Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Agatka @ 2011 12 20, 21:15)
sveikos mamytes, mano dukrytei pusantru metuku, pastebejau ant rankos demele, po keliu dienu truputi prasiplete ir antra diena tokia pat. ar cia as teisingai taikau rasydama i atopinio dermatito temele?
kiek zinau tai sitas viskas pasireiskia nuo alrgijos, pries atsirandant pirma kart valge graikisku riesutu truputi, daugiau nebeduodu ir tik sita demele tik toj vietoj. jei cia tikrai nuo riesutu, ju nebevalgys ar dings?
user posted image
nuotrauka truputi iskreipia, demele netolygi realiai, viduj sviesiau o sonai raudonesni, kaip ziedelis

sveiki

pas mano vyra kazkas panasaus buvo, bet ji buvo ikandusi erke vasara, ir rudeni pasirode labai panasi deme tik ant slaunies, irgi viduje baltesne, krastai raudonesni ir ji su kasdien plito. Nuejo pasitikrinti - tai gavo doze antibiotiku , nors nei Laimo nei encefalito nenustate doh.gif

man cia i AD nepanasu schmoll.gif na nebent alergija - nes riesutai vienas is dideliu alergenu
Atsakyti
O pas mano maziuka butent nuo labai panasiu demeliu ir prasidejo AD. Is pradziu jos nedideles, o paskui tas ziedas vis dideja ir prasiplecia per visa ranka, ar koja, tik ant nuotraukos nesimato, ar kur raudona siurkstu, nes prie AD tos demes labai sausos.
Atsakyti
sveikute ivetacom - kaip jums sekasi? kaip odele jusu? gal ka naujo i raciona isivedete?
Atsakyti
Labas, kaip tik vis mazinam, o dabar dar susirgom ir visa seima doh.gif , jau atsiranda tokios mintys, kad bandysiu duoti viska, nes vistiek beria, bet siuo metu Damian visai neturi apetito doh.gif , na sunkus laikas, bet kaipnors istversim smile.gif
Atsakyti
laikykites... sveikateles suneliui 4u.gif

mes irgi bandom vis daugiau ir daugiau kazka ragauti... duodu jau ir kvietiniu paploteliu, savo keptos duonos... ai ar valgo ar nevalgo vistiek paberia... jau pasimieciau ir nesuprantu nuo ko, negaliu atrinkti
Atsakyti
sausa ta demele, sausa...
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2011 12 21, 10:03)
O pas mano maziuka butent nuo labai panasiu demeliu ir prasidejo AD. Is pradziu jos nedideles, o paskui tas ziedas vis dideja ir prasiplecia per visa ranka, ar koja, tik ant nuotraukos nesimato, ar kur raudona siurkstu, nes prie AD tos demes labai sausos.

Ir pas mus AD taip pat prasidejo, butent zodis i zodi kaip aprasei unsure.gif
Atsakyti
na ir pas mus viskas prasidėjo nuo sausos dėmelės ant kojos...
dabar po visokių stadijų su šlapiavimais ir tokiom būsenom kai nerasi sveikos vietos ant odos grįžom beveik į pradžią....

kelios dėmelės ant kojų, apdraskytos plaštakos ir šiurkštūs žandai (čia vadinasi pratinamės prie pieno produktų)

taigi būklę kaip tokiam metų laikui įvertinčiau kaip gerą.
Atsakyti
laba visoms...
na ne i ta tema rasau bet kadangi esam labai alergiski tai patarkite....
siandien vel pas gyd buvom tai kaip ji plaucius isklause sako man panasu i bronhita tai va su antibijotikais mums nepavyko vienus isveme o kiti stipria alegine reakcija padare dabr skyre sildymus ir masazus ir penktadieny darys rengeno nuotrauka ir tada tiksliai pasakys ar plauciu uzdegimas jei jo bus leidziami antibijotikai jei bronhitas tada nereiks antibu...ar galima bronhita isgyti be antibijotiku?
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 12 21, 15:50)
laba visoms...
na ne i ta tema rasau bet kadangi esam labai alergiski tai patarkite....
siandien vel pas gyd buvom tai kaip ji plaucius isklause sako man panasu i bronhita tai va su antibijotikais mums nepavyko vienus isveme o kiti stipria alegine reakcija padare dabr skyre sildymus ir masazus ir penktadieny darys rengeno nuotrauka ir tada tiksliai pasakys ar plauciu uzdegimas jei jo bus leidziami antibijotikai jei bronhitas tada nereiks antibu...ar galima bronhita isgyti be antibijotiku?

Galima issigyti su bronho masazais. Jie efektyvus ir tai naturalu.

Ar tu vilniete? Galeciau duoti masazistes tel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 gruodžio 2011 - 15:53
na ka, eisim ryt pas savo gydytoja, prasysimes siuntimo pas alergologa. Nesiuos visa israsa is ligonines kaip kas buvo, nes dabar ant mazes ne jokio zenklo kad ji apskritai alergiska (tfutfutfu) Bandysim prasytis tyrimams atsigult....
Atsakyti
ne as ne vilniete gyvenam kaisiadoryse 100km iki vilniaus verysad.gif o tie masazai specialus ne tai kad nugaryte patapsnoja ar kazka panasaus?
Atsakyti