Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(klaudi @ 2011 12 22, 08:27)
Labas rytas 4u.gif
kokius vaistukus naudojate vaikams slogai gydyti?
vakar stipriai uzsikimso nosis, susipurskem Olynt ha ir sualergizavo.
Nosyte plaunam daznai, bet norisi vaistuku papurkst. Beje, Vibrocilis irgi netinka, nuo jo prasidejo astminis kosulys. unsure.gif

Mes naudojom irgi Euphorbium, bet mums jis nieko nepadėjo, nes nosis buvo labai užgulta. Tai ligoninėj lašino Colargolį (rudi lašiukai, gaminami), super padėjo, sutirština tas gleives ir galima ištraukt.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 12 22, 07:27)
Labas rytas 4u.gif
Nosyte plaunam daznai, bet norisi vaistuku papurkst. Beje, Vibrocilis irgi netinka, nuo jo prasidejo astminis kosulys. unsure.gif

šiaip jei tik pradžia tai euphorbium gerai, bet jei jau pereina į pūlinę slogą tada jis nebegelbsti.... yra gaminami su adrenalinu berods tik nepamenu pavadinimo... reikia recepto...
Atsakyti
aha su adrenalinu galima lasinti man gyd sake vietoj situ visu vibrociliu ta ampule adrenalino sumaisyti su fiziologiniu tirpalu o dabar kiekkio ir nepamenu gal paguglink rasi koky kieky masisyt
Atsakyti

sveikutės turiu mums netikusius kremukus dermalex ir iricar. Tepta po vieną kartą. Oilatium tepta du kartus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinuxxx: 22 gruodžio 2011 - 09:47
QUOTE(klaudi @ 2011 12 22, 07:27)
Labas rytas 4u.gif

Mes su juros vandenuku plaunam ir geriam homeopatinius žirniukus,tik kiekvienai slogai skirtingi jie,tad geriau pasitarti arba su homeopate,arba su homeop vaistininke.Sveikateles
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gaila, kad cia turim susitikt tokioj temelej verysad.gif mano mazylis nuo pirmu gyvenimo dienu buvo isbertas ir nezinojom nuo ko, siaip sake laikytis tam tikros dietos ir man taip pat, nes maitinau, o kai prasidejo primaitinimas, supratau, kad alergiskas pieniskom kosem, pats nesitustino po keleta dienu, tyremes ir issiaiskinom, kad labai daug kam esam alergiski o labiausiai karves pienui, iki 3 metu tikrai pasake galim pamirst apie toki produkta ir siaip nera garantiju, kad gali peraugt, nes jau labai didele alergija ir to paciu pas mus AD, vasara kazkaip gereja viskas, o vat atejus rudeniui viskas labai blogeja doh.gif o siais metais paliginus su praeitais dar blogiau, nors atrodo laikomes dietos, pieno produktu visai nenadojam. Veidukas pastoviai sausas ypac skrostukai ir paraudonave arba sausos vietos tokios siek tiek geltonos spalvos, ant kuno tokios pacios demeles, dabar ant pilvo labai daug atsirado ir tokios didesnes, bet kas mane neramina dabar ant koju kazkas atsirado ir man lygtai nepanasu i AD g.gif , vakar buvom pas alergologe pasitikrint, tai situacija nepasikeite, o del tu isberimu ant kojos tai nieko tikslaus negalejo pasakyt, israse antibus hormoninius, bet kazkaip nelabai noreciau purkst, bet jauciu jeigu negeres teks, bet kiek teko skaityt, kad jie padeda tik kol naudoji, o paskui vel viskas atsinaujina g.gif ir kas idomiausia, kad tas isberimas tik ant vienos kojytes g.gif ikelsiu nuotraukas gal kam buvo kazkas panasaus ir kaip isgydet. Nuotraukoj kur ant pilvo demeles tai nelabai matosi, bet iziuret galima, gyvai jos ryskesnes ir daugiau, nes labiau matosi is vienos puses, o vat ant kojytes viskas gerai matosi.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Ir vakar alergologe pasake, kad vaiko pilvas labai ispustas, nors jisai pas ji pastoviai toks, man irgi atrodo per daug ispustas, tai sake kreiptis pas gastroenterologa, bet mes jau buvom ir echo dare viskas gerai, sake tik daug duju prisikaupe, bet ora daznai paleidzia blush2.gif ir arbatas geriam, nesuprantu kas tai gali but, sake reikia gert sveikas bakterijas ir nuo pilvo putimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 22 gruodžio 2011 - 12:24
QUOTE(sirdukele @ 2011 12 22, 09:30)
aha su adrenalinu galima lasinti man gyd sake vietoj situ visu vibrociliu ta ampule adrenalino sumaisyti su fiziologiniu tirpalu o dabar kiekkio ir nepamenu gal paguglink rasi koky kieky masisyt

Ligoninėj mum buvo skyrę lašint adrenalino, tai ant buteliuko buvo parašytas berods 1:10 santykis g.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 12 22, 12:21)
neramina dabar ant koju kazkas atsirado ir man lygtai nepanasu i AD  g.gif , vakar buvom pas alergologe pasitikrint, tai situacija nepasikeite, o del tu isberimu ant kojos tai nieko tikslaus negalejo pasakyt, israse antibus hormoninius, bet kazkaip nelabai noreciau purkst, bet jauciu jeigu negeres teks, bet kiek teko skaityt, kad jie padeda tik kol naudoji, o paskui vel viskas atsinaujina  g.gif ir kas idomiausia, kad tas isberimas tik ant vienos kojytes  g.gif ikelsiu nuotraukas gal kam buvo kazkas panasaus ir kaip isgydet. Nuotraukoj kur ant pilvo demeles tai nelabai matosi, bet iziuret galima, gyvai jos ryskesnes ir daugiau, nes labiau matosi is vienos puses, o vat ant kojytes viskas gerai matosi.

del kojyciu tai padarykite odos paseli, nes gali buti kokia infekcija, pvz auksinis stafilokokas, o ji veikia ne betkoks antibas, padaro tuo paciu ir kokiem antibam jautrus.

Del pilvuko putimo, tai pdarykite kiekybini ismatu paseli, parodys kiek geruju kiek bloguju yra zarnyne, tada jau bus aiskiau kokiu geruju truksta.

DAr galima padaryti kiek prisimenu fermentu tyrima, ar uztenka ju maistui skaidyti g.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif gaila, kad cia turim susitikt tokioj temelej 

Labas,
bent mano vaikui beria panasiais spuogeliais, tik tikrai ne taip stipriai, kuomet sunkeja virskinimas, kieteja viduriai, uzsilaiko tustinimas.
Kokia savaite duodu lasiukus nuo pilvo putimo - jie padeda dujoms iseiti. Gerosios bakterijos taip pat neatsiejamas reikalas. tik butinai rinkites ne pieno kilmes. Musu atveju tiko Vega ir Linex. Siltos, ilgai trunkancios voneles, masaziukai. Gerti kuo daugiau vandenuko. Nepastebejau, kiek vaikuciui laiko. Bet jei daugiau nei puse metu, siulyciau isbandyti silpnute juoduju serbentu arbatyte - valo oganizma, taip apt tinka maudynems.
Pasidalinau savo mintimis ir patirtimi, gal kitos mamos tures kitokiu variantu. Sekmes ir ramybes 4u.gif
Atsakyti
Akilezna, nesu profe, bet ant pilvuko matos, sausos, rausvos demes. Jas reikia ypatingai drekinti. O jos yra, nes i kaz ka reaguoja vaikelis.

O ant kojytes, tai net nezinau....
Atsakyti
gal kuriai atliko/netiko/nebereikia emolium produkcijos?nupirkciau.
Atsakyti

bet kas mane neramina dabar ant koju kazkas atsirado ir man lygtai nepanasu i AD  g.gif , vakar buvom pas alergologe pasitikrint, tai situacija nepasikeite, o del tu isberimu ant kojos tai nieko tikslaus negalejo pasakyt, israse antibus hormoninius, bet kazkaip nelabai noreciau purkst, bet jauciu jeigu negeres teks, bet kiek teko skaityt, kad jie padeda tik kol naudoji, o paskui vel viskas atsinaujina  g.gif ir kas idomiausia, kad tas isberimas tik ant vienos kojytes  g.gif ikelsiu nuotraukas gal kam buvo kazkas panasaus ir kaip isgydet.

Nebuvo kartais peršlapę pro pamperį ant tos kojos?
Pas maniškį yra buvę tokio tipo bėrimų. Jau tiksliai ir nebeatsimenu, ką dariau. Berods su prausikliu gerai nuploviau, fuxinu maliavojau ir tepalu su cinku patepliodavau.
Atsakyti