QUOTE(doremifasolasi @ 2014 11 25, 21:02)
,,priziurima...tiesiog suvarzyta vaiko judejimo laisve...o del dantu isismusimo, aisku, skausminga trauma...bet atsitinka visko ir namie... tiesiog jauciates pati auksciau aukeltoja, kuri jusu atsiprasineja uz nieka, taip, vaikai stovint veitoj nugriuna, ar kojos susipina
Na nesu ta aikstinga mamyte, kuri visus ant blakstienu stato Del dantuku, tai yra tam tikru niuansu, jei tai butu atsitike aukletojai matant ar grupeje, aisku skaudu, bet kam nepasitaiko. Prie manes irgi susizeidzia. Bet tada vaikas susizeide koridoriuje nusirisdamas nuo laiptu eidamas is muzi kos pamokos vienas. Nes neatejo vaiku pasiimti,o muzikos mokytoja nepalidejo. Vat cia ir yra nusizengimas. Ir siaip daug ten niuansu, Esme tame.kad reikia kovoti del savo vaiku, nes darzelyje vaikuciai praleidzia didziaja dali savo dienos. Ir ne tiek to atsiprasymo reikia, kiek demesio savo vaikui. Rezultatas toks,kad pagerejo saugumas ir demesio rodymas ne tik mano vaikui, bet demesingiau ziurima ir i kitus grupes vaikus.
Tik nereikia sakyti,kad vaiku daug ir aukletojos pavargsta. Pilnai sutinku ir suprantu, kad uz tokia alga salygos nera pacios geriausios, bet vaikai nekalti delto. Jie neturi buti uzdaromi tualete, tampomi ar kitaip skriaudziami. Bausme turi buti ir jos tikrai reikalingos, kad vaikai jaustu riba ir zinotu taisykles. Bet jos neturi kenkti vaiko raidai ir nervu sistemai. Ir tikrai jei matyciau kitu vaiku tampima ar saukima ant ju. Tikrai aukletojai mandagiai paskyciau,kad gal neverta taip elgtis. Gal tu vaikuciu tevai net nenumano,kas grupeje vyksta.
As noreciau,kad kazkas uzstotu mano vaika, jei jis butu skriaudziamas man nematant.
Cia tikmano nuomone, nepriimkite asmeniskai