Sveikos
gaila, kad cia turim susitikt tokioj temelej
mano mazylis nuo pirmu gyvenimo dienu buvo isbertas ir nezinojom nuo ko, siaip sake laikytis tam tikros dietos ir man taip pat, nes maitinau, o kai prasidejo primaitinimas, supratau, kad alergiskas pieniskom kosem, pats nesitustino po keleta dienu, tyremes ir issiaiskinom, kad labai daug kam esam alergiski o labiausiai karves pienui, iki 3 metu tikrai pasake galim pamirst apie toki produkta ir siaip nera garantiju, kad gali peraugt, nes jau labai didele alergija ir to paciu pas mus AD, vasara kazkaip gereja viskas, o vat atejus rudeniui viskas labai blogeja
o siais metais paliginus su praeitais dar blogiau, nors atrodo laikomes dietos, pieno produktu visai nenadojam. Veidukas pastoviai sausas ypac skrostukai ir paraudonave arba sausos vietos tokios siek tiek geltonos spalvos, ant kuno tokios pacios demeles, dabar ant pilvo labai daug atsirado ir tokios didesnes, bet kas mane neramina dabar ant koju kazkas atsirado ir man lygtai nepanasu i AD
, vakar buvom pas alergologe pasitikrint, tai situacija nepasikeite, o del tu isberimu ant kojos tai nieko tikslaus negalejo pasakyt, israse antibus hormoninius, bet kazkaip nelabai noreciau purkst, bet jauciu jeigu negeres teks, bet kiek teko skaityt, kad jie padeda tik kol naudoji, o paskui vel viskas atsinaujina
ir kas idomiausia, kad tas isberimas tik ant vienos kojytes
ikelsiu nuotraukas gal kam buvo kazkas panasaus ir kaip isgydet. Nuotraukoj kur ant pilvo demeles tai nelabai matosi, bet iziuret galima, gyvai jos ryskesnes ir daugiau, nes labiau matosi is vienos puses, o vat ant kojytes viskas gerai matosi.
Ir vakar alergologe pasake, kad vaiko pilvas labai ispustas, nors jisai pas ji pastoviai toks, man irgi atrodo per daug ispustas, tai sake kreiptis pas gastroenterologa, bet mes jau buvom ir echo dare viskas gerai, sake tik daug duju prisikaupe, bet ora daznai paleidzia
ir arbatas geriam, nesuprantu kas tai gali but, sake reikia gert sveikas bakterijas ir nuo pilvo putimo.