QUOTE(vota @ 2006 03 29, 01:03)
1-Tai gal tu,geguzevasaris pasakysi, kad nekreipti i vaiko psichologine bukle, kuri pasikeite kai pradejo miegoti pietu miego. Butent, kad yra tokiu, kurios ir sako. Nu tai ka? visiems taip buvo ir taip turi buti, praeis.
ir kaip tai ne tevu reikalas. o tai kieno jei ne tevu.
2- Sakai, kad kaip gatveje vaikai kalba... O taip ir kalba, nes tokios aukletojos ar mokytojos imasi savo auklejimo metodu, o ne prabnesa tevams.
ir kaip tai ne tevu reikalas. o tai kieno jei ne tevu.
2- Sakai, kad kaip gatveje vaikai kalba... O taip ir kalba, nes tokios aukletojos ar mokytojos imasi savo auklejimo metodu, o ne prabnesa tevams.
1-žinoma kreipti.
Bet tu pati pagalvok ,jei būtum maža mergaitė ,tave paimtų migdyti svetimas žmogus ,svetimoje nei nemų aplinkoje, ar tu neprotestuotum? Aš esu tikra ,kad kokia auklė ,auklėtoja nuostabi bebūtų ,vaikui mama yra viskas.Ir gali būti ,kad tas mažylis išgyvena vien todėl,kad migdo jį ne mama.Tai kaip tuomet mamai nutraukti tą bambagyslę ,kad ji galėtų grįžti į darbą ? Ogi vienas vienintelis dalykas-kantrybė ir geranoriškumas,ir nerodyti vaikui savo susirūpinimo (nes taip tik dar labiau juos padarome popomis).Tikrai žinau ,ką sakau, auginau pati mažus vaikus ir palikdavau ne bet kam ,o savo mamai.Netgi tuomet man plyšdavo širdis kai nenorėdavo manęs paleisti.Sakysi čia ne bambagyslės ryšys? Tiesiog kol vaikai mažučiukai mes esame truputį perekšlės , bet jie užauga ir į viską pradedi žiūrėti nebe perekšlės ,o mamos akimis. Todėl pritariu toms ,kurios sako :taip buvo ,tikrai praeis.
2-Tai pasirodo va kas kaltas ,jog gatvėje antrokas pasiūlo išr.... savo bendrametę ir pasako ,jog jos adresas utėlių 4...
Na tu čia ir pasakei teiginį...Gerai ,kad aš ne pedagogė, o tai tikrai įsižeisčiau.