QUOTE(Agatka @ 2011 12 20, 21:15)
sveikos mamytes, mano dukrytei pusantru metuku, pastebejau ant rankos demele, po keliu dienu truputi prasiplete ir antra diena tokia pat. ar cia as teisingai taikau rasydama i atopinio dermatito temele?
kiek zinau tai sitas viskas pasireiskia nuo alrgijos, pries atsirandant pirma kart valge graikisku riesutu truputi, daugiau nebeduodu ir tik sita demele tik toj vietoj. jei cia tikrai nuo riesutu, ju nebevalgys ar dings?
nuotrauka truputi iskreipia, demele netolygi realiai, viduj sviesiau o sonai raudonesni, kaip ziedelis
kiek zinau tai sitas viskas pasireiskia nuo alrgijos, pries atsirandant pirma kart valge graikisku riesutu truputi, daugiau nebeduodu ir tik sita demele tik toj vietoj. jei cia tikrai nuo riesutu, ju nebevalgys ar dings?
nuotrauka truputi iskreipia, demele netolygi realiai, viduj sviesiau o sonai raudonesni, kaip ziedelis
sveiki
pas mano vyra kazkas panasaus buvo, bet ji buvo ikandusi erke vasara, ir rudeni pasirode labai panasi deme tik ant slaunies, irgi viduje baltesne, krastai raudonesni ir ji su kasdien plito. Nuejo pasitikrinti - tai gavo doze antibiotiku , nors nei Laimo nei encefalito nenustate
man cia i AD nepanasu na nebent alergija - nes riesutai vienas is dideliu alergenu