Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elzė @ 2011 11 26, 23:22)
o kas per problemos?

mes gulejom ir paleido keliom savaitem namo, mat roto virusas ligoninei. Sake grizt kai susitvarkys viduje
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 11 24, 22:31)
Jei dar vis ieskote, kuo paskaninti kosytes, tai va musu atrastas "auksas", su kuriuo viskas daug skaniau, nei sausa valgyti wink.gif : http://ekopirk.lt/ek...nis-ghi-khyber/

Mes esam is kauno, tai perkam maksimos bazej, jei esat is mazesnio kokio miesto, tai galima internetu uzsisakyt is kokios eko parduotuveles.....uztenka tikrai ilgam wink.gif

as is sito gerio kepu nerealu pyraga thumbup.gif bet darau su kvieciu miltais, nes mes jau juos valgom
Atsakyti
QUOTE(dinuxxx @ 2011 11 26, 22:23)
  O dukrytes veidukas visai švarus. Įdomu ar tikrai? 

Gal ir tiesa, as ir kazkur skaiciau. Mano dukrytei irgi labai retai ant veido oda issauseja, paprastai ant koju, kartais dar ant ranku. O ji alergiska ziedadulkems, ne maistui. Jura mums visai nepadeda, pablogina dar sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2011 11 27, 08:57)
Gal ir tiesa, as ir kazkur skaiciau. Mano dukrytei irgi labai retai ant veido oda issauseja, paprastai ant koju, kartais dar ant ranku. O ji alergiska ziedadulkems, ne maistui. Jura mums visai nepadeda, pablogina dar sakyciau.

Prie juros reik vaziuot menesiui nemaziau, kad matytusi koks efektas, per pirmas 10 dienu, vaikas tik adaptuojasi prie kito klimato (jei vaziuojat kur silciau), o veliau vyksta jau gydymas ir pokyciai. Prie Baltijos aisku adaptacijos reik maziau, bet ir oras ir vanduo saltas, gal del to ir maziau odyte to gerio gauna.
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 11 27, 00:12)
mes gulejom ir paleido keliom savaitem namo, mat roto virusas ligoninei. Sake grizt kai susitvarkys viduje

o kada cia taip buvo?! blink.gif Mes dabar gulim, bet niekas nieko nesako, tik neleidzia kolidoriuje buti. Paklausiu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 11 27, 11:11)
o kada cia taip buvo?!  blink.gif Mes dabar gulim, bet niekas nieko nesako, tik neleidzia kolidoriuje buti. Paklausiu  mad.gif

Tai kai ką nors sužinosit, brūkštelkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 11 26, 23:50)
as is sito gerio kepu nerealu pyraga  thumbup.gif  bet darau su kvieciu miltais, nes mes jau juos valgom

Gal receptuka? smile.gif
Na mes dar kvietiniu miltu nevalgom, tik stebiu mazes bukle,kai gaminu kanors is ju. Seniau kartu vituvej negaledavo buti, dabar jau galim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatuuke: 27 lapkričio 2011 - 13:03
Ach, jan tie dermatitis. Duok Dieve, kad neperaugtu i alergijas
Atsakyti
Del Oilatum, tikrai panaudojus krema mums irgi atsirado ir raudonu spuogeliu, ko pries tai nebuvo. bet naudojau tik keliose vietose ir daugiau to kremo nebenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidem: 27 lapkričio 2011 - 14:37
QUOTE(dinuxxx @ 2011 11 26, 22:23)
Ai dar pridėsiu, kad šeimos gydytoja sakė, kad jai čia panašu labai, kad ne nuo maisto, nes nuo maisto labiausiai puola veiduka, ausytes..... O dukrytes veidukas visai švarus. Įdomu ar tikrai?

Dažniau taip.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Visu temuciu atgal tikrai neskaiciau, nes neturiu tam laiko, paskaiciau tik sia temute..

Mano suneliui ir gi yra atopinis dermatitas, kuris visu grazumu islindo pries gera menesiuka, nors nuo gimimo turejo polinki, bet net keleta alergologu mane tikino kad cia nieko jam nera. Maitinu pati, isskyrus naudodavau misinuka skanint kosem, jau apie 4 men man jis naktim nemiegodavo, kol islindus AD aplink akytes (labai bjauri vieta) ir aplink burna, nutraukiau duot misini ir viska kas labiausiai alergizuoja, ir nuo tos nakties ramiausiai miegam, aplink akytes pradejo odyte taisytis, bet derje dabar geria vaikis penicilina del stipraus ausyciu uzdegimo, ir siandien jau ketvirta para ir odyte aplink akytes vel uzraudo baisiausiai, kaktyte isbere ir smilkinius, aplink burnyte raudonuma sir sausumas vel isryskejo. Ar tai galejo but nuo penicilino?

Lygtais skaiciau kad wytaute naudojo kazkoki kremuka butent aplink akytes. Norejau paklausti kaip aplink akytes pas jos vaikuti buvo? paraude, issauseje, gal siek tiek niezejo? nes nezinau kaip atitaisyt ta odyte aplink akytes, labai liudna kai ziuriu i sunelio akytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sraiges @ 2011 11 27, 16:28)
Sveikos mamytes,

Visu temuciu atgal tikrai neskaiciau, nes neturiu tam laiko, paskaiciau tik sia temute..

Mano suneliui ir gi yra atopinis dermatitas, kuris visu grazumu islindo pries gera menesiuka, nors nuo gimimo turejo polinki, bet net keleta alergologu mane tikino kad cia nieko jam nera. Maitinu pati, isskyrus naudodavau misinuka skanint kosem, jau apie 4 men man jis naktim nemiegodavo, kol islindus AD aplink akytes (labai bjauri vieta) ir aplink burna, nutraukiau duot misini ir viska kas labiausiai alergizuoja, ir nuo tos nakties ramiausiai miegam, aplink akytes pradejo odyte taisytis, bet derje dabar geria vaikis penicilina del stipraus ausyciu uzdegimo, ir siandien jau ketvirta para ir odyte aplink akytes vel uzraudo baisiausiai, kaktyte isbere ir smilkinius, aplink burnyte raudonuma sir sausumas vel isryskejo. Ar tai galejo but nuo penicilino?

Lygtais skaiciau kad wytaute naudojo kazkoki kremuka butent aplink akytes. Norejau paklausti kaip aplink akytes pas jos vaikuti buvo? paraude, issauseje, gal siek tiek niezejo? nes nezinau kaip atitaisyt ta odyte aplink akytes, labai liudna kai ziuriu i sunelio akytes  verysad.gif

sveikute, cia mes aplink akytes tepem, mums israse toki labai svelnu tepaliuka alergologe - Maxidex- anotacijoje parasyta kad ji galima i akies vidu naudoti. mums kazkiek jis padeda. kaip pas mus atrodo aplink akytes odele - kazkur keliau foto, paberta, niezti, issausieja odele, net truputuka ten pleiskanuoja, paraude doh.gif
Mes irgi dabar sergame - mums pulingoji angina- tai irgi geriame antibiotikus jau 3 diena ir matau kad jau ant pilvo islindo berimu doh.gif tik baigsime antibiotikus - iskart pradesiu duot gerasias bakterijas.

Atsakyti