QUOTE(sraiges @ 2011 11 27, 16:28)
Sveikos mamytes,
Visu temuciu atgal tikrai neskaiciau, nes neturiu tam laiko, paskaiciau tik sia temute..
Mano suneliui ir gi yra atopinis dermatitas, kuris visu grazumu islindo pries gera menesiuka, nors nuo gimimo turejo polinki, bet net keleta alergologu mane tikino kad cia nieko jam nera. Maitinu pati, isskyrus naudodavau misinuka skanint kosem, jau apie 4 men man jis naktim nemiegodavo, kol islindus AD aplink akytes (labai bjauri vieta) ir aplink burna, nutraukiau duot misini ir viska kas labiausiai alergizuoja, ir nuo tos nakties ramiausiai miegam, aplink akytes pradejo odyte taisytis, bet derje dabar geria vaikis penicilina del stipraus ausyciu uzdegimo, ir siandien jau ketvirta para ir odyte aplink akytes vel uzraudo baisiausiai, kaktyte isbere ir smilkinius, aplink burnyte raudonuma sir sausumas vel isryskejo. Ar tai galejo but nuo penicilino?
Lygtais skaiciau kad
wytaute naudojo kazkoki kremuka butent aplink akytes. Norejau paklausti kaip aplink akytes pas jos vaikuti buvo? paraude, issauseje, gal siek tiek niezejo? nes nezinau kaip atitaisyt ta odyte aplink akytes, labai liudna kai ziuriu i sunelio akytes
sveikute, cia mes aplink akytes tepem, mums israse toki labai svelnu tepaliuka alergologe - Maxidex- anotacijoje parasyta kad ji galima i akies vidu naudoti. mums kazkiek jis padeda. kaip pas mus atrodo aplink akytes odele - kazkur keliau foto, paberta, niezti, issausieja odele, net truputuka ten pleiskanuoja, paraude
Mes irgi dabar sergame - mums pulingoji angina- tai irgi geriame antibiotikus jau 3 diena ir matau kad jau ant pilvo islindo berimu
tik baigsime antibiotikus - iskart pradesiu duot gerasias bakterijas.