QUOTE(LiloSun @ 2011 12 22, 14:35)
del kojyciu tai padarykite
odos paseli, nes gali buti kokia infekcija, pvz auksinis stafilokokas, o ji veikia ne betkoks antibas, padaro tuo paciu ir kokiem antibam jautrus.
Del pilvuko putimo, tai pdarykite
kiekybini ismatu paseli, parodys kiek geruju kiek bloguju yra zarnyne, tada jau bus aiskiau kokiu geruju truksta.
DAr galima padaryti kiek prisimenu
fermentu tyrima, ar uztenka ju maistui skaidyti
O man idomu kur galima padaryt odos paseli, tikraiusiai Kauno g.?
Del ismatu paselio tai Zolyno g. manau turetu daryt, del fermentu reikes pasiskambint.
Aciu labai
QUOTE(Dzhine @ 2011 12 22, 14:37)
Labas,
bent mano vaikui beria panasiais spuogeliais, tik tikrai ne taip stipriai, kuomet sunkeja virskinimas, kieteja viduriai, uzsilaiko tustinimas.
Kokia savaite duodu lasiukus nuo pilvo putimo - jie padeda dujoms iseiti. Gerosios bakterijos taip pat neatsiejamas reikalas. tik butinai rinkites ne pieno kilmes. Musu atveju tiko Vega ir Linex. Siltos, ilgai trunkancios voneles, masaziukai. Gerti kuo daugiau vandenuko. Nepastebejau, kiek vaikuciui laiko. Bet jei daugiau nei puse metu, siulyciau isbandyti silpnute juoduju serbentu arbatyte - valo oganizma, taip apt tinka maudynems.
Pasidalinau savo mintimis ir patirtimi, gal kitos mamos tures kitokiu variantu. Sekmes ir ramybes
na jam tas berimas jau gal pries 2 savaites atsirado, bet nebuvo toks stiprus kaip dabar ir zinokit, kai paraset del viduriuku kietejimo ir uzsilaikimo, tai jo paskutiniu metu siek tiek buna kietesni, siandien pasitustino, bet pries tai 3 dienas
nors pries tai kiekviena diena. O bakterijas mums lygtai israsinejo bifolac, o dabar alergologe patare Biogaia, sake jau dabar pas mus pasirode pries tai tik is uzsienio atvezdavo, ir dar sake nuo pilvo putimo Espumisan, bet man labiau patare Colinox.
Vaikui jau 1,7m., o joduju serbentu kaip tik esu prisaldziusi, o del voneliu, tai kaip tik kazkur skaiciau, kad lygtai su AD nelabai patartina daznai maudyt
o paskui butinai gerai sudrekint odele.
Aciu uz nuomone
QUOTE(Amelita @ 2011 12 22, 16:37)
Akilezna, nesu profe, bet ant pilvuko matos, sausos, rausvos demes. Jas reikia ypatingai drekinti. O jos yra, nes i kaz ka reaguoja vaikelis.
O ant kojytes, tai net nezinau....
Jo drekinu demes, bet vat blogiausia, kad lyg naujo nieko neduodu, o tokia vaiko odele ir kaip tik vakar vel tyrimus padare, aisku nekraujo, bet vistiek vienintelis pienas
blogiausias, o visa kita lyg ir normaliai ir suprantu jeigu tokia odele, tai i kazka tikrai stipriai reaguoja...
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2011 12 22, 20:06)
Nebuvo kartais peršlapę pro pamperį ant tos kojos?
Pas maniškį yra buvę tokio tipo bėrimų. Jau tiksliai ir nebeatsimenu, ką dariau. Berods su prausikliu gerai nuploviau, fuxinu maliavojau ir tepalu su cinku patepliodavau.
na buna visko, nes buna ir be pampio vaiksto po namus ir pasisioja, bet tai neilgam is karto einu plaut, o nakti kazkaip paskutiniu metu kazkaip normaliai buvo. O tas fuxinas tai kas? Dela tepaliuko su cinku irgi pagalvojau pabandyt paziuret, gal pageres. Bet kokiu atveju reikia uzsirasyt pas dermatologe ir gastroenterologe.
QUOTE(Fedes @ 2011 12 22, 21:15)
ryškiai išpūstas pilvas būna dėl gliuteno netoleravimo, pabandykit begliuteninę dietą, jei uo jos pagerėja, tai greičiau jis ir bus kaltas.
su to gliuteno man irgi labai idomiai, nes kai mum pirma karta dare tyrimas nat rankos parode kai kuriems grudams, kad alergiskas ir butent kur ieina gliutenas, laikemes dietos, bet paskui padare kraujo tyrima ir ten tipo viskas normaliai, todel dabar valgo ne daug, bet gauna, koses tai valgom visas be gliuteno, bet siaip gauna kokia baranka arba labai megsta juoda duona su sriubyte, o taip tik gauna is kukuruzinius paplotelius. Makaronus irgi retai valgo ir tai pirkau tos japonu. Kaip tik dabar alergologe man sake del to gliuteno, kad yra du varianta, kai tiesiog esi alergiskas gliutenui ir kai yra lyga celiakija, kai tiesiog nera fermento kuris skaido ta gliutena, tai vat ir reikia issiaiskint kaip pas mus yra
Aciu dar karteli visoms, tikrai suzinai nemazai info