Bigo Eurovaistines anas numeris is interneto, mano telefone uzrasytas va tas 852455258
QUOTE(zaizai @ 2011 11 24, 15:04)
Labuka,
aš čia su prašymu pasidalinti turimomis jūsų aukso vertės žiniomis...
Nagi aptikau vakar RIMI sviesto be laktozės, apsidžiaugiau aišku ir čiupau, va galvoju, bus kuo ir košę mano alergiukui paskanint ir sumuštinį su kuo sutept... O MB paprotino, kad gi mūsų vaikis taip pat stipriai tiek pienui, tiek kazeinui alergiškas. Gal galėtumėte žinančios pakomentuoti - laktozė ir kazeinas skirtingi baltymai, ane? ir jei produkte nėra laktozės, tai gali būti kazeino??? ačiū kas paprotins
Nagi aptikau vakar RIMI sviesto be laktozės, apsidžiaugiau aišku ir čiupau, va galvoju, bus kuo ir košę mano alergiukui paskanint ir sumuštinį su kuo sutept... O MB paprotino, kad gi mūsų vaikis taip pat stipriai tiek pienui, tiek kazeinui alergiškas. Gal galėtumėte žinančios pakomentuoti - laktozė ir kazeinas skirtingi baltymai, ane? ir jei produkte nėra laktozės, tai gali būti kazeino??? ačiū kas paprotins
Jei dar vis ieskote, kuo paskaninti kosytes, tai va musu atrastas "auksas", su kuriuo viskas daug skaniau, nei sausa valgyti : http://ekopirk.lt/ek...nis-ghi-khyber/
Mes esam is kauno, tai perkam maksimos bazej, jei esat is mazesnio kokio miesto, tai galima internetu uzsisakyt is kokios eko parduotuveles.....uztenka tikrai ilgam
QUOTE(zaizai @ 2011 11 24, 15:04)
Labuka,
kaip jau ir išsiaiškinot, skirtini dalykai be to, su laktozės netoleravimu būna skirtingai, kartais tik grynas pienas netoleruojamas, o jei maiste- viskas gerai. tos laktozės rašo net duonoje natūraliai būna. mums pvz (man ir vaikams) tinka visas maistas su pienu, tik grynas pienas ne, ir sviesta ir kt produktus valgyt galim, tik jogurtai pastebėjau ne visi tinka. dar vatikano duona kažkodėl ne... o šiaip galima sakyt ir nejaučiam to netoleravimo, juk pieno gert nebūtina.
QUOTE(ivetacom @ 2011 11 24, 17:43)
Carramele, raset, kad jokios mesos negalima jusu vaikeliui, o gal zuvi toleruoja, as dabar bandau starki duoti, jau antra karta, atrodo, kad mums tinka Is mesos valgom tik kalakutiena ir stirniena.
Žuvies dar net nebandžius šitam duot - bijau Gal reiks išdrebėt kokį kąsniuką
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 11 24, 21:31)
Jei dar vis ieskote, kuo paskaninti kosytes, tai va musu atrastas "auksas",
Aga, naudojame ir mes šitą ghee, ačiū
QUOTE(Fedes @ 2011 11 25, 01:09)
kaip jau ir išsiaiškinot, skirtini dalykai be to, su laktozės netoleravimu būna skirtingai, kartais tik grynas pienas netoleruojamas, o jei maiste- viskas gerai. tos laktozės rašo net duonoje natūraliai būna. mums pvz (man ir vaikams) tinka visas maistas su pienu, tik grynas pienas ne, ir sviesta ir kt produktus valgyt galim, tik jogurtai pastebėjau ne visi tinka. dar vatikano duona kažkodėl ne... o šiaip galima sakyt ir nejaučiam to netoleravimo, juk pieno gert nebūtina.
mūsą alergologė liepė nevartoti pieno bet kokiame pavidale, nes aukščiausia alergijos klasė pienui ir kazeinui... tai mes ščyriai ir skaitom sudėtis ir nevartojam...
na tai su laktoze kaip ir aišku man dabar, kiek nutolęs mano suvokimas nuo realybės buvo bet kaip ten tadum su alergija pienui ir kazeinui, kuo jos skiriasi...
Buvom siandien pas dar viena alergologe (ta pati mane gydo). Vos pasiziurejusi iskart sako jums sunki AD forma Kai tuo tarpu kitos alergologes paiste, kad kol kas mums dar tik seborejinis dermatitas ir pan.
Israse elidelio. Jei nepadeda, tepti hormonais, nes pasak jos, daug blogiau jei vaikas nusikasys iki zaizdu. Nors as siaip skeptiskai i hormonus ziuriu ir ju privengiu.
Drekinimui oilatum krema ir emulsija i vonele. Ar kuri nors naudoja? Kokie atsiliepimai?Dar israse zyrteko lasiuku. Paumejimo metu po viena lasiuka.
Valgyti galima man viska, isskyrus tuos stipriuosius alergenus (sokoladas, kakava ir pan.). Ir maitinti MP kiek imanoma ilgiau
Israse elidelio. Jei nepadeda, tepti hormonais, nes pasak jos, daug blogiau jei vaikas nusikasys iki zaizdu. Nors as siaip skeptiskai i hormonus ziuriu ir ju privengiu.
Drekinimui oilatum krema ir emulsija i vonele. Ar kuri nors naudoja? Kokie atsiliepimai?Dar israse zyrteko lasiuku. Paumejimo metu po viena lasiuka.
Valgyti galima man viska, isskyrus tuos stipriuosius alergenus (sokoladas, kakava ir pan.). Ir maitinti MP kiek imanoma ilgiau
sveikos. mes buvom pas savo gydytoja, tai kažkaip likau biški nesupratus. pašnekėjom, kad mažoji prastai miega, kasosi ir tt.nuo soskes neatpranta. tai jinai pasiūlė kokį mėnesį paduot jai vakare prieš miegą clemastinum po ketvirtadalį tabletės
Aš kažkaip sėdžiu ir galvoju dabar... ten gi tas pats tavegilis. tai kas bus jei aš ją mėnesį šersiu tavegiliu nu dar koks zyrtekas gal... bet tavegilis man biški žiaurokai pasirodė. kaip jūs manot?
Papildyta:
turejau kremą oilatum, mums jis per mažai riebus. nes mums tinka tik patys riebiausi taukmedis, essex zalias ir pan. tokie kur jau gryni taukai. oilatum lengvesnis biški, tai mums mažai riebino.
Aš kažkaip sėdžiu ir galvoju dabar... ten gi tas pats tavegilis. tai kas bus jei aš ją mėnesį šersiu tavegiliu nu dar koks zyrtekas gal... bet tavegilis man biški žiaurokai pasirodė. kaip jūs manot?
Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 25, 12:51)
Buvom siandien pas dar viena alergologe (ta pati mane gydo). Vos pasiziurejusi iskart sako jums sunki AD forma Kai tuo tarpu kitos alergologes paiste, kad kol kas mums dar tik seborejinis dermatitas ir pan.
turejau kremą oilatum, mums jis per mažai riebus. nes mums tinka tik patys riebiausi taukmedis, essex zalias ir pan. tokie kur jau gryni taukai. oilatum lengvesnis biški, tai mums mažai riebino.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 25, 13:51)
mes pirkom prausikli. ta ale duso zele. Netiko mum. Ten nuprausus uzsideda toks riebalas, fe. Mano panele megsta but svariai nuprausta o tik paskui sutepta. Manau emulsija voniai tas pats butu. Bet cia kaip kam zinoma.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 25, 13:51)
Drekinimui oilatum krema ir emulsija i vonele. Ar kuri nors naudoja? Kokie atsiliepimai?
Jei ta emulsija į vonelę yra taip vadinamas Oilatum odos minkštiklis, tai man jis labai patiko. Kai įpili jo į vonelę, tai vanduo pabaltuoja ir nėra taip, kad ant vandens užsidėtų kažkokia plėvelė. Jis tikrai minkština ir drėkina odą. Kremo nebandėm, bet gydytoja labai rekomendavo.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 25, 12:51)
Drekinimui oilatum krema ir emulsija i vonele. Ar kuri nors naudoja? Kokie atsiliepimai?
Emulsiją į vonią turiu. Efekto negaliu pasakyt, nes pabijojau maudyt savo astminukus dėl jos skleidžiamo gana intensyvaus kvapo. Jei kaunietė būtumėt, atiduočiau.
QUOTE(vaidem @ 2011 11 25, 12:59)
sveikos. mes buvom pas savo gydytoja, tai kažkaip likau biški nesupratus. pašnekėjom, kad mažoji prastai miega, kasosi ir tt.nuo soskes neatpranta. tai jinai pasiūlė kokį mėnesį paduot jai vakare prieš miegą clemastinum po ketvirtadalį tabletės
Mėnesį Mums maksimalią trukmę buvo skyrę 2 savaites. O lengvuosius antihistamininius bent jau esat bandę?