Įkraunama...
Įkraunama...

Bausmės darželyje

QUOTE(krikre @ 2009 09 11, 09:57)
pradejo dukra eit i darzeli, 3 dienas ejo noriai. ketvirta diena radau verkiancia kai atejau pasiimti, mane pamacisu nustebo sako mama kodel tu atejai.sakau pasiimti taves kaip kiekviena diena , o ji sako, aukletoja sake jei nevalgysiu kotleto mama neateis manes pasiimti, paliks mane. kaip jums tokie auklejimo metodai?  doh.gif

nematau nieko baisaus ax.gif

O jūs niekada nepasakote savo vaikui, jei nedarysi to, nebus taip ir taip .Aš pasakau: jei negulėsite 22val.ryt eisite gult 21 val. Ir mano vaikai žino, kad mama nejuokauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 12 rugsėjo 2009 - 17:20
QUOTE(Juračiuks @ 2009 09 12, 18:17)
nematau nieko baisaus  ax.gif
O jūs niekada nepasakote savo vaikui, jei nedarysi to, nebus taip ir taip .Aš pasakau: jei negulėsite 22val.ryt eisite gult 21 val. Ir mano vaikai žino, kad mama nejuokauja  smile.gif

O ar sakote, kad iseisite visam laikui? Kalbate apie skirtingus dalykus.
Atsakyti
QUOTE(krikre @ 2009 09 11, 09:57)
pradejo dukra eit i darzeli, 3 dienas ejo noriai. ketvirta diena radau verkiancia kai atejau pasiimti, mane pamacisu nustebo sako mama kodel tu atejai.sakau pasiimti taves kaip kiekviena diena , o ji sako, aukletoja sake jei nevalgysiu kotleto mama neateis manes pasiimti, paliks mane. kaip jums tokie auklejimo metodai?  doh.gif

Absurdas ohmy.gif , kitaip nepasakyciau. Ne nu tos aukletojos tai ryskiai turetu pasimokyti vaiku psichologijos. Jei jautresnis vaikas, tai isvis po tokiu zodziu kims ta maista iki apsivemimo, kad tik ta mama ateitu. Nu bliamba, susinervinau.... schmoll.gif
Atsakyti
SIULAU CIA PASISKAITYT, KAIP AUKLETOM IR NETIK ATRODO KAI VAIKAI "DEBILISKAI" BAUDZIAMI

http://www.supermama...?...52611&st=96
Atsakyti
kaip manote, ką daryti tokiu atveju auklėtojai g.gif

Vedu sūnų į darželį trečia savaitė. Pradžioje jam buvo įdomu, kas tie vaikai, o dabar vaikai jam nebeįdomūs. Vaikus stumia nuo savęs, net su pykčiu. Pastūmė berniuką ir tam mėlynė po akimi "išaugo".
Kaip bausti auklėtojai mano sūnų, jei jis nesupranta, kad taip negalima g.gif .
Šį kartą auklėtoja jį pasodino kelioms minutėms atskirai. Kadangi sūnus ir taip žaidžia atskirai nuo vaikų, valgo atskirai, neįvertino tai kaip baismės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reset: 21 spalio 2009 - 14:21
QUOTE(reset @ 2009 10 21, 15:15)
kaip manote, ką daryti tokiu atveju auklėtojai g.gif

Vedu sūnų į darželį trečia savaitė. Pradžioje jam buvo įdomu, kas tie vaikai, o dabar vaikai jam nebeįdomūs. Vaikus stumia nuo savęs, net su pykčiu. Pastūmė berniuką ir tam mėlynė po akimi "išaugo".
Kaip bausti auklėtojai mano sūnų, jei jis nesupranta, kad taip negalima g.gif .
Šį kartą auklėtoja jį pasodino kelioms minutėms atskirai. Kadangi sūnus ir taip žaidžia atskirai nuo vaikų, valgo atskirai, neįvertino tai kaip baismės  doh.gif

As niekada nesikisu i vaiku santykiu,nebent matau kad amzius nelygus.Siaip faktas...reikia paaiskint kad taip negalima,kad kitam kaip ir tau skauda.Pas mus pirma menesi vyko kova tarp senbuviu ir maniskio,buvo ir melyniu ir apdraskymu ir kandziojimu visko.Dabar jau zaidzia visada kartu ir viskas ok.

Smurtine bausme,ar tokiu psichologiniu teroru bausti kaip mama neateis negaleciau niekada pateisinti.Viena kai tevai suduoda per dupce ir visai kita kaip svetimas zmogus doh.gif
Atsakyti
o išvest į kitą grupę pas didesnius vaikus - gera bausmė ar ne? laukiu nuomonių. Čia bausmė už tai, kad mėtė žaislus ax.gif
Atsakyti
Mano galva, bloga.
Nors pamenu ir mano laikais, tokios bausmės buvo naudojamos. Tiesa, pačiai neteko išbandyt, ir nenorėčiau, akd mano vaikas išbandytų.
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2009 10 22, 15:09)
o išvest į kitą grupę pas didesnius vaikus - gera bausmė ar ne? laukiu nuomonių. Čia bausmė už tai, kad mėtė žaislus ax.gif

Manau, kad taip negerai... ax.gif
Jei mano taip nubaustu doh.gif i darzeli jau nebenuvesciau doh.gif butu riksmas, klyksmas ir nebepaleistu kojos rolleyes.gif
Nebausti vaikus reikia, o aiskinti, pavyzdziais graziais... pagal situacija mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 22 spalio 2009 - 16:08
QUOTE(lemurmur @ 2009 10 22, 17:08)
Manau, kad taip negerai...  ax.gif
Jei mano taip nubaustu  doh.gif  i darzeli jau nebenuvesciau  doh.gif butu riksmas, klyksmas ir nebepaleistu kojos  rolleyes.gif
Nebausti vaikus reikia, o aiskinti, pavyzdziais graziais... pagal situacija  mastau.gif

Sutikčiau, kad tik padėtų apraminti...nors manau, kad sūnus ir vyresniokų grupėje duotų į kailį patikrinimui rolleyes.gif Gerai būtų, kad gautų atgal doh.gif . Maniškis stumdo savo bendraamžius(trimetinukus), vaikų tėvai turi pretenzijų, kad neauklėju.
Ugdau jį spartietiškos mokyklos principais-išgyventi bet kokiomis sąlygomis cool.gif . Tai va ir auklėtojos kenčia, nes agresija į agresiją atsakyti nevalia, o mažius stato kolektyvą ant blakstienų wub.gif Aš už bausmes, kurios teigiamai įtakoja tolimesnį vaiko elgesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reset @ 2009 10 22, 19:47)

Ugdau jį spartietiškos mokyklos principais-išgyventi bet kokiomis sąlygomis cool.gif . Tai va ir auklėtojos kenčia, nes agresija į agresiją atsakyti nevalia, o mažius stato kolektyvą ant blakstienų wub.gif 

Nematau kuom čia didžiuotis g.gif
Mano mažasis ir muštukas, bent jau kiek stebiu jo kova su broliu "dėl vietos po saule". PAprastai kimba pirmas, bijojau, kad ir darželyje nebūtų didžiausias agresorius, nes kerta ir dar paklausia "žinai už ką gavai"? KAip dar trijų neturinčiam, manau, kad per "griežtai" jis čia.
Auklėtoja nuramino, kad daržely pirmas nepradeda, gal kad mažiausias grupėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(reset @ 2009 10 22, 20:47)
Sutikčiau, kad tik padėtų apraminti...nors manau, kad sūnus ir vyresniokų grupėje duotų į kailį patikrinimui rolleyes.gif  Gerai būtų, kad gautų atgal doh.gif .  Maniškis stumdo savo bendraamžius(trimetinukus), vaikų tėvai turi pretenzijų, kad neauklėju.
Ugdau jį spartietiškos mokyklos principais-išgyventi bet kokiomis sąlygomis cool.gif . Tai va ir auklėtojos kenčia, nes agresija į agresiją atsakyti nevalia, o mažius stato kolektyvą ant blakstienų wub.gif  Aš už bausmes, kurios teigiamai įtakoja tolimesnį vaiko elgesį  biggrin.gif

Jei vaikas judrus, aktyvus, reikia aukleti-mokyti, kad moketu gyventi kolektyve mastau.gif o ne isgyventi.. biggrin.gif
Aukleti turetu teveliai namie doh.gif , mokyti gyventi kolektyvia, o ne uzlipti visiems ant galvu.. Darzelyje aukletojos uzsiima vaiku ugdymu ir jusu praleistu spragu neuzlopis... doh.gif O baudziant vaika, mato tas bausmes kiti vaikai ir nevisi gerai i jas reaguoja. Zinokit vienus bausmes drausmina, kitus suspaudzia i kokona ir nebeleidzia vaikui laisvai pasireiksti blush2.gif
O didziuotis spartietisku auklejimu.. doh.gif Vaikutis visad bus vienas, netures draugu unsure.gif bus visad keistuoliu, vienisium.. Kumsciais draugu neprisirisi... blink.gif
Atsakyti