipo paaugliai dėl jo alpsta o rimti žmonės nilabai) reikia daug pastangų įdėt.
Pamenu kai ėjom su sūnum į akoropolį to filmo žiūrėt sakiau jam, kad tikiuos nebūsiu viena tarp paauglių
ir tikrai mačiau pagyvenusių nu ant pensijos ribos ir vyrų ir moterų.
O kai mes žiūrėjom tai publika tikrai superinė buvo, kvatojo visi pradžioj iš juokelių, pokštų kai Bela dabė š kailį Jakobui, o Edvardas komentavo
ir t.t. kai prasidėjo kova tai visi apšalę sėdėjo.
nrs mačiau praeitą ketvirtadienį ale vis iš galvos neišeina. Užsrtigo ir man už akiračio kad su tuo čiut ūgtelėjusiu vaiku kažkas ne taip ta ranka taip įdomiai atrodė

O finalas po kovos tai užmušė, kai prasidėjo, tai kažkaip toks jausmas apėmė negali būt, negali būt, o kai jau išrišo tai irgi - ar tikrai, ar tikrai viskas gerai?
Sėdžiu daba nuo to ketvirtadienio aišku laukiu padorios kokybės torento ir vis jūsų komentarus skaitau kad įsitikint ar tikrai manęs akys neapgavo ir viskas pasibaigė taip kaip mačiau

Režisieriai, scenaristai ir visi kiti padirbėjo super, tam kad sukelt tokią audrą netgi vidutinio amžiaus moterom ( nu čia aš apie tas kam virš 30

Pamenu kai ėjom su sūnum į akoropolį to filmo žiūrėt sakiau jam, kad tikiuos nebūsiu viena tarp paauglių

O kai mes žiūrėjom tai publika tikrai superinė buvo, kvatojo visi pradžioj iš juokelių, pokštų kai Bela dabė š kailį Jakobui, o Edvardas komentavo

QUOTE(ewaldina @ 2012 11 19, 10:07)
kvatojo visi pradžioj iš juokelių, pokštų kai Bela dabė š kailį Jakobui, o Edvardas komentavo

Šita vieta tikrai gerulė

QUOTE(Fudži @ 2012 11 19, 11:07)
aha ir dar visi lūžo kai Jakobas nusirenginėjo prieš tėvą

aplamai kuo daugiau mąstau tuo daugiau smagių vietų iš pradžios prisimenu